Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość signature102

HIPOKRYZJA!!!! JESTEM ZŁAAA!! WŚCIEKŁA...

Polecane posty

Gość signature102

Nigdy nie byłam grzeczną dziewczynką. Zdarzało mi się wagarowac, chodzic na imprezy jak byłam nieletnia, pic itd, ale nikt mnie nigdy pijanej nie widział, nie szlajałam się, nie puszczałam, po prostu byłam bardzo rozrywkowa. Teraz mam juz 20lat, siadłam sobie na dupie, chociaz dalej lubie imprezy i czas ze znajomymi spędzony w clubie itd, ale nie w tym rzecz..wtedy w całej rodzinie o mnie gadali, ze taka niedobra i w ogóle..ze z chlopakami sie prowadzam, że tam i tu się kłóciłam .. wtedy mialam ten jakze głupi portal jak nasza -klasa, wiele zdjec itd.. i kuzynka młodsza ode mnie o 5 lat donosiła do rodziny, babci, swoich i moich rodziców.. .a teraz...? ona ma 15 lat zdjecia z piwem, jak się wypina, wczoraj wymalowana , odstrzelona z jakimś się prowadziła jak ją na miescie spotkałam ... i to jest fair? ja byłam gnębiona, chociaz nigdy zadnego zdjecia z piwem czy papierosem majac lat 15 nigdy nie wstawilam :O ! nie chce donosic, bo to nie w moim stylu, ale tak mnie obgadywano a teaz co??? hipokrytka!

Gość signature102
zawsze byłam najgorsza, czarna owca!!!

Gość signature102
przez to własnie takie głupie gadanie nie jezdze na zadne swieta do rodziny, nic kompletnie, odcięłam sie, chyba ze musze to jestem, inaczej unikam, bo nie chce widziec tych spojrzen, bo ciagle gadaja...