Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcosiestalo

Przytyłam a poza tym...

Polecane posty

Gość niewiemcosiestalo

Zawsze byłam szczupła ok57kg. A teraz nagle w 4miesiace przytylam do 64kg i dowiaduje się o anemi. Co polecacie oprócz ćwiczeń i ograniczenia słodyczy? Bo wiadomo, że odchudzać się nie moge za bardzo ;// a wszystkie spodnie są ciasne. Macie może przepisy przyspieszające przemiane materii? Może któraś z was stosowała te rzeczy typu good bye appetite? Źle sie czuje z tą nową wagą, a nie stosowałam dawno diet

Gość niewiemcosiestalo
A może jest jakaś opracowana dieta bogata w żelazo i mikroelementy przy której ubędzie mi parę kg??

Gość niewiemcosiestalo
No trudno, mialam nadzieje na jakis cudowny specyfik ;)...

Gość wwrrr
Straczkowe tucza nie bardziej niz wszystko inne :O To jedno z najlepszych zrodel energii i substancji odzywczych na diecie. Zdrowa, odpowiednio zbilansowana dieta na pewno pomoze pozbyc sie nadwyzki kilogramow, zwlascza polaczona z cwiczeniami. A kazdy wie na czym polega zdrowe odzywianie, tylko chcielibysmy diety cud, bo za trudno nam myslec o zdrowym jedzeniu i spedzac czas gotujac w domu zamiast kupic pizze. Z tym, ze skoro tak nagle przytylas i do tego masz anemie, cos musi byc nie tak. Zmiana trybu zycia, choroba? Rozwiazanie tego pewnie przyda sie w odchudzaniu.