Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta też 40+ teraz

Podaj dłoń...chociaż dotknij

Polecane posty

Zaniedbaliśmy? :-P Nic mi o tym nie wiadomo... Do Szanownej Paniusi ślę wici i jakoś Ninuśka mi nie daje odzewu. Temat fajniutki i szkoda byłoby aby gdzieś na dnie szuflady (kafe) leżał. Ciężki dzień przede mna dzisiaj ,stad proszę o wsparcie chociaż duchowe :-) pozdrawiam i czekam na Wasze wpisy. Ninka ...czy naprawdę u Ciebie wporządku?

Gość ninka-ja
Cześć:) 40+ jest dobrze, napewno. Nie daj się robocie bo i tak nie przerobisz. Dziś napiszę @. Trzymajcie się:)

Gość Kobieta teź 40+ teraz
Kolega nam ucichł. Taki zapracowany albo nadal Mikojajem źyje:-)

Gość ninka-ja
40+ miejmy nadzieję, że kolega się odnajdzie. A jeśli nie, trzeba będzie powiadomić odpowiednie służby:D

Jestem jestem, ale tak zaabsorbowany prezentem od Mikołaja ze już na nic czasu :), ale myślę o Wasz. ściskam i całuję Dzieweuszki :) Miłego Dzionka :D

Gość ninka-ja
Kolega się odnalazł to koleżankę wcięło:)

Dziewuszki, jeszcze trochę i nam temat zamkna a szkoda by było, meldować się i robić wpisy :) Wiosna w sercu, wiosna za oknem, jakoś tak ciepło na serduchu :) Dużo ciepłych myśli i uczuć dla Was Dziewuszki :)

Jestem ,jestem.:-) Az mnie korci co to nasz Kolega taki radosny. Zapytam więc łopatologicznie - co oznacza wiosna w sercu w czasie zimy bez śniegu? To jakas anomalia? A tak serio , dobrze żeś B32 radosny to i nam sie Twój stan udzieli. Mięsiwo juz uwędziłeś, choinka ubrana czy tradycyjnie jak u mnie w wigilię będzie strojona? Ninuś, dobrze że Ci gwiazda betlejemska zakwitła, czasem widzę że sie świecicie na gg:-) A pochwale sie , u mnie tez jakby weselej :-D

EJ kochani jak tam przygotowania do Świąt , choinka ubrana? U mnie ponoć ma być w tym roku taka z lasu , podsłuchałam zmowę rodzinki ,ale udaję że nic nie wiem . A jaka będe zaskoczona gdy zobaczę to leśne cudo:-D Ninuś, napisze dzisiaj @.Nie myśl że zapomniałam.:-) A B 51 to juz nie wiem czy zaczepiać, taki szczęśliwy że niech mu tam... Ja w pracy do końca tzn jutro też.

Witam Dziewuszki. U mnie żywa od lat, nie bardzo umiem sobie wyobrazić żeby nie, i nie stoi w zadnych stojakach tylko w wiaderku z piachem, podlewana i jest z nami do lutego i pachnie, świeci i daje radość. Co do szczęścia to masz rację i życzę Ci żebyś była tak szczęśliwa jak ja i też spotkała swoją Drugą Połówkę :). Ninko, Tobie też :).

Gość ninka-ja
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Gość Podaj dłoń...chociaż dotknij
Oj Wesołych Wesołych:-) Ninka-Ty uśmiech jak na budyniu. To i mnie to cieszy :-) B51 a wiesz co? Ja też jestem szczęśliwa i jak Ci teraz w dzióbku? ( to tak z żartem , bo nie ośmieliłabym się na taką poufałość)

oczywiście ,że powyżej to ja , jeno żle wkleiłam pseudo. To juz ta demencja stercza , starcza? Nie pamiętam :-(

Hej,hej :-) Gdzie się zaszyli moi mili rozmówcy? Ninka , B51 ? Wracajcie, bo kolejny Nowy Rok nam się zaczął. ...hm.... moze zostaliście w ubiegłym roku ?:-)

Gość ninka-ja
Ja nie zostałam, jestem, jestem, ale Bulba chyba tak:D

Cześć Dziewuszki, wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Jestem jeszcze w starym wspomnieniami, wrażeniami, uczuciami, ale Nowy juz wyglada zachecajaco. Uczucia, namietności aż kipią :). Mam nadzieję dla Was i dla siebie na Nowy Rok = nowe zycie, lepsze pełniejsze, bogatsze w szczęscie i gorace uczucia :). Pa, do poczytania :).

Gość On 49
Kiedyś podczytywałem sobie ten temat. Nawet miałem zamiar odezwać się do autorki. A gdy napisałem na podany nr gg nie odpowiedziała mi. Szkoda, bo myslę że fajna kobitka z tej 40 +. Może jeszcze tutaj zagląda?

Gość też czytałem
Kolego ja też tutaj zagladałem, myślę że Pani ta jest szczęśliwa już, w przeciwnym wypadku byłaby tutaj :-)

Gość ninka-ja
Może jeszcze zajrzy:)

Cześć, dawno nie zagladałem, ale widzę że temacik żyje :), cześć Ninko, cześć wszystkim, jakoś czasu mało, ale może jakaś reaktywacja tematu bedzie bo bardzo fajnie się zaczeło :). Zaglądajcie, ja też będę zagladał. A co do szcześcia AUTORKI, to mam nadzieję że jest :D.

Gość On 49
A utorko , Kobieto 40+ odezwij się. Jestem ciekawy jak Twoje szczęście, czy złapałes je jak srokę za ogon , a moze nadal szukasz? Chętnie porzmawiałbym z Tobą ale nie na forum. :-P. Podam swój nr gg, przy następnym wpisie.Pozdrawiam.

Gość On 49
mój numer gg 41743193 :-)

Gość On 49
Czy Ty autorko piszesz w innym temacie na erotycznym? Mój nr gg nadal jest aktualny i ....czekam.

Gość kiedyś dawno temu
:-)

Gość kiedyś dawno temu
fajnie tutaj pisano. Gdzie jesteście? 40+ znalazłas bratnią duszę? bulba nadal spełnia kaprysy niezadowolonej żony?

Mija rok od założenia tematu... hej dziewczyny co sie u Was dzieje??

Gość nastolatek15
kobieta też 40 +teraz napisz do mnie podniecają mnie dojrzałe panie kropla1499@wp.pl

Witam i ja :-) I ...juz minął rok od założenia tematu:-) Tak całkiem niedawno z ninką składałyśmy Tobie Bulba życzenia imieninowe ..i patrz trzeba będzie niebawem znowu je ..powtórzyć :-P A tak poza tym ...całkiem fajnie jest. Co u Was Kochani?

Gość IZA45
to i ja sie dopisze :) rok temu czytałam ten temat ... jak ten czas szybko mija już niedługo znowu bedziemy ubierac choinkę