Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Odpowiem na Wasze ogólne pytania! [czesc 2]

Polecane posty

Gość od jak dawna jesteś
impotentem?

wertyp ale zasięg mojego kompa czy zasięg z kosmosu do mojego routera? troche w to wątpie bo laptop odbiera normalnie fale tylko router gaśnie..problem techniczny :/ myslalam że wiesz jak rozwiązać

Gość Pseudonim Gabrysiaaa
Wertyp mam drukarkę Lexmark Pro 900 i skończył się czarny tusz, kupiłam nowy oryginalny i go nie wykryło i tak jakby nie było tuszu, pokazuje że nie ma czarnego, co robic??

Gość elemele....
ulituję się więc: japońska jednostka wojskowo-badawcza z okresu przed i w czasie II wojny światowej. sprawcy największych zbrodni w dziejach ludzkości. niesławny dr Mengele przy tym to tylko niesforny chłopaczek

Gość Pseudonim Gabrysiaaa
Wertyp zadalam pytanie więc odpowiedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość elemele....
przeważnie ale nie tylko

jestes kobieta elemele.... ? slyszalem o zbrodniach japoncow. zabijali ty co sie poddawali, bo oni walcza do konca. a tych co nie, traktowali jako pozbawionych honoru. na czym polegala ich zbroddnicza dzialalnosc?

Gość elemele....
prowadzili badania nad bronią biologiczną i chemiczną, wpływie niskich temperatur na organizm człowieka, zarażano ludzi chorobami zakaźnymi itd, od amputacji przez zdjęcie ciała z kości (żywego człowieka) po wiwisekcje... moje pytanie wynikło z ciekawości czy ktoś o tym wie w ogóle

Gość elemele....
tak jestem kobietą

Pseudonim Gabrysiaaa --> 1. kup oryginaly 2. upewnij sie ze masz dobry model kartridza 3. upewnij sie ze zdjecas zabezpieczenia ze stykow 4. zresetuj drukarka trzymajac jakies 5 sekund przycisk reset 5. zareklamuj produkt

Gość elemele...
rżnąłbyś mnie? :)

Gość elemele....
widzę, że dorobiłam się podszywa. ale wysil się trochę, by mnie zmusić do zaczernienia musisz się bardziej postarać

elemele.... - ludzie dziczeja na wojnach. ruski w czeczeni, calkiemnie dawno. szczelali do cywilow jak do kaczek. gwalcili. zabijali dzieci. pozniej ci w rewanzu wysadzaja sie. japonce trzymaly z hitlerem.

Gość elemele....
Ta Jednostka powstała zanim Hitler doszedł do władzy, a zlikwidowali ją dopiero po wybuchu w Hiroshimie. Najbardziej bulwersujące jest to, że Amerykanie wiedzieli i za wyniki "badań" próbowali to wszystko zachować w tajemnicy. Japoński dr Mengele nigdy nie odpowiedział za swoje zbrodnie. I tak masz rację, to jest totalne zdziczenie