Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjhkooppo

czy dobrze zrobiłam dając mu w ryj?

Polecane posty

Ja się nie daję poniżać "Kochaniutka" ale jakby mi ktoś za coś takiego strezlił w twarz to na miejscu faceta bym oddała i byłby koniec znajomości.Kim Ty kurwa jesteś,żeby się tak zachowywać?pewnie masz niską samoocenę albo zero zaufania do faceta i Bóg wie co sobie zaraz wyobrażasz.Jak się chodzi po mieście to są tam też inne osoby wiesz?I każdej pannie miałabym dawać w pysk za gapienie się na mojego faceta albo gdy mój facet gapi się na inną?Jesteś żałosna.ja sama się gapię na innych facetów i wcale nie mam zamiaru od razu im do wyra wskakiwać.czasami swojemu facetowi pokazuje fajną dupcię i mówię "zobacz jaka ładna panna". A Ty jesteś psychiczna-powinnaś też dostać w ryj od faceta za takie coś.

Gość jkjhkooppo
O czym ja mam zwami gadać ignorancii i kretyny/nki, skoro dla was to jest nie realne FAKT

Gość hgdfyhg
ja mojemu facetowi też przyśrubowałam bo powiedział mi, że kocha inną ale to nic takiego w końcu znają się dłużej niż my wiec powinnam zrozumieć ich uczucie. Wyrąbałam mu z liścia tak że zęby zbierał. Nie mam sobie nic do zarzucenia. A klasę mam w d u p i e. Z klasą zachowują się kobiety na pokaz a co czują w sercu to tylko one wiedzą.

"Skoro ty się dajesz poniżać, to jest twoja sprawa" to nie jego wina, że masz małe cycki... i równie mały móżdżek. :D masz te 4/10 i idź odrabiać matematykę 🖐️

Gość jkjhkooppo
Dirty girl To co napisałąś to jest dopiero żałosne i śmieszne, a argumenty jakie dobrałaś buuuuhahahahahahahaha "Patrz jaka ładna panna" trzeba było dodać jeszcze chodź podejdziemy i umówimy się z nią na trójkąta gdyby mi koleś powiedział że kocha inna czy cos w tym stylu Wtedy bym go właśnie kopnęła w jaja Nawet sobie nie wyobrażam żeby facet mógł być taka cipą i lecieć do sądu Popijam fakt że był po pośmieliskiem

Gość mireczkaa
z klasą zachowują się kobiety na poziomie kochana :) wiesz, można inaczej wyrazić swoje emocje niż poprzez walenie z pięsci komuś w twarz. I sorry, ale ja tez czasem rozmawiam z moim facetem i mówię "zobacz jakie dziewczyna ma cudne nogi"- co w tym złego, na Boga?? Sama znam swoją wartość i naprawdę czyjeś ładne nogi mi nie zaszkodzą :) A Ty autorko raczej sama byłaś pośmiewiskiem, a nie ten biedny facet.

Gość hgdfyhg
z klasą zachowują się kobiety na poziomie kochana tia.. na poziomie wyrachowania droga pani.

Gość hgdfyhg
wariatka czy nie zrobiła to co czuła. Nie wbiła mu noża w plecy tylko dała upust swoim emocjom a jemu delikatnie coś do zrozumienia.

Gość zielona mandarynka
On pewnie wie, że źle zrobił no ale stało się. Za to Ty pokazałaś się z najgorszej strony. Istnieje coś takiego jak nietykalność cielesna. Nie można kogoś bić po twarzy za coś takiego. Rozumiem, że było Ci przykro no ale dałaś tym tylko świadectwo o; - swojej niestabilności psychicznej, emocjonalnej, - gorszym braku kultury niż ta obca babka. Jaki chłopak by chciał być z jakąś histeryczką. Fakt każdy ma prawo się zdenerwować ale skoro uderzyłaś go za coś takiego to pewnie pomyślał, że to sensu nie ma bo co będzie jak będą poważniejsze problemy ? Pamiętaj, że policzek jest największym upokorzeniem i niektórzy tego nie wybaczają. O ile w poważniejszych sytuacjach ma kogoś otrzeźwić, przywrócić do pionu tak w głupich sprawach wręcz odpycha i potrafi zgasić jakieś uczucia do drugiej osoby np sympatię. Powinnaś go przeprosić za policzek oczywiście a on Cię za swoje głupie zachowanie. Ale to Ty przegięłaś.

Gość hgdfyhg
dajcie spokój, kobiecy strzał w ryj to jak podmuch skrzydła motyla. Na prawdę nie ma o co kruszyć kopii.

Jesteś niezrównoważona psychicznie.Pewnie boisz się każdej dziewczyny innej w mieście :D. Odizolujesz go od innych dziewczyn całkowicie? popatrzy na kasjerkę w sklepie?-=w ryj bo inna babka popatrzy na koleżankę w pracy-w ryj bo inna babka masakra :O

Gość ula z piknego krakula
że dałaś ryj -zle - zupełny brak klasy .Natomiast co do gościa -to jakiś idiot ,odpuść go sobie ,pokazał jak Cię szanuje ,u mnie taki natychmiast zmieniłby się w wielkie wielkie 0 niewarte splunięcia i tym bardziej się dziwię żeś rękę fatygowała na to coś

Gość hgdfyhg
chyba jesteś niepoważna. Ona ma przeprosić. Nigdy w życiu chyba że on to zrobi pierwszy. On się źle zachował. A jestem pewna że to nie pierwsza taka sytuacja. Zasady savior-vivru to bardzo potrzebne zasady, nie przeczę ale na boga jesteśmy ludźmi i czasem nas ponosi, nie jesteśmy marionetkami. Oczywiście może jej reakcja była przesadzona ale niech się dziewczyna nie wini, zrobiła co zrobiła. Jeśli ją jego zachowanie zabolało to ją tłumaczy. Powinni sobie to wytłumaczyć albo dać spokój.

Gość ostry samiec
Lubię na ostro, spotkaj się ze mną, postrzelamy sobie po ryjach z lekka. :classic_cool:

Gość ula z piknego krakula
i nie chodzi o to że facet patrzy na inne kobiety ,a o to w jaki sposób i w jakich sytuacjach to robi .Idąc ze swoja Panią , hamsko innej w dekolt ,nie no wybaczcie.

Gość zielona mandarynka
Ja uważam, że powinna przeprosić. Dawanie komuś w pysk za taką głupotę jest po prostu nie do przyjęcia. Chciałabys/chciałbyś, żeby ktos Cię lał po twarzy za to, że zobaczyłeś kogos ładnego/przystojnego. Rozumiem jakby jż wyzwał, ubliżył ale tak ? To świadczy o jej niestabilności emocjonalnej. Ja go nie bronie zachował sie jak dupek ale to co zrobiła ona...naprawdę nie widzicie w tym nic nieodpowiedniego ?

Gość monotonia 12
Do jkjhkooppo "dajcie spokój, kobiecy strzał w ryj to jak podmuch skrzydła motyla" No twój strzał to faktycznie podmuch skoro mu zęby poleciały. A może ty jesteś NRD-owską wieloboistką. Bo one takie baby jak dęby były. Wąsate i umięśnione. Od takiej jakby facet zarobił to i nie dziwne że mu klawiatura wypadnie. He he he he :-)

Gość jkhfhdfh
bez przesady tak źle nie było. Jestem delikatną kobietką, filigranową i chciałam żeby go bardzo zabolało ale de facto żadnego zęba nie zgubił tylko mu troszkę krwi uleciało a fiutek udawał, nawet poleciał zgłosić to na policję hahaha. Faceci też się trzaskają jak mają osobisty problem i to wcale nie oznacza że są jacyś pojebani, niestabilni emocjonalnie czy zwał jak zwał. Ja w każdym bądź razie nie żałuję, zranił mnie i dostał w trąbę. Nie uważam żeby to bylo złe posunięcie. Na co dzień jestem oazą spokoju, niezwykle spokojny ze mnie czlowiek ;) Autorko nie martw się.

Gość mireczkaa
sorry, ale nie zniżałabym się do walenia gościa w twarz- to jest poniżej mojej godności! Jeśli coś mi się w jego zachowaniu nie podoba- mówię mu o tym, zostawiam go, robię awanturę- jest wiele sposobow. Uderzenie kogoś, na dodatek w twarz, to najgorszy z możliwych. Nigdy nikogo w twarz nie uderzyłam i nawet sobie tego nie wyobrażam! I sorry, ale autorka to jakaś totalna kobieta bez klasy! Zrobiła to, co czuła?? Jeśli jest taka wybuchowa mogła mu zrobić awanturę, opierdolić porządnie ale walić z pięści w twarz?? Toz to poziom rynsztoka!

Gość hahahahahhaha
dobrze zrobilas autorko, postapilabym tak samo moze innym takie cos nie przeszkadza, no ale do cholery jaka trzeba byc kretynka zeby wskazywac swojemu facetowi sama jakies panny ? :o zawsze chce mi sie smiac z tych "otwartych" partnerek :D