Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolomitka

Rehabilitacja w Krakowie (po rekonstrukcji więzadeł w kolanie)

Polecane posty

Gość dolomitka

Jak w temacie - czy ktoś może polecić mi jakiś gabinet rehabilitacyjny w Krakowie? Znalazłam jeden na Borkowskiej - czy ktoś ich kojarzy? Mają napisane na stronie, że zajmują się urazami sportowymi. W szpitalu polecili mi rehabilitację w innym gabinecie, ale jak zadzwoniłam spytać o termin to na fundusz za rok a prywatnie za 3 miesiące... Ich strona to http://www.rehabilitacje.org/. Kojarzy ktoś?

Gość daszynska
moja znajoma chodziła tam na rehabilitację do zdaje się pani Kasi o ile nie pomyliłam i bardzo sobie chwaliła. akurat ona chodziła tam na rehabilitację po operacji haluksów, ale myślę, że możesz zadzwonić i zapytać czy tobie też mogą coś zaoferować :)

Gość 344444444444
tylko fizjo - med reha wisły kraków, jezeli o rekonstrukcje chodzi nie zrobia ci krzywydy i wyprowadza do 100'% sprawnosci w innych placowkach czesto popelniaja bledy typu rowerek co jest zabronione po krzycowych;] naprawde warto

Gość jureczko77
jak jesteś ubezpieczona w medica polska to na Twoim miejscu poszłabym do Więcka, u niego w gabinecie wtedy nie płacisz to samo z rehabilitacją. Gość zna się na rzeczy, zresztą pójdź raz to sprawdzisz. Powodzeni!

Gość polecam przychodnię
przy ulicy Na Błonie to jest przy pętli tramwajowej bronowice małe ja na fundusz na termin czekałam 5 tygodni, też miałam podobny problem

Gość polecam przychodnię
tu masz telefon jakby był CI potrzebny

Gość mania_9878
dolomitka i byłaś w końcu u tego lekarza?

Gość dolomitka
dziękuję wszystkim za porady i namiary na lekarzy :) wybrałam się do gabinetu na Nowej Hucie. trafiłam do pani Małgorzaty i jestem bardzo zadowolona. w sumie o 2 tygodnie wyprzedziłam planowane ćwiczenia, także jestem bardzo zadowolona. może uda mi się załapać na narty na zakończenie sezonu :) no a ja miałam szczęście bo trafiłam dodatkowo na promocję, że do pakietów zabiegów dostałam gratis ćwiczenia instruktażowe. ogólnie oceniam tą placówkę bardzo dobrze. miałam styczność z panią Gosią na razie, ale jest tam paru rehabilitantów i wszyscy wydają się być ok, dlatego polecam :)

Gość anielka999
a co to za gabinet? jaki lekarz?

Gość ptasiek nastroszony
a na czyj koszt?

Gość wkręcona mama
a ja własnie założyłam temat nowy o gabinecie Więcków - chcę tam zrobić usg bioderek mojej miesięcznej córci. czy któraś może się orientuje i może mi ich polecić ?

Gość martyna_zielona
a co się dzieje Twojemu maleństwu, że chcesz robić usg bioderek?

Gość barozzo
Możecie jeszcze sprawdzic to centrum www.fizjomed.com.pl Zwłaszcza ze tutaj jest sama kadra specjalistów dobrze znających sie na tym co robią i pomagaja naszemu zdrowiu.

Gość muzynka09
A gdzie znajdę prywatnego ortopedę ale który będzie dobry i nie zedrze ze mnie wielkiej kasy?

Gość marekzabz
Interesuje Cię rehabilitacja czy ortopeda? Czy jedno i drugie?

Gość gość
jeżeli chodzi o dobrego rehabilitanta to polecam gabinety dr.Rafała Więcka, ma świetnie wyspecjalizowany zespół rehabilitantów.Trafnie dobierają zabiegi. Polecam na wszelkiego rodzaju urazy.

Mój mąż, zapalony biegacz i to w ultramaratonach, miał straszne problemy z kolanami - powracające stany zapalne, jakiś kłopot z więzadłami. Ból niesamowity i utrudniający bieganie. Trochę nachodził się po różnych specjalistach. W końcu trafił do RST Rehabilitacja http://rehabilitacja-rst.pl/ (z polecenia innego biegacza, który wcześniej już korzystał z ich usług) i jakoś postawili go na nogi. Wiem, że na pewno miał m.in. jakieś zabiegi metodą PNF, która kładzie silny nacisk na ścisłą integrację samych zabiegów z diagnostyką, no i jest bezbolesna. Oczywiście nie od razu wszystko powróciło do normy i trochę tych zabiegów musiał mieć, ale przynajmniej teraz może znów śmigać bez bólu.

Gość Eewelina123
Jak rehabilitacja to polecam gabinet na Piwnej 22 z G&R Miałam u nich rehabilitację i postawili mnie na nogi. Tez miałam problem z kolanem. Rehabilitanci z tego gabinetu mają wiedzę i doświadczenie i gabinety sa wyposażone w dobry sprzęt. W Krakowie jest kilka gabinetów, które należa do G&R. Tu możecie znlaeźć które: http://www.rehabilitacje.org/

Gość Agnieszkaaa111
Ewelina też chodziłam na rehabilitacje na Piwną i równiez mam bardzo dobre zdanie o rehabilitantach i całej rehabilitacji. Polecam, warto pójśc do profesjonalistów :)

Gość gość
Polecam zerknąć tutaj: http://www.rehabilitacje.org/ Co prawda to sieć prywatnych gabinetów, ale wiele dobrego o nic słyszałam, sama też byłam na kilku zabiegach i extra - pracujący tam fizjoterapeuci są naprawdę wyszkoleni.

Gość gość
Ja oraz moja rodzina korzystamy z rehabilitacji u Pani Magdy Brunagel, mam naprawdę dobre podejście do pacjenta.

Gość gość
Gabinet ortopedyczno-rehabilitacyjny ul. Słomczyńskiego 12/16 . Polecam udać się tam, jest to prywatny gabinet ale super podejscie, dobrzy rehabilitancji no i sprzet tez maja nowy, a to duzo znaczy.

Gość gość
Na rehabilitację po wypadku komunikacyjnym można uzyskać pieniądze z oc sprawcy. W razie problemów należy się zwrócić do EuCO. Jest to świetna firma. Opinie o EuCO są bardzo pozytywne.

Gość martamartecka
Hej właśnie się zastanawiam nad gabinetem przy ul. Słomczyńskiego 12/16 widzę, że dużo osob poleca ten gabinet. Ile tak ok czeka się tam na wizytę? Zależy mi na czasie, bo nie mogę już wytrzymać z bolu a w październiku mam wesele siostry i już wiem, że pewnie o tańcach mogę zapomnieć, ale chcę chociaż chodzić normalnie...

Gość gość
Nie zastanawiaj się, tylko idź. Gabinety G&R Więcków są najlepsze w całym Krakowie. Na zdrowiu nie ma co oszczędzać, więc warto zapisać się prywatnie na zabiegi.

Gość gość
Zgadzam się. Też chodziłam do gabinetu Państwa Więcków, dokładnie do ich gabinetu na ulicy Słomczyńskiego. Zabiegi mi pomogły, więc z czystym sumieniem mogę polecić.

Gość gość
Zawsze też możecie zamówić rehabilitanta do domu. Tutaj http://rehaexpert.com.pl/ sobie zerknijcie. Do taty po wypadku przychodził Pan właśnie z Reha Expert. Fajna opcja, bo nie trzeba nigdzie jeździć, tylko na godzinę pan fizjoterapeuta przychodzi do domu.

Gość hunia15
Zgadzam się ;) RehaExpert ;) Bardzo dobrzy i wykwalifikowani specjaliści . Bardzo dobre ceny . Szczerze mówiąc najbardziej atrakcyjne ceny na rynku