Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Odpowiem na Wasze ogólne pytania! [czesc 2]

Polecane posty

prawda --> a u mnie same zle wiadomosci, nie udalo mi sie sprzedac samochodu i doszly pewne probelmy (niestety z kasa) ale nie chce mi sie mowic na forume bo tu same hieny wredne.. ja na kolacje mialam domowej roboty leczo :)

Gość elemele....
i co już? koniec rozmowy? to idę ratować świat...

elemele.... - dlaczego skupiasz sie na tym? kazdy narod ma zbrodnie na swoim koncie. chinole nie sa lepsze. wybijali rowniez wrogow systemu. i nadal to robia. turki do dzis twierdza ze nie zabili 1000 000 armenczykow.

Gość elemele...
to było wstrząsające, dlatego

Gość elemele...
Mam tego świadomość. Nieważne

zonka mmm leczo .. pychotka , ja wlasnie zaczelam robic salatke warzywna i bardzo pozywna:) no to nie ciekawie .. ale widze ze nie tylko ty masz pod gorke .. Ja bylam 2 tygodnie w polsce wzielam spowrotem siostre ze szwagrem na 10 dni .. od jutra mialam isc do pracy ale okazalo sie ze moja wspolniczka ma wyl telefon i nie wiem co sie dzieje ... do tego mam problem z mieszkaniem ...ehhh musze szukac innego a nic nie ma bo albo mala cena a beznadziejne pokoje albo kolos cena i w miare pokoje .. ehh .. z agencji z kolei nie chce szukac bo juz raz sie nadzialam.. i tak dumam co mam robic ..