Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unattainable9199

spanie u chłopaka

Polecane posty

Witam. Jestem z chłopakiem 2 lata.Mój chłopak ma lat 21 a ja 20. On ma stałą pracę,ja dorabiam u cioci i studiuję zaocznie. Jesteśmy z tej samej miejscowości,widzimy się codziennie. Czasami zdarza się tak że nocujemy u siebie. Problem tkwi w tym ,że czasem jak śpimy u siebie to ani jego rodzice ani moi nic do tego nie mają. a raz bywa tak,że albo jego rodzice mają jakieś ale albo moi.. nie wiem co mam myśleć. Czy takie zmienne zdanie rodziców jest normalne ? moim zdanie nie...Jak myślicie,czy jest jakiś sposób żeby rodzice to normalnie zaakceptowali,a nie tylko jak im się to podoba ? czy może nie zwracać na to uwagi i przyzwyczają się z czasem? nie wiem co myśleć. też mam chwile gdzie w nocy chcę się poprzytulać do ukochanego :(

Ale pytacie rodziców o zgodę za każdym razem czy tak po prostu stwierdzacie, że jedno z Was zostaje u drugiego? Bo jeśli nie pytacie tylko stawiacie ich przed faktem dokonanym, to jesteście zwyczajnie chamscy. Rodzice mają prawo nie mieć ochoty akurat tego danego dnia NIE mieć obcych ludzi w mieszkaniu. Nie widzę też nic dziwnego w tym, że raz nie mają nic przeciwko, a raz owszem. Bo przecież mogą mieć ochotę spędzić spokojny wieczór, zrobić generalne porządki albo porozwieszać swoje gołe fotki w całym mieszkaniu, a obcy ludzie im w tym przeszkadzają.

tak po prostu stwierdzamy,że śpimy u siebie. Tylko sytuacja wygląda tak że mój chłopak ma pokój na górze a rodzice na dole i w ogóle na górę nie wchodzą.

Rozmieszczenie pomieszczeń w domu nie ma żadnego znaczenia. Zachowujecie się po prostu po chamsku i tyle. Dysponowanie czyjąś własnością bez zgody właściciela jest zwykłym buractwem.

Wasi rodzice maja prawo miec ochote za przeproszeniem polatac w gaciach po wlasnym mieszkaniu lub puscic na spokojnie baka... i niekoniecznie musza miec ochote "czaic sie" przed Twoim facetem czy przez Toba.. to ich chata, maja prawo nie chciec miec akurat w danym dniu gosci na noc.. poza tym moga czuc sie niezrecznie wiedzac ze np uprawiacie wlasnie w ich domu sex wypada zapytac ich o pozwolenie, brak takiego pyt moga uznawac za lekcewazenie