Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka, nie rozumiem

W jednej chwili wszystko staje sie jasne..

Polecane posty

Dziekuje wam to nie bylo prowo. Potrzebowalam opinii innych.

Gość to prowokacja bo
kobiety az tak głupie nie są. No chyba że masochistka i teraz ma gdzie sobie ulżyć.

Chcialabym byc taka jak wy. Stawiajaca wymagania i je dostajaca. Niestety. Nie udalo mi sie. Moj facet to zenada. I wiem, ze takich jest masa.

masa jest takich gnojów, ale z drugiej strony jest też masa wartościowych facetów. cała sztuka polega na tym, aby odróżnić jednych od drugich i to wcale wbrew pozorom nie jest takie trudne. na dobry początek wystarczy zadać sobie kilka pytań typu: czy facet zwraca się do mnie wulgarnymi słowami? odp. a) tak - uwaga, to gnój odp. b) nie - OK czy facet wykorzystuje mnie finansowo? odp. a) tak - uwaga, to gnój odp. b) nie - OK czy facet ma ciężkie nałogi, jest alkoholikiem, narkomanem albo hazardzistą? odp. a) tak - uwaga, to gnój odp. b) nie - OK i tak dalej. :O

to gnoj. a ja bylam naiwna i glupia.

Czyli facet powinien mnie utrzymywac ? Zapewnic dach nad glowa dziecku i mi ?

Gość podobne przyciaga
podobne. Zacznij sie szanowac, a trafisz na wyzsza polke. Na razie sama siebie traktujesz jak smiecia i tak pozwalasz sie traktowac, no to masz co chcialas. Przestan jeczec i sie nad soba uzalac, bo nie ma o co bic piany. Zostalas uwolniona od chama, ktory by cie pral przy kazdej okazji, a ty jeszcze lezke za nim toczysz, chyba jestes sama zdrowo walnieta.

Gość wystarczy ze sam sie bedzie w
stanie utrzymac. a dziecko ma utrzymywac ojciec tego dziecka, i tego nie odpuszczaj.

Napisalam do niego... Dostalam smsa, ze nie znajde go i jak polska przysadzi 300 zl, to tyle zaplaci i mam spierdalac.

Nie raczyl odebrac telefonow wczesniej a teraz napisal to.

Rzeczywiscie..sa glupie baby, takie jak ja. Przyznaje. Szkoda slow. Nie piszcie juz nic. Jestem beznadziejna frajerka, zakompleksiona i masochistka.

Gość nie masz chyba zadnej
godnosci ze jeszcze do niego piszesz. chyba ze to prowo, coraz bardziej tak mi sie wydaje.

Gość abcdefgij
To nie jest takie proste zapomniec o kims kogos ie kocha! Piszecie autorce zeby sie otrząsneła ale dziewczyny same wiece, ze nie da sie odkochac w 1 dzien mimo, że facet jest dupkiem..

Gość helga3333
czy facet nie chce ślubu mimo że jesteście już razem 5 lat lub więcej i jesteście po 30stce? odp. a) tak - uwaga, to gnój odp. b) nie - OK

Gość Marilenka
Bardzo mi przykro. Nie mam słów na jego postępowanie, na pewno to nie twoja wina, tylko to że źle trafiłaś. Musisz być mocna dla twojego dziecka. Wiesz? Z czasem się rozumie że pewne rzeczy lepiej stracić. Jeszcze będzie dobrze, zobaczysz!

Gość jesteście w separacji
Dziecko ma Twoje nazwisko? Jeśli jego, to smutne. Teraz sprawa do sądu o alimenty i odebranie praw rodzicielskich. Nie ma tak, że bawicie się we dwójkę, ale tylko Ty masz ponosić konsekwencje tej zabawy. Walcz o swoje dla dobra dziecka. Od razu w pozwie pisz o odebranie praw rodzicielskich, bo widać, ze to cham!!!!

Gość nie tyle ma cie utrzymywac
co -- przynajmniej - lozyc na dziecko warto zebys sie wreszcie obudzila i zaczela walczyc o swoj i dziecka byt dotychczas wszystko swiadczylo o tym ze to maksymalny kutas, ale ty mialas klapki na oczach, naiwnosc i ...glupote .. ? czmu kobiety daja sie tak traktowac ??????? nigdy nie piojme