Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowaROZZZKOSZ

JAKIE MIALYSCIE OBJAWY WCZESNEJ CIAZY??? PISZCIE... :) JESTEM BARDZO CIEKAWA...

Polecane posty

Gość jagodowaROZZZKOSZ

DZIEWCZYNY NAPISZCIE MI JAKIE MIALYSCIE OBJAWY CIAZY?? PODEJZEWAM ZE JESTEM W CIAZY :) MAM TAKIE OBJAWY:POBOLEWANIE JAJNIKOW,UCZUCIE PELNYCH PIERSI,SA BARDZIEJ WRAZLIWE I BOLA PRZY DOTYKANIU,JESTEM SENNA I ZAOBSERWOWALAM ROWNIEZ ZE POJAWIL MI SIE MLECZNCZA WYDZIELINA. @ BRAK JUZ 2 TYG,TEST BEDE ROBIC JUTRO. :)

Gość kikolec
ja inaczej wygladalm na twarzy i czulam sie pelna-doslownie jakby mi ktos napompowal macice, bolaly mnie piersi po bokach a pozniej doszly mdlosci

Ja nie mam okresu od poczatku pazdyiernika, wtedy mialam ostatni, co prawda robilam tesy, wyszly negartwnie, ale mimo to sie martwie hehe bo okres mialam dostac 31 pazdziernika a tu nic. A jestem senna, czuje sie taka pelna jak kolezanka wyzej pisala, i rano codziennie budze sie tak kolo 7 i nie wiem czy jest mi nie dobrze z glodu czy to moze poranne mdlosci hmmm jak myslicie?

Gość jagodowaROZZZKOSZ
to idz na bete,albo do lekarza bo cos to za dlugo juz nie masz @

wiem, a co to jest to badanie beta? już mi w wcześniejszym poście ktoś o tym pisal.Trzeba miec skierowanie?

Okres niby się spóźnia przez stres, zmiany klimatu itp stresu nie mam, ale kursuje miedzy Polska, a Wiedniem może to jest przyczyna? chociaż to nie jest jakaś wielka zmiana...Musze się do ginekologa w końcu wybrać.

Gość objawy o ktorych piszesz
Moga wskazywac ciążę. Zatem-gratuluje. Ja nie umiałam nosić soczewek. Akurat nowa pare założyłam i zastanawiałam się czy nie są uszkodzone;-)

Gość ja mialam obolale piersi
duuuzo wiekszy brzuch - jakbym sie kapusty najadła. Ale ja wiem czy to wczesna ciąza...dowiedzialam sie, ze to juz 3-ci miesiac.... no wiec

Gość kikolec
Cherry idziesz do labolatorium prywatnego albo przy szpitalu i prosisz o beta hcg z krwi. To wykazuje stezenie hormomu co produkuje lozysko i wtedy wiadomo czy jest ciaza czy nie.

Gość jkjikjk
Mnie bolaly piersi na poczatku, a poza tym nic. Za to teraz w 10 tygodniu, piersi nadal bola, rosna, ciagle mi niedobrze, nie mam apetytu, ale zewnetrznie poza rosnacymi piersiami narazie nic sie nie zmienilam, brzuch plaski, waga nawet mniejsza niz przed ciaza.

Kikolec dziekuje.W takim razie pójdę i sie dowiem co jest grane hehe ;) zrobiłam chyba już z 6 testów od ostatniego okresu i każdy negatywny, ale coś im nie wierze...bo okresu jak nie miałam tak nie mam :)

Czesto tez pobolewa mnie w dole brzucha, jajniki, tak jak przed okresem.To moze byc objaw ciazy?

Gość jagodowaROZZZKOSZ
to moze byc objaw problemow hormonalnych rowniez.

Gość jagodowaROZZZKOSZ
najpierw zrob badanie krwi na obecnosc hcg a pozniej gin :)

Gość jagodowaROZZZKOSZ
up

Objawy wczesnej ciąży są niespecyficzne. Przed okresem jest podwyższona temperatura, nabrzmiałe piersi. W ciąży też tak jest. Zatem w przypadku braku miesiączki rób test z porannego moczu i już wiesz czy jesteś w ciąży czy nie.

Gość jagodowaROZZZKOSZ
up up up... :)

Gość jagodowaROZZZKOSZ
????

U mnie jakieś 34 dni po ostatnim okresie pojawił sie ból piersi i utrzymuje się do tej pory bez przerwy. Mój narzeczony mówi że to zaciemnienie wokół brodawek się zrobiło większe. Właśnie ten ból piersi dał mi do myślenia i w 40 dzień zrobiłam test z porannego i 2 krechy, mój facet aby mieć pewność polecial do apteki i kazał mi zrobic drugi test i to już nie było z porannego moczu a druga kraska pokawiła sie od razu. W nastepnym tyg ide do lekarza. Poza tymi piersiami to ból brzucha jak na okres i czasami taki inny ból sie pojawial. Nudności sie pojawiają ale rzadko i nie dokuczliwe. Dziwi mnie to że śpie mniej niż wcześniej- od jakichś 2 tyg budze się bardzo wcześnie a przedtem spałam 10 :). W sumie dobrze że nie jestem senna

Gość jagodowaROZKOSZZZ
JESZCZE NIE ROBILAM TESTU, POSTANOWILAM JESZCZE POCZEKAC DO PON,PONIEWAZ NIE CHCIALAM ROBIC PRZY MOIM CHLOPAKU :)

Gość jagodowaROZKOSZZZ
A JAKIE OBJAWY BYLY UINNYCH PAN??:)

Gość ale jestem zestresowana
a czy mozliwe jest zeby te objawy byly na 3 dzien od stosunku? Bo boli mnie dol brzucha i mam wrazenie jakby tam byly babelki z woda i sie przelewaly. Mozecie cos wiecej napisac? Prosze, bo zaczynam juz panikowac... chociaz wydaje mi sie malo prawdopodobne bym byla w ciazy to jednak wole sie upewnic, czy taka mozliwosc istnieje...

Gość jagodowaROZKOSZZZ
ALE JESTEM ZESTRESOWANA BABELKI TO TY MASZ ALE CHYBA W MOZGU :D:D:D NA 3 DZIEN OD STOSUNKU NAWET MOGLO JESZCZE NIE DOJSC DO ZAPLODNIENIA A CO DOPIERO ZEBY WYSTAPILY JAKIES OBJAWY CIAZY. ZASTANOW SIE NASTEPNYM RAZEM ZANIM COS NAPISZESZ. :) POZDRAWIAM

Gość jagodowaROZKOSZZZ
MARIKA WIDZISZ TYTUL WATKU?? JESLI NIE DOTYCZY WLASNIE TEGO TEMATU TWOJA ODP.TO NIE PISZ O INNYCH BZDURACH KTORE MNIE NE INTERESUJA. DZIEKUJE I POZDRAWIAM.

Gość jagodowaROZKOSZZZ
no piszcie :)