Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjhkooppo

czy dobrze zrobiłam dając mu w ryj?

Polecane posty

Gość jkjhkooppo

Nie odzywa się już 2 tygodnie Po prostu gapił sie na dekolt obcej dziewczyny, która najwyraźniej była z tego dumna, przechodząc koło niego w mojej obecności, po prostu się otarła o niego, on był jak w transie Teraz gdy emocje opadły, zaczynam patrząc na to obiektywnie Zastanawiam się czy dobrze zrobiłam, bo może powinnam jej wyjebać za to, że się otarła o niego? Po prostu mi go brakuje :(

Na jego miejscu też bym się nie odzywała i nie chciała Cię znać.Jakaś jebnieta jesteś :O Żenada.

Gość jkjhkooppo
7 miesiecy ja 22 on 26 tamta może miała max 18 lat Powinnam się odezwać pierwsza, może nie przepraszać na wstępie, tylko się spytać co jest grane

w sumie to dobrze że mu wyjebałas w mordę ... nie będzie miał facet w przyszłosci kłopotów i ma szanse na związanie sie ze zrównoważoną kobietą :D

Gość mireczkaa
ale sobie narobiłaś obciachu :) wcale nie dziwę się, że gościu się do Ciebi enie odzywa

Odezwały się leśne dziewice,że dobrze zrobiła :D:D No kurde nie bzyknął tej laski ani nic przecież i nie udawajcie już takich świętych,że Wy się nie gapicie na innych facetów i na to co mają w spodniach lub na ich tyłki :O

Gość jkjhkooppo
wybiłam mu zęmba zdaj się, bo widziałam jak coś wypluwał z krwią a tamta widziałam z daleka miała polewę:(

myslalam ze to jakis szczeniak :P facet 26 lat--masakra nie pozawlaj sobie na takie traktowanie :O 1 nie dzwon :O nie ten bedzie nastepny--widocznie nie jest ciebie wart :(

Gość jkjhkooppo
wyjebałam mu za to że się gapił w MOJEJ OBECNOŚCI ale jej tez powinnam w sumie

Gość jkjhkooppo
kopać w jaja nie będe bo jeszcze się może na coś przydać

Gość mireczkaa
ale Ty sobie jaja robisz, czy tak serio??? Bo naprawdę wierzyć mi się nie chce, że są takie babki... Jeśli Ci to przeszkadzało to mogłaś mu coś powiedzieć, ale żby od razu między oczy walić?? I jeszcze się zastanawiasz, że może tamtej dziewczynie też powinnaś??? Kobieto, toż Ty żadnej klasy nie masz, naprawdę:)

Gość jkjhkooppo
Ale nie w mojej obecności to jest bezczelnie, jak mnie nie ma to się może gapć

za patrzenie sie go spoliczkowalas?? pewnie jeszcze widzieli to inni ludzie - nie dziwie sie mu, ze nie chce miec z Toba zadnego kontaktu

Gość monotonia 12
Załóżmy że ząb mu wybiłaś i facet zrobił obdukcję i pozwie cię o zwrot kosztów leczenia. Implanty są drogie. To może być najdroższy strzał w twoim życiu ;-).

Gość jkjhkooppo
w jaja to go kopne na koniec :) Po prostu wtedy mu z pieści dałam, tak to liście jak mnie wkurwia

Gość monotonia 12
Ej to jakaś prowokacja. Chcesz mi powiedzieć że strzeliłaś kolesia 26 lat w paszcze z pięści. Orany to co ty za gieroj baba jesteś. Ja pikole :-)

Gość monotonia 12
Ej to jakaś prowokacja. Chcesz mi powiedzieć że strzeliłaś kolesia 26 lat w paszcze z pięści. Orany to co ty za gieroj baba jesteś. Ja pikole :-)

Ale nie w mojej obecności to jest bezczelnie, jak mnie nie ma to się może gapć" no idiotka :D

Gość jkjhkooppo
dirty girl Skoro ty się dajesz poniżać, to jest twoja sprawa Jeśli chodzi o zdradę, ona zaczyna się w mózgu a czasem kończy się w lóżku, według mnie to mnie zdradził

Dirty Girl To chyba prowo jest bo,że takie głupie panny chodzą po świecie..." pewnie że prowo nie ma takich kretynek nawet w Polsce :)

Gość hgdfyhg
nie pierwsza nie ostatnia. Jeśli miała taką potrzebę to widocznie facet sobie już nieźle nagrabił. dałaś mu w mordę i nie wyrzucaj sobie. jak kocha to wróci a jak nie to niech się wali. Olej to zajmij się czymś innym.