Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BakeRolls

Problemy z facetem ;(

Polecane posty

Gość BakeRolls

ostro się ostatnio pokłóciłam z moim facetem... bo mam dużo problemów teraz, potraktowałam go niefajnie i się wkurzył ale nie w tym rzecz... otóż, mój facet chce sie spotkać ze swoją "byłą" - tak ją nazywam bo niby sie z nią spotykał ale nic duzego miedzy nimi nie było no i nie trwało to długo... On mówi ze chce sie z nia spotkac, pogadac bo ona umie pomóc ludziom i chce zeby mu pomogła zeby nam pomóc - mi i jemu. Ja sie nie chce zgodzic, bo czuje sie niepewnie, obawiam sie jej, od poczatku naszego zwiazku ona w jakis sposób jest miedzy nami, co jakis czas zapyta co u niego itd... nie lubie tego... Ufam mojemu facetowi bo jak chciał wyjsc na piwo z kolezanką, to mu pozwoliłam... Ale jakos obawiam sie tej "byłej" i koniec, a ona mu powiedziała, ze ja go ograniczam i on przyznał jej racje... :O Ta była ma podobno chłopaka jakby cos...

Gość BakeRolls
Pozwolic mu na spotkanie z "byłą"...?

Gość hahahahhahahah
jeśli chcesz żeby przeczyścił jej komin to czemu nie, ale najpierw zrób wywiad czy aby jego była nie obcowała z murzynami z afryki chorymi na hiv

Gość BakeRolls
Nie wiem co robic, ja mu juz niby napisałam, ze nie bede mu niczego zabraniac ale jak chce sie z nia spotkac to niech pomysli wtedy, ze bedzie mi bardzo źle... Nie wiem juz sama, czy przesadzam chcac mu nie pozwolic czy nie :O Wczoraj wysłał mi smsa który miał byc do niej - napisał tam ze on by z nią pogadał (z tą byłą), ale dziewczynie (mnie) nie da sie wytłumaczyc, ze ta była ma chłopaka itd a on nie chce sie ze mną dodatkowo kłócic.

Gość wertzu
On mówi ze chce sie z nia spotkac, pogadac bo ona umie pomóc ludziom i chce zeby mu pomogła zeby nam pomóc - mi i jemu----------------- a nam pomoze:D:D:D idz spac dorna czipo

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziwne ale ja bym nie pozowlila swojmu facetowi spotkac sie ze swoja byla...jego ex:/ Poza tym "owoc zakazany kusi" i jak cos sie komus zabrania to to bardziej kusi;/

yebnięty jakiś , że niby jego eks ma się bawić w Waszego psychoterapeute? , jesli nie radzicie sobie z własnymi problemami w związku idzcie na jakąs terapie do PROFESJONALISTY a nie do eks Twego faceta:O

Gość BakeRolls
Zabronię, to sie wkurzy, ze go ograniczam (skoro juz tak mu była powiedziała, ze go ograniczam i jej przyznał racje) Pozwolę, to mogę byc głupia i tyle :O Postawił mnie w niezręcznej sytuajci. A myslę, ze gdyby tego smsa przpadkowo nie wysłał do mnie zamiast do niej to o niczym bym nie wiedziała, ze ona znowu sie odzywa.

Gość co za palant
z twojego chłopa, jak była może leczyć wasz związek. kopnij go w tyłek zanim on zrobi to tobie