Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaAlicjaala

Kobiety niepracujące...1.Czy Wasi mężowie doceniają waszą pracę w domu?

Polecane posty

Gość wertzu
jezeli twoja kasa wyglada jak twoj rozum to naprawde jestes biedna wywloka

Gość nniuan
wez jenifer spadaj stad bo zamieszanie robisz,po drugie nikogo nie interesuje ile masz pieniedzy,jest nam to totalnie obojetne.My wolimy byc biedne ale za to madre:p

Gość wertzu
tylko ograniczeni z deszczu sie ciesza:D

Gość bez emocjii
grażynka z taka opinią jak Twoja spotykam sie często ... nie musze pisac jak ona jest krzywdząca i niesprawiedliwa. Ja co prawda sama zrezygnowałam z pracy ale postąpiłam tak bo musiałam...Niepełnosprawne dziecko które potrzebuje mnie w domu jest dla mnie najważniejsze...

Gość wertzu
jennifer8787*** kochany/a prawko mam od 6 lat co prawda zapomniałam jak się jeździ ,ale prawko mam widocznie bardzo mało o mnie wiesz---------------- :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: CHYBA NA ROWER KTORYM ZAPIERDALASZ DO ROBOTY

Gość Izabela Barton-Smoczyńska
najwiekszym burakiem kafe jest renifer :D zalegasz na dnie kafe przykryta gruba warstwa mulu :D

masz tyle ile ci skapnie za rozkladnie nog :D biedna myszko :D

ynteligentne wypowiedzi :D robisz sie nudna 💤

Gość wertzu
jennifer8787*** zazdrościsz? i bardzo to okazujesz a mi to sprawia frajde ,że jakiś burak z kafe nie może tego przeżyć dzięki za satysfakcję PRZEZYC TO JA PRZEZYWAM ALE REALNIE WIRTUALNIE NIE MA CI CZEGO ZAZDROSCIC WIDAC MOCNO PRZEZYWASZ SWOJA BIEDE

wejdz sobie na allegro zamow kolejna szmate za 30 zl . i moze ci ulzy :D

Gość wertzu
jennifer8787*** mam tyle ile ty nie zdążysz mieć przez kolejne 10 wcieleń-------- A W KOGO SIE WCIELILAS W ROCKENFELLERA ZE CI ODBILO :D:D:D

Gość alaAlicjaala
Wiecie co jest najbardziej dla mnie bolesne?To jak dzieci(mam dwojke)mnie prosza o kase na jakies chipsy,czy cos slodkiego,a ja za kazdym razem odpowiadam,ze nie mam:( i musza czekac az tata wroci z pracy to wtedy dostana:(

Gość wertzu
Izabela Barton-Smoczyńska wejdz sobie na allegro zamow kolejna szmate za 30 zl . i moze ci ulzy----- DOBRE ALE PRAWDZIWE ZRESZTA NIE POZIOM DLA MNIE Z PROWADZIC DYSKUSJE Z PSYCHOPATKA DLATEGO ZYCZE MADZIU DOBREGO SZPERANIA NA ALLEGRO ZIMA SIE ZBLIZA MUSISZ JAKIES LUMPY KUPIC POTEM WKLEJ NA KAFETERIE PA PA :D:D:D:D

Gość GrażynkaIta
No przepraszam ale taka jest prawda.I nie miałam na myśli takich kobiet jak Ty,które są zmuszone siedzieć w domu,ale te którym po prostu pracować się nie chce.

Gość GrażynkaIta
Nie ma nic za darmo,jeśli się chce mieć pieniążki,trzeba je sobie zarobić własnymi rączkami.A mężowie nie są od tego by was utrzymywać.Tyle mówicie o wspólnym życiu,wspólnych obowiązkach,to zadbajcie jeszcze o wspólną pracę,dlaczego jeden ma harować ciężko na wszystko?Gdzie tu sprawiedliwość?

alaAlicjaala -- gdyby moj maz zalowal dzieciom na słodycze- obcięłabym mu jaja :O :D wspolczuje waszym dzieciom :(

Gość alaAlicjaala
Izabela Barton-Smoczyńska To nie jest tak ze on zaluje dla dzieci tylko uwaza ze moga poczekac na niego i on im po pracy kupi,zachowuje sie tak jakby go bolalo zostawianie na stole pare groszy wiecej:o

Gość do Jenifer8787
Jenifer skoro jestes tak bardzo bogata to mam do ciebie ogromna prosbe,moglabys mnie wspomoc finansowo? w sumie to nie mnie tylko moja ciezko chora mame:( zbieram pieniadze na operacje:( Masz na tyle serca zeby mi pomoc?:(

serce bym miała ale nie po tym jak mnie tutaj wyzywali na kafe ,jakbyscie byli dla mnie mili ja bym była również a tak jaką mam pewność czy nie jesteś jedną z głupich pomarańczek co mnie tu wyzywaja?

pozatym chyba pora zrobić porządek na kafe i zgłosić się do prawnika bo to co się tutaj dzieję to cyber przemoc i na to są paragrafy

Gość xyztomus
Ty sie zgłoś,ale do psychiatry:D

Gość do Jenifer8787
tak myslalam,nie wiem na co liczylam,powiem tylko tyle ze mi bardzo przykro i Tobie tez powinno byc bo mialas okazje uratowac ludzkie zycie,ale jak sie okazalo ono nic dla ciebie nie znaczy,wazniejsze sa Twoje pieniadze:(

analfabetko --- pisze się poza tym !!!! :D

Gość na wygnaniu jestesmm
jenifer myslisz ze jestes kims bo masz kase?NIBY.........