Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Być może straciłem szansę na kobietę życia

Polecane posty

Gość hasynos
Żadnej szansy nie miałeś, więc twe dywagacje są bezpodstawne.

Gość teżznajdź sobie chłopaka
jakiś gej chętnie zapakuje w twój dziewiczy odbycik i chętnie będzie Ciebie utrzymywał o ile będziesz mu polerować berło :classic_cool:🖐️

Gość a ja mam ina
Człowieku czy TY jeszcze nie pojąłeś, że aby mieć kobietę musisz się zmienić???????????/ Brzuch mnie nadal boli

Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie. Gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli. Przyjaźń, której nie przerwie już nic. Pamięć, która będzie wciąż żyć. Ref. Zostańmy przyjaciółmi na zawsze w imię naszej wierności. Niech nasze serca połączy walka, idea rasowej jedności. Braterstwo i wiara pozwoli nam stworzyć fundament lepszej przyszłości. Gdy prawda ukaże swoje oblicze powróci czas sprawiedliwości.

Może tylko chodzą za ręcę i dają buzi w policzek, jak u jednej dziewczyny z forum.

Gość pewnie już spenetrował
jej cipencję i był oralik :D no ale ona na pewno nie była dziewcią i nie chciała nieudacznika powiedz jaki jest jej chłopak? pewnie ma samochówd fajną prace wykształcenie wynajmuje mieskzanie

Nie wiem. Z wyglądu normalny gość, niebrzydki. Ma dobrze poukładane w głowie, bo skromnie, normalnie ubrany.

Gość buah hah ha ah
i mówi to gość który za normalny ubiór uważa bluze z kapturem i adidaski :D🖐️

Gość jak normalny to nie masz
z nim szans bo jesteś nieudacznikiemmmmm i wszyscy razem nnnniiiiieeeeeeeeuuuuuudddaaaaaccczzzzzzzzznnnniiiiikkkkkkk