Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialam takie i takie

Matka siedzi w domu - dziecko 8 godz w przedszkolu.

Polecane posty

Gość gość
mama - daj jej trochę czasu, istotne czy płacze pół dnia czy tylko przy rozstaniu z wami? wracajac do tematu, ja nie pracuje, synka poslalam do prywatnego, chodzi na 3 godzinki :-) jest szczesliwy i ja tez

Gość gościówTKA
Poczekaj jeszcze może się przyzwyczai to dopiero kila dni . Jak będziesz widziała ze jednak dziecko ma wiecej stresów niż radości z przedszkola to zabierz ja do domu i pójdzie za rok.

Gość mama dwóch dziewczynek
podobno sie bawi potem, wczoraj zjadła obiad i nawet spała po obiedzie, ale nie wiem czy to dlatego ze wczesniej teraz wstaje, bo o 7.30 ja budze a wczesniej spała do 9, czy poprostu pada tam bo sie spłacze rano. Dodam ze w domu nie spala w dzien, ale pozniej wstawała rano

Gość gość
spi bo jest pora drzemki.

Gość mama dwóch dziewczynek
no fakt, jest pora drzemki, dzieci sie kładą i ona tez, tyle że w domu już od prawie roku nie spi w dzień i dziwi mnie teraz, że od pierwszego dnia w przedszkolu zaczęła spać.

Gość gość
w przedszkolu jest inaczej niz w domu.wygania sie zje i polzy sie i zasypia. tym bym sie nie martwila.

Gość gość
Swoją droga co to kogo obchodzi czy matka pracuje czy nie pracuje? .Przedszkole jest dla dziecka .

Gość moja sasiadke obchodzilo
a ponieważ jestem radcą prawnym i pracuję większość czasu w domu - oprócz wyjazdów do sądu i na spotkania - to ostatnio z pretensją do mnie, dlaczego nie siedzę z dzieckiem i pewnie seriale oglądam ciągle. Ponieważ nie lubię się zwierzać obcym ludziom, tylko się uśmiechnęłam i poszłam. Ostatnio miałam sprawę o podział majątku spadkowego i okazało się, że jednym ze świadków była moja sąsiadka :) Była w szoku, jak mnie zobaczyła w todze na sali sądowej i język jej się plątał, jak zadawałam jej pytania. I zmieniła podejście do mnie. Nawet przedwczoraj zapytała się mnie, czy po południu nie zająć się moją córką, jeśli mam dużo pracy:D Także różnie bywa, każdy inaczej pracuje i nie ma co się wtrącać w cudze życie, bo z zewnątrz może i wygląda, że siedzi w domu, ale przecież dom też może być miejscem pracy:)