Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinaa40/40

MĄŻ CHCE MNIE OSKARŻYC O ALIMENTY DLA NIEGO!!!! POMOCY

Polecane posty

Gość Alinaa40/40

od kilku lat nie żyje z meżem tzn nie żyjemy jak małżeństwo, nie rozmawiamy ze sobą. Ale ze względu na marną sytuacje mieszkaniową mieszkamy oboje we wspólnym mieszkaniu. Sytuacja ta wynikła z tego, że on od kilku lat nie dokłada się do utrzymania domu. Zaczął zabierac swoją wypłatę tylko dla siebie. Nie opłaca rachunków, nie kupuje jedzenia do domu, nie robi nic w domu, do niczego się nie dokłada. On pracuje na czarno i zarabia ok 3tys miesięcznie. Te pieniądze bierze dla siebie. Ja pracuje państwowo za 1300zł i z tych pieniedzy utrzymuje cały dom. Teraz dowiedziałam się, że on chce mnie oskarżyc o alimenty. chce udac, że nie pracuje i nie ma środków do życia. I żebym ja mu z tego powodu płaciła alimenty. Straszy mnie. Powiedzcie czy to moze mu się udac. Czy będę musiała mu płacic?

może zdobądź dowody, że jednak pracuje. to w ewentualnym procesie pomoże.

Gość ptasiek nastroszony
chuja frajer cipą karmiony moze Ci zrobić. tylko w sytuacji gdyby medycznie udowodnil , że nie jest w stanie pracować a nie środków do życia . sądy rzadko orzekają alimenty w relacji Niewiasta placi krokodylowi. na szczęscie

A co myślicie że tylkko wam sie należy?? Chciałyście równouprawinienia to będziecie miały :D

Gość Alinaa40/40
a czy moze sobie załatwic jakies lewe zaswiadczenie od psychologa np. on kiedyś miał kłopoty z nogą, groziła mu operacja ale nie było to grozne, cały czas pracował. teraz ma duże zarobki i wszystko bierze dla siebie. ja zarabiam marne grosze a jeszcze chce wyłudzic ode mnie alimenty. Nie wiem jak udowodnic ze on jednak pracuje, on nie ma współpracowników pracuje sam na czarno.

Gość iugt7yre5rdes4w
-na kogo jest mieszkanie??? -zbierz dowody ze pracuje -ty pierwsza idz do adwokata i bierz rozwod z orzeczeniem o winie -zalatw sobie swiadkow na to co sie dzieje NAJWAZNIEJSZE TO ZDOABDZ DOWOD ZE PRACUJE -pozatym sad sie skapnie ze kolo ma chajsik...skad ma na ciuchy jesli pali to na fajki??kosmetyki???niewiem...paliwo???itp itd

Gość Alinaa40/40
mieszkanie jest na nas oboje kurcze z mojej rodziny każdy widzi że on pracuje ale podobno rodziny nie mozna wziac na swiadków, nikt obcy mi nie poswiadczy bo ludzie nie chcą się mieszac, a jego rodzina pojdzie za nim Myślisz ze sąd mu nie uwierzy, fakt dobrze się ubiera, ma na kosmetyki wszystko. ale boje się ze może sobie wziac dobrego adwokata i wtedy mnie zniszczy

Gość ta_co_wie
ale podobno rodziny nie mozna wziac na swiadków, wtf??? oczywiscie, że mozna i nawet pania w sklepie u której regularnie robi zakupy też