Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadgryzione jabluszkooooo

Co myslicie o posiadaczach APPLE MACBOOKA PRO?

Polecane posty

dostalam pierwsza w swoim zyciu super prace w zawodzie i juz na ostatnim roku studiow obiecalam sobie, ze za pierwsza wyplate kupie sobie macbooka pro. strasznie mi sie ten laptopik podoba, amierzam kupic 13 calowy bo 6 tysi na 15 nie mam;) podoba mi sie niesamowicie jego design itd, wykonanie, nie mam drugiego tak pieknego laptopa na rynku, moim skromniutkim zdaniem. ale, moi znajomi uwazaja, ze zakup takiego laptopa to dowod SNOBIZMU!!! co o tym sadzicie? czy na takiej podstawie mozna mnie zakwalifikowac do grona zadufancow? bo kupuje laptopa za 4500 zamiast za 2500? nie rozumiem tego totalnie! i tak go kupie, ale chcialam po prostu sie dowiedziec, co wy o tym sadzicie. dzieki!

Gość fffffasdfasfasfffffffff
Dla mnie to laptop jak laptop, nawet bym nie spodziewał się że tyle za niego zapłaciłaś gdybym Cie z nim widział.

Gość Ludwika wymiata tratatata
a co Cie obchodzi co inni powiedza?? zazdroszcza i tyle podoba Ci sie to kupuj

Gość w sumie to się temu chłopakowi
to gównoooo z 13 calowym ekranem kosztuje aż4500???? :O żeby kupować laptopa na którym 80% oporogramowania nia działa za 2-3x więcej to trzeba być niezłym gratuluję roboty - w jakiej branzy pracuja tak nierozgarnieci ludzie? :)

dokladnie, brany na raty ktore splacalyby jeszcze moje dzieci w dobie wysylania maili telepatycznie byloby lekka porazka:D tak sie wlasnie zaczelam zastanawiac, co to kogo w oko kole, ze kupuje takiego laptopa, ale neistety sa tacy ludzie. nawet moja dobra znajoma stwierdzila, ze chyba mma niepoukladane w glowie. ale i tak mysle, ze laski wydajace na torebke 1000zl, a sa takowe, sa glupsze ode mnie;)

chyba nie wiesz o czym mowisz, moj drogi/moja droga:) doinformuj sie najpierw, co na apple dziala a co nie a zapewniam cie, ze na najnowszym dziala wszysciusienko:) nawet offica zrobili specjalnie dla apple. i jest sliczny, wrecz zajebisty! pokaz mi drugi tak dobrze wykonany laptop. nie ma:)

Jejku, laptop jak laptop, są i droższe przecież, co komu do tego ?? Jeśli ludzie mają Cię obgadywać, bo laptopa za 4.5 tys kupiłaś to moim zdaniem ludzie nie warci Twojej uwagi. Ja bym akurat Apple nie kupiła, bo połowa potrzebnych mi rzeczy na tym nie działa, ale jeśli Ci odpowiada to co się przejmujesz. Ja kilka miesięcy temu kupiłam laptop, nie należący do najtańszych i nawet nie pomyślałam, że go nie kupię bo ktoś coś powie/pomyśli.....

chyba nie ... bo one wydają 1000 zł za dobrątorebkę a Ty 4x więcej za laptopa który użytkowalność w tym kraju jest obniżona znacznie tylko dlatego że podoba Ci się obudowa- nota bene miętka i dętka - pewnie ajfona też masz :) weź sobie tego za 6000 - parametrycznie nie jest pewnie wart zwykłego za 2000, ale będziesz mieć jabłko na obuowie :D skoro masz mieć z tego powodu kisiel w gaciach to nie wahaj się nawet sekundy 🖐️

Ja mam niestety w mojej firmie takie programy, które na Apple nie działają, niestety.... I nie pisz, ze kobieta, która kupuje torebkę za 1000 zł jest głupsza, bo dla jednego głupotą może być laptop za 4.5 tys, dla innego torebka za 1000 zł, na jedno wychodzi. Dla mnie nic z tych rzeczy głupota nie jest, bo jeśli kogoś stać, to niech sobie kupi i papier toaletowy za 2000 zł, nie interesuje mnie to zbytnio.

nadgryzione jabluszkooooo w, co na apple dziala a co nie a zapewniam cie, ze na najnowszym dziala wszysciusienko to już ustaliliśmy że w Twojej branży działają niezbyt bystre osoboy :D teraz się jeszcze okazuje że nie tylko nie oczytane - ale nawet nie zdające sobie sprawy z tego że gówno wiedzą :D :D :D 🖐️ ps. musisz być strasznie zabawna na żywo ;) uwielbiam takie śmieszne osóbki :)

dzieki, Mila;) tez wlasnie tak na to patrze, podoba mi sie, to kupuje. mialam okazje pracowac na applach stacjonarnych i super odpowiada mi ich sliczna klawiatura:) nie jestem zadnym ekspertem komputerowym, pracuje w branzy medycznej ale sniezny kociak po prostu lepiej mi sluzy niz wkurzajace okienka. a ty kolego przestan sie juz tak gotowac, co cie to boli?;) smiesznawy z ciebie ludek, chyba strasznie zawistny:) nie mam iphona, mam starego samsunga bo komorka to dla mnie ostatnia rzecz, na ktora wydam jakiekowliek pieniadze, nigdy nie zakupilam sobie komorki, wszystkie dostaje przechodzone. maja mnie laczyc ze swiatem poprzez rozmowy i smsy i kwita:) a z laptopem nie rozstaje sie wrecz, wiec chyba dobrze, ze kupuje taki, jaki mi sie podoba? system odpowiada mi jak najbardziej, juz nie potrafie pracowac na windowsie a praca z tak dobrze wykonanym urzadzeniem to marzenie:)

ech, ale z ciebie zazdrosc bije, przybiera wrecz neonowa zielen!:) :) :) w sumie sie dziwie, z jakiego powodu mi tak przysrywasz? ze wydaje 4500 na cos, co mi sie podoba? czy moze ze za pierwsza wyplate?;) nawet mnie nie znasz, pustaczku:)

No widzisz, ja z kolei komórkę muszę mieć zawsze z tych lepszych, bo to ją mam zawsze przy sobie i musi mieć dobry system, świetny aparat i wszystko inne na poziomie :D Także ludzie mają różne potrzeby wydawania dużej kasy i innym guzik do tego .

Gość rjoijr
Kupuj Macbooka! ani razu nie zalowalam tej decyzji a mam go just dlugi czas. Nigdy w zyciu nie kupilabym juz innego laptopa.

dziecko kochane ;) przestań już fantazjować i idź pooglądać sobie laptopy na allegro :) poza tym nie musisz potwierdzać moich słów - o tym że jesteś nieoczytana - to widać od razu... zresztą - masz taki właściwy dla imbecyli talent do zaprzeczaniu samemu sobie... chwała CI chociaż za to że nie zrobiłaś tego w jednym poście 🖐️

Ta Mila masz racje, nie to chcialam w zasadzie powiedziec, niech sobie kazdy kupuje co chce, za ile chce, jesli go stac i basta. ale zastanawia mnie wlasnie taki fenomen jak ten smieszny gosc, ktory dosrywa mi juz w kolejnym poscie, przeciez on juz chyba kolki dostal na wiesc, ze ktos, kogo on nie zna i nic o jego zyciu nie wie, kupuje laptopa za 4500:) przy czym dla kogos, kto naprawde ma kase, bylby to wydatek pokroju kupna ksiazki czy tez gazety. dlaczego Polacy sa tak zawistni? zamiast powiedziec "spoko, kupuj, oby ci zluzyl", zmieszaja cie z blotem. pytam, za co???

przecież to tylko okazja do pochwalenia się trzeba rzeczami: 1. dobra praca 2. jeszcze na studiach 3. drogi laptop :D nie omieszkała tego wymienić w jednym poście - oczywiście - całkowicie przypadkiem aaa...nie zapomnij że macbooki się prezentują najlepiej jak mają myszkę ze złotą wtyczką - piękną wtyczką 🖐️

Gość fffffasdfasfasfffffffff
nadgryzione jabluszkooooo ................. pytam, za co???" Może dlatego tak niektórzy reagują bo prawie w każdym poście podajesz ile ten laptop kosztuje :P Jakby raz nie wystarczyło :P

i tak jak juz napisalam w pierwszym poscie-i tak zrobie co zechce, kupie co zechce i bede zadowolona, bo towar znam;) ale wchodze czasem na cafe i wiem, ze roznie mozna rozpetac ciekawe dyskusje. a to wydalo mi sie byc dobrym tematem spolecznym;)

zapomniałaś dodać że laptop kosztuje 4.500 :) ale w media są w promocji :P

oczywiscie, ze podaje ile kosztuje bo juz pare osob napomknelo, ze nie wiedzialo, ze "to gowno tyle kosztuje":D przy czym sami pisza ze starego zapyzialego acera:) ale nie w tym sek, nie chcialam urazic posiadaczy starych, zapyzialych acerow:) chodzi o to, ze nikt mnie tu nie zna, nie czerpie zadnych profitow z racji chwalenia sie zarobkami i sposobami uszczuplania konta-jutro mozemy sie spotkac w piekarni, nie wiedzac, ze dzis tu rozmawialismy i co mi w zyciu realnym przyjdzie z tego nimbu posiadacza apple:D wielkie g...:) i o to wlasnie, chodzi, ze nie opisuje tego, aby sie pochwalic, bo chwalenie sie tutasj mozna sobie w tylek wsadzic. chodzi o reakcje ludzi-takie jak tego smiesznego pachola, ktory mnie miesza co 5 minz blotem, za to, ze mam kase i za to, na co ja wydaje:)

Gość DJ BOBO DIscothek
a to wydalo mi sie byc dobrym tematem spolecznym zaczynam mieć wrażenie że posługujesz się słowami których znaczenia nie znasz ;) hehe - bo niby co znaczy to powyżej :D

Gość DJ BOBO DIscothek
ahahhahahaa z tego co widzę, to on CIę miesza za imbecylizm i za zaprzeczanie samemu sobie - a to że masz kasę to tylko Twoje pobożne życzenie ;) gdybyś faktycznie miała to być kupiła i nie robiła z tego przedstawienia. zwłaszcza że nie stać Cię na - chociaż średni telefon ;) jesteś z tych co potrafią oszczędzać 2 lata bylyeby tylko starczyło na jedną rzecz... spoko - ja tylko twierdzę że dla fajnej obudowy się nie opłaca - uważasz inaczej - proszę bardzo ;)

pewnie, jesli juz nie mozna odebrac jej kasy, zniszczyc laptopa, podstawic nogi na schodach to chociaz zrobmy z niej slodka idiotke na forum:) nie tedy droga, kochani rodacy:) dell zajebisty, ma cos w sobie. wiem, ze sa laptopy duuuzo drozsze od mojego sliczniutkiego apple i nie jest moim celem przechwalanie sie kupnem "najdrozszego laptopa swiata". uwazam, ze jest sliczny i wzystkim gowno do tego:) ale skad od razu ta zawisc, ta agresja, powiedzcie skad?

Gość _sally_
hahaha idiotkę to sama z siebie robisz :D pomagać w tym CI nie trzeba :)

dj bobo a ty jakies medium jestes czy co? skad wiesz, na co mnie stac? jestes moim ksiegowym?:) oby nie:) nie naleze do grona ludzi dzialajacych zgodnie z zasada "zastaw sie, zesraj sie a postaw sie":) komorki jest dla mnie tyle warta co paier toaletowy, rzecz codziennego uzytku, dlatego mam niezawodny aparat, ktory ma juz pare latek. i tobie g..do tego:)laptop jest dla mnie urzadzeniem innej kategorii, pracuje na nim duzo. powiedz co cie boli w tej historii? moze moge pomoc:)