Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulamarula

pytam po co? no po co glupie baby

Polecane posty

Gość ulamarula

rozwalaja mnie laski ktore oprocz tabletek uzywaja gumek. no po co sie pytam? boisz sie ciazy i nie ufasz antykoncepcji to nie ruchaj.. tabsy dobrze brane maja 99 % skutecznosci, gumka 94.. bierz te tabsy i nie trac kasy na gumki

Gość Klara Inez z serialu
ok, a skoro ja mam spiralę od kilku dni i boje się panicznie by maż we mnie nie kończył to co radzisz?też mam ufać w pełni spirali?

Gość jyiu7yt8
Nie Klaro, nie ufaj, idź do psychologa on Ci pomoże dojść do przyczyny Twoich leków. Bo zgodzisz się że Twoje zachowanie nie jest normalne ? ( Podobnie zresztą jak lasek które zabezpieczają się tabletkami i prezerwatywą ).

Gość Dagmaraaaaaaaaaaa
Nie kazda kobieta ktora bierze tabletki ma stałego partnera, wiec o co sie pienisz???!!!

Gość jewyyy
ulamarula dlaczego Cię to tak boli? Tabletki przed chorobami nie zabezpieczają.

Gość jyiu7yt8
Ok. to z tematu wyłączamy różowe lale spod dyskoteki które co tydzień mają nowego, bo w ich przypadku to jest odpowiedzialne : gumka plus tabletki, gumka zabezpieczy je przed hiv i chorobami wenerycznymi a tabletki na wypadek gdyby guma pękła. Ale w przypadku przeciętnej dziewczyny, po co łączyć te dwie metody ? Tłumaczyć to można tylko ciążową paranoją.

Dagmaraaaaaaaaaaa Nie kazda kobieta ktora bierze tabletki ma stałego partnera, wiec o co sie pienisz???!!! to niech sie nie rucha, proste

Gość jewyyy
dlaczego tak was boli to jak inne dziewczyny się prowadzą albo jakich metod antykoncepcji używają? I w jakich ilościach? Według mnie lepiej żeby nie było niechcianych ciąż i długich kolejek do lekarza.