Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

animea

Co z tymi facetami?

Polecane posty

Jestem już dorosła. Facetom się raczej podobam bo mi to sugerują, inni mówią, ze jestem ładna i fajna dziewczyna. Tylko dlaczego kur... żaden nie zaproponuje mi randki albo seksu? Mam dosyć być wiecznie sama. Czy tak trudno jest poderwac laske? Skoro sie podoba to czemu nie zagaduja ?

Gość Szymuś
Niektóre wydzielają jakieś przykre nieuchwytne zapachy, które odstraszają.

No to w takim razie czemu te ładne mają facetów na pęczki a skoro mi mówią ludzie, ze jestem ładna to ja nie mam nikogo? GDzie tu logika? ;( fg

Obcy ludzie mi to mówią więc nie sądze. Jak przechodzę obok jakiś chłopaków to nastaje cisza albo słysze komentarze typu ale laska.... Wymyśliłam już , że nie bede sie malowac i zaczne nosic workowate ciuchy bo nie chce byc sama caly czas. Wszystko ku.wa przez to ze wy faceci boicie sie i wolicie dymac paszczury;/

Widocznie jesteś poza ich zasięgiem, poza ich ligą.

Gość fffffasdfasfasfffffffff
animea Ja się chętnie z Tobą umówię ;) Masz ochotę?

Gość BoskiSanczez
Rhovannion - nie jest z Toba tak zle, wizualnie mnie podniecasz! :D Troche za duzo sie dolujesz, ale to normalne, skoro jeszcze nie mialas przyjemnosci sie seksic.

BoskiSanczez A gdzie Ty ją widziałeś?

Gość BoskiSanczez
Nie rozmawiam o niej, bez niej!

Gość BoskiSanczez
fffffasdfasfasfffffffff - szybki jestes, nie mozesz sie doczekac odpowiedzi animei i non stop sledzisz ten temat = zboczeniec :x ;)

BoskiSanczez fffffasdfasfasfffffffff - szybki jestes, nie mozesz sie doczekac odpowiedzi animei i non stop sledzisz ten temat = zboczeniec No nie wychodzę normalnie z tego tematu bo już wiem że autorka to moja miłość będzie, jak tylko odpisze :P

fffffasdfasfasfffffffff - autorce tylko seks w glowie! Chce sie przytulic do fajnego faceta, poczuc jego dlon na swojej piersi, chce by on dotykal jej lona, palcem krecil koleczka na jej brzuszku, calowal jej szyje, lizal jej krocze i te tematy. Zapomnij o milosci!

DeMorai fffffasdfasfasfffffffff - autorce tylko seks w glowie! Chce sie przytulic do fajnego faceta, poczuc jego dlon na swojej piersi, chce by on dotykal jej lona, palcem krecil koleczka na jej brzuszku, calowal jej szyje, lizal jej krocze i te tematy. Zapomnij o milosci! Ja jej to wszystko dam, plus do tego dorzucę miłość i będzie jeszcze lepiej :P

"Rhovannion Paszczurów tez nie dymają, skoro mnie jeszcze nikt nie wydymał..." Rhovannion - Twoja samoocena zawsze mnie rozbraja:D ( nie mówię tego złośliwie)

Bez kitu, znalazłem zdjęcia Rhovannion i fajna z niej dziewczyna, więc pewnie jest sama bo szuka jakiego księcia(czy się myle??). Na pewno nie przez wygląd bo jest bardzo ok.

Oceniasz fajnosc na podstawie zdjecia? :D Rhowka jest zbyt pesymistyczna.

DeMorai Oceniasz fajnosc na podstawie zdjecia Fajna w sensie wyglądu, bo z charakteru jej nie stety nie znam.

No widzisz, znowu to samo :P Optymizm, pozytywne nastawienie do zycia nie ma wynikac z czegos, tylko ma pochodzic ... z wnetrza :) - a to dlatego, zeby fajnie sie zylo. Jesli tego nie bedzie, a bedzie pelno czegos, z czego mozna sie cieszyc (np. super figura, 3 Mercedesy w garazu) to i tak pelni szczescia nie bedzie, bedzie to bardziej szczescie udawane.

Nie znasz się :P Jak mam się z czego cieszyć, to się cieszę. Ale pesymistką byłam, jestem i będę - to mi oszczędza mnóstwa rozczarowań w życiu.

Gość ziooomussss
----> animea Mam dziwne wrażenie że nie potrafisz spojrzeć na siebie okiem faceta :>

Gość Roybuj nik
Rhovannion Ja też lubie jak wygłaszasz samokrytykę . Bravo!!! Żałuję Ze jestem z Legionowa bo chętnie bym Cię poznał bliżej , nie koniecznie w sensie seksualnym.

Ja próbowałem spojrzeć na siebie oczami kobiety....ale jak widzę się ubranego, ciężko mi wyobrazić siebie z gołym penisem * ...;-P