Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nieszczesliwa....

jestem nieszczesliwa

Polecane posty

Gość jestem nieszczesliwa....

nie mam pracy szukam nic nie znajduje jak znajde to dorywcza plakac mi sie chce do niczego sie nienadaje.

Gość dfdfdfdfdf
nie zalamuj sie. ja od ponad roku pracy nie moge znalezc- mieszkam na wsi. brak pieniedzy na cokolwiek, brak studiow prawa jazdy. nie mam nic tak naprawde

Gość ------iiiiiiiiiiii-----
w jakim rejonie mieszkasz?

Gość nie ty jedna
Ja nie mam od maja pracy, mimo iż mieszkam w dużym mieście.Pierwszy raz jestem bezrobotna.Ale nie załamuję się, daję radę i bez pracy.Bo po prostu muszę.Samych kredytów mam ponad 2 tys zł . Głowa do góry i rusz głową. Internet masz, więc zarabiaj z nim:-)

Gość zalamana.....
dzieki za slowa otuchy.

Gość Marilenka
Każdy przez to przechodził, takie dziś są czasy. Ja 10 lat pracowałam na śmieciowych umowach, albo wcale, dzisiaj mam stała pracę i myślę o zakupie domu. To nie może trwać wiecznie, będzie jeszcze dobrze, zobaczysz.

Gość Marilenka
pracuję również dorywczo jako kurtyzana na zapleczu meczetu

Gość Skąd ja to znam....
Witam w klubie! Ja od 2 miesięcy szukam pracy w Warszawie i nic. Albo mam za małe doświadczenie albo choooj wie co im nie pasuje albo płacą tak smieszne pieniądze ze pozostaje tylko w leb sobie strzelic :O jezeli nic nie znajdę do konca listopada bede musiala wracac do domu gdzie czeka mnie jeszcze gorsza bida bo tam to juz w ogole z pracą tragedia. Od kilku dni mam takiego doła,ze zyc i się nie chce. Mam 23 lata,jestem ambitna,chce pracowac a tu taka lipa.... nie wiem co z tym krajem się porobiło :O

Gość spoko loko
W naszym kraju nie ma pracy dla ludzi z naszym wykształceniem:P A tak szczerze zamiast wciąż gadać o emeryturach, władze powinny zatroszczyć się o młodych, by mieli gdzie pracowac na emerytury starszych:O Ja napisałam do Przezydenta swojego miasta w sprawie bezrobocia, a jakaś pani wyrecytowała mi regułkę jakie to szanse się otwierają dla młodych tutaj i poyczyła szczescia w szukaniu pracy:)

Gość Skąd ja to znam....
Dla mnie to jest jakas paranoja zeby młody,zdrowy człowiek nie mogl normalnej pracy znalezć... Coraz częściej myslę o wyjezdzie z tego nieszczesnego kraju.