Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cześć, cześć

Miałam sen, piękny sen

Polecane posty

Miałam w nocy sen, taki rzeczywisty i teraz chodzę rozanielona :) Śnił mi się pewien chłopak, przytulałam się do jego pleców i było mi tak dobrze, do tej pory czuję jakbym naprawdę się do niego przytulała :D Z tym chłopakiem nigdy nie rozmawiałam, znam go ale nie mieliśmy nigdy kontaktu. Nawet nie wiem dlaczego mi się przyśnił. Dawno, dawno temu kolegowałam się przez moment z jego siostrą. On jest młodszy ode mnie o rok. Czasami widuję go na ulicy, ale tylko przelotem. Czy mieliście kiedyś podobny sen, tzn czy czuliście jakby to była jawa?

Aż nabrałam ochoty żeby naprawdę się tak poprzytulać z nim. Tylko czy jest jakiś sposób żeby zwrócić na siebie uwagę praktycznie obcego faceta? On w internecie nie istnieje :( więc trzeba poszukać sposobu w realu. HELP ME PEASE 😭

Tak tylko problem w tym jak działać? Nie mam pomysłu a przytulanie w śnie było miłe, więc na żywo pewnie byłoby takie samo albo nawet przyjemniejsze :) Myślicie, że moja podświadomość daje mi jakieś znaki?

Ech się nakręciłam na to przytulanie :) Do tej pory czuję ten błogi stan ze snu 😭 macie jakieś sposoby jak zagadać do tego chłopaka albo jak zwrócić na siebie uwagę?