Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takijeden44

jak jej pomoc

Polecane posty

Otoz pisalem bardzo ldugo z mlodsza o cztery lata dziewczyna i bardzo fajnie sie pisalo .Tylko,ze wlasnie oan uzaleznila sie ode mnie i nawet przyznala sie do tego przez tel i przeprosila ze tak wyszlo .I ona mi juz kiedys wspominala zem iala problemy cos jakby depresja i teraz jej przyjaciolak psize do mnie ,ze sie to pogorszylo i ze w ogole w duzej mierze to moaj wina.I owszem ,ja tez sie przyczynilem do tego co sie stalo i ona teraz cierpi przeze mnie ,a ja czuje sie za to w pewien sposob odpowiedzialny.Ta przyjaicolka dalam i jej nr tel i chce zadzwonic do niej .Ale powiedzcie jak mam z nia rozmawiac ,co powiedziec , ona bedzie myslala ,ze robie to zl itosci poniewaz ostatnio nie mielismy kontaktu .Powiedzcie co jej mam powiedziec ,jak sie zachowac,czy powienienm przeproisc?Ja wiem ze nalog i depresja to powazna psrawa dlatego nie wiem jak jej pomoc.Jak zaczc rozmowe

Gość ula z piknego krakula
no dobrze ,a czujesz cos do niej ,czy generalnie tylko lubisz ? bo moze odpusc ..

nie wiem wlasciwie jak to okreslic ale zalezy mi na tym zbey byla szczesliwa ,to nie milsoc ,ale przez caly czas kiedy nie pisalismy myslalem o niej , chcialbym jej pomoc, ona duzo tez mnie pomogla, jestem jej to winien a pzoa tym to poniekadm oja wina

Gość Jade wierszem bo lubię ;)
takijeden44 Jak Ci na jej przyjaźni to zadzwoń tylko miej normalny głos bez bojaźni, Przyjaźń jest bardzo ważna, to wspaniała choroba zakaźna :) Czemu zeraliście znajomość? pojawił się jakiś jegomość? Jak powie że to Robisz z litości to odpowiedz jej ze to robisz z braterskiej miłości czyli z przyjaźni tylko bez bojaźni :)

Pogadaj z nią szczerze wtedy w waszą przyjaźń dalszą wierze :) Pogadaj z nią tak kiedyś gadać jak.

Gość njhvsdfgg
Nie dzwoń w ogóle. To tylko pogorszy sprawę, wiem co mówię: uzależnienie od kogoś jest jak alkoholizm, nie można odstawić uzywki "tylko trochę". Ani depresja ani uzależnienie nie jest twoją winą. Kontynuując znajomość dodajesz tylko pożywkę dla jej wyobraźni i utrwalasz przeświadczenie, że wrócisz i wszystko będzie OK. Chyba ze jesteś w stanie kontynuować to całe życie? Tutaj pomóc może tylko psycholog, a raczej psychiatra.

Pogadaj z nią tak jak kiedyś gadałeś , tak jak wtedy kiedy ja poznałem i przyjaźnią ją obsypałeś :)

troche moja bo pisalem z nia w taki sposob w jaki byc mzoe nie powienienm a poza tym ostatnio nie traktowalem jej fair

Zrób tak jak czujesz czyli Zadzwoń do niej i za sobą to już miej :)

miało być poznałem eh znów leterówkę wyorbitowałem

RÓWNIEŻ UWAŻAM ŻE POWINIENEŚ NIE DZWONIĆ sory za caps

Gość wertzu
JEZELI TAK PISALES JAK TWOJ TOPIK NA KAFETERI TO NIE DZIWOTA ZE WPADLA W DEPRESJE :D:D:D

miało być poznałeś normalnie zaraz mnie rozniesie, ta kalwiatura mnie dręczy zaraz dostanie z pieści i sobie pojęczy:D Widzę ze Ci zalezy więcrób to co nalezy :)

Wierszem odpowiadam i szczerze w Waszą Przyjaźń mocno wierze :) aj nie robie sobie żadnych jaj

Cześć co słychać nie umie bez Ciebie oddychać. Umówmy się na kawe, ja bardzo tego chce, dużo myślałem przepraszam ze Cie zahipnotyzowałem, tego naprawdę nie chciałem. Zostańmy Przyjaciółmi na zawsze, możesz na mnie liczyć zawsze, nie opuszczę już nigdy w potrzebie Cie a Nasza Przyjaźć przetrwa wszystko co złe tylko ubierz to w słowa swe a będzie w deche :)

ależ ja normalnie i serio Tobie odpowiedziałam - nie dzwoń , ona jest w nałogu ,jej narkotykiem jesteś TY , rozumiesz ? czy 44 przy twoim nicku to wiek ? hmm bo jak tak to nie kumam Cie facet

Gość wertzu
moje rady : wal do szkoly naucz sie polskiej pisowni a potem zabierz glos na kafeteri tego belkotu nawt agent Tomek nie pojmie

ok ,to rozumiem Twoje rozterki ,ale posłuchaj mamuski z trójką na przedzie -ODPUŚC.