Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowaROZZZKOSZ

JAKIE MIALYSCIE OBJAWY WCZESNEJ CIAZY??? PISZCIE... :) JESTEM BARDZO CIEKAWA...

Polecane posty

Gość jagodowaROZKOSZZZ
UP.

Gość jagodowaROZKOSZZZ
UP.

Zdecydowanie odrzucenie od kawy- już tydzień przed spodziewaną miesiączką. Odechciało mi się jej pic i już;-) potem jeszcze bolesność piersi.

Gość jagodowaROZZZKOSZ
DZIS RANO WSTALAM CALA SZCZESLIWA Z ZAMIAREM ZROBIENIA TESTU CIAZOWEGO. NIESTETY MOJE ZADOWOLENIE NIE TRWALO ZBYT DLUGO... :( UDALAM SIE DO LAZIENKI Z MOIM TESTEM I JAKIEZ WIELKIE BYLO MOJE ZDZIWIENIE GDY PO PONAD 2 TYGODNIOWYM BRAKU @ ZOBACZYLAM CZERWONA PLAME NA MAJTKACH. :/ DOSTALAM OKRESU W CIAZY NIE JESTEM. :( NO COZ... POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZLE MAMY.

Gość bo ja chce:)
czytam wasze wypowiedzi, napisze i ja... czekan na okres ale nie chce go dostac... czy powiekszone piersi, dziwne zawroty głowy w ciagu dnia i lekkie mdłosci mogabyc objawami ciązy? dodam ze nie mam wcale apetytu... tak bardzo chce miec dziecko..

dodam jescze ze podczas ciązy mogą występowac krwotoki z nosa... od ponad 2tg leci mi prawie codzienie krew znosa około 3 razy...

Gość czarnowlosa_______
ZRÓB TEN TEST TO MOZE BYC TYLKO PLAMIENIE!!!!

Gość czarnowlosa_______
MOJE OBJAWY PRZED TERMINEM OKRESU: - BÓL PODBRZUSZA JUZ 3 DNI PO SEKSIE TRWAŁ CIĄGLE DO OK. 5TC - TEMP. 37,4C PO TERMINIE OKRESU SENNOSC, MDLOSCI, POTEM BÓL PIERSI TEST POZYTYWNY WYSZEDŁ JUZ NA 3 DNI PRZED TERMINEM OKRESU DZIS 5 MIESIĄC CIAŻY :)

Gość aKARDO...
ale Ci fajnie....ja tez chciałabym byc w ciązy... gratuluje..:*

Gość jagodowaROZZZKOSZ
zazdroszcze wam dziewczyny :) ja tez bym chciala :( ale moj facet jeszcze za bardzo nie chce dziecka i liczyam ze moze akurat bedzie wpadka... niestety nie udalo sie...

Gość jagodowaROZZZKOSZ
a moze wy mi powiecie jak mam przekonac swojego mezczyzne??

Gość jagodowaROZZZKOSZ
up

czy te objawy które wymieniałam moga byc objawami ciąży?? odpowiedzcie:)

Zadnych objawów nie miałam. Chociaż zanim zrobiłam test wiedziałam, że jestem w ciaży. Nie wiem skąd- tak po prostu wiedziałam. gdzieś w 6 tc byłam strasznie senna. Potrafiłam przespać cały dzieć i często dowiedziałam wc. Teraz jestem w 17 tc i tak samo zero objawów. No dobra piersi urosły- o 2 rozmiary... i brzuszek widać i tyle. Ani apetytu nie mam szczególnego, ani dziwniejszych rzeczy niż jadłam nie jadam. Ale u mnie ogórki kiszone z dźemem były na porządku dziennym.

Gość czarnowlosa_______
Dziecko to nie zabawka a ciąża nie jest taka różowa jak się wydaje. Ja wiele razy ryczałam że nie chce już tej ciąży tak zle znosiłam pierwsze 4 miesiące... A najgłupsze co mozesz zrobić to miec dziecko z facetem ktory go nie chce!!!

Gość jagodowaROZZZKOSZ
zaloz swoj watek i nie wcinaj sie! a odp na pytanie: nie,nie sadze zebys byla w ciazy.

Gość jagodowaROZZZKOSZ
ale on nie niechce w ogole,tylko nie chce jeszcze teraz :/

Gość czarnowlosa_______
nie chce bo nie jest gotowy i odejdzie jak zajdziesz lub urodzisz znam takie przypadki dziecko musi byc wspolną przemyslaną decyzją dorosłych ludzi ktorzy mają warunki takze finansowe

Gość jagodowaROZZZKOSZ
tak jasne ,odejdzie. :D warunki finansowe mamy. i mam wrazenie ze jesli ja nie zdecyduje za niego to on nigdy nie bedzie gotow.

Gość ja pracowałam kiedyś już
jagodowa - zrob sobie hormowy podstawowe, bo faktycznie moglas zaciazyc, ale komorka sie nie mogla zagniezdzic, bo np. masz za wysokie tsh. stad opoznienie w okresie. pozdrawiam

Gość jagodowaROZZZKOSZ
przeciez juz pisalam ze dostalam okres :)

Gość moniczka2244
hej dziewczyny:) ja mam od 3 dni brazowe plamienia zamiast okresu albo lekko rozowe i sa one do tego skape, po za tym lekkie zawroty glowy i cos szybko ostatnio czuje zmeczenie-wczesnie chodze spac juz o 9 wieczorem mnie nie ma. Nie wiem co sie dzieje ze mna:( po za tym wszystko mnie denerwuje. Co to moze byc????? dodam ze miesiac temu odstawilam minipigulki po krotkim okresie brania (po miesiacu) bo sie zle czulam po nich strasznie. Mozliwe ze to rozhustane hormony? krwawienia z odstawienia nie mialam.

mam problem ale chyba z głową. Z chłopakiem 23.10 w dni płodne uprawialiśmy petting, wytrysk miał w bokserki i boje sie że przeniósł sperme na palcach do mojej pochwy. Okres dostałam 11.11 ale jest mniej obfity, trwa 4 dzień. Robiłam testy po południu 9.11 i rano 11.11, oba wyszły negatywnie. Martwi mnie mniej obfity okres i mdłości. moze to z nerwów. Czy mogę być w ciąży?

mnie kochaniutkie strasznie bolały cycki, brzuszek płaski jakby w ogóle tej ciąży nie było, i strasznie chciałam jeść serki waniliowe, gdzie wcześniej ich nienawidziłam...ale przy drugiej ciąży już nie chciało mi się żadnych głupich zachcianek, tylko piersiaki bolały, i juz szybciej brzuszek rósł, ale śa moje dwa kochane potworki :)

Gość incazzata
Ja pamiętam, że gdy byłam już w ciąży (zupełnie tego nieświadoma) najpierw dostrzegłam brak miesiączki- to był pierwszy "objaw", który dał mi do myślenia :) Później zaczęłam obserwować swoje ciało i dostrzegłam, że wciąż mam pełne piersi, tak jak zazwyczaj przed miesiączką, więc spokojnie jej oczekiwałam. Ale zamiast niej piersi stawały się co raz pełniejsze, podobnie jak moje podbrzusze. Było wypukłe, jakbym miała tam bańkę z powietrzem. Potem uczucie to przypominało mi już bardziej jakiś balon z wodą. Z czasem brzuch robił się co raz bardziej wypukły, tak jak to zazwyczaj bywa po przejedzeniu :P Ale nie było możliwości go wciągnięcia, pamiętam, że kiedyś stanęłam bokiem przed lustrem, próbowałam wciągnąć brzuch, ale "zapadł" się tylko w okolicach żołądka, a poniżej był nadal nabrzmiały, twardy, wypełniony. Wtedy wiedziałam już, czułam, że noszę w sobie nowe życie :) No i tak dzień po dniu oglądając swój co raz to większy brzuszek doczekałam się swojej Oliwki :) Pozdrawiam Was dziewczyny :) I tym, które faktycznie są w ciąży życzę cudownego macierzyństwa. Ja czas kiedy byłam w ciąży wspominam jako najpiękniejszy okres w moim życiu!!! To uczucie, kiedy się nosi taką małą istotkę pod sercem jest nie do opisania, trzeba to przeżyć :) Ja wiem, że na pewno będę miała jeszcze jedno dziecko!!! Chcę jeszcze być w ciąży!!! :) Już nie wspomnę o późniejszej radości z bycia mamą :)

Gość incazzata
Nanulla Osobiście nie wydaje mi się żebyś była w ciąży, a przynajmniej żeby te objawy były z nią związane. Wg mnie widoczne objawy nie występują po tak krótkim czasie! Może to po prostu efekt placebo, boisz się, że jesteś w ciąży i stąd zauważasz znane Tobie jej objawy. Ja np efekt zmęczenia, senność odczuwałam w granicach 5 czy 6 miesiąca. Wcześniej mój organizm funkcjonował normalnie, nie miałam w ogóle żadnych mdłości. Zachcianek też nie było, pochłaniałam dużo owoców i słodyczy, nie miałam ochoty na mięso, ale tak mam przez całe życie :)) Oczywiście reguły nie ma, specjalistką też nie jestem, to tylko taka moja prywatna opinia.

robiłam trzeci test w środę 16.11 i na szczęście wyszedł negatywny. Trochę jednak dalej się martwię, od ponad tygodnia mam gorączkę ok 37,2 ból głowy i czasami brzucha, może to przeziębienie(kaszlu i kataru brak) Dziewczyny wybijcie mi z głowy ta moją urojoną ciążę

Witam, w styczniu w dniach plodnych kochalam sie z mezem . Przez pierwsze 2,5 tygodnia czulam sie inaczej- mdlilo mnie, codziennie bolalo mnie podbrzusze i mialam uczucie, jakbym nosila kamien w brzuchu - okropne wzdecia . Pozniej o 4 dni szybciej niz zwykle to bylo, pojawil sie okres badz krawienienie . Dodam , ze bylo one dosc obfite. Od tego momentu wczesniejsze objawy ustaly. juz nie mam wzdjec, mdlosci etc. Czy uwazacie, ze to moglo byc poronienie samoistne ?