Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Małpa22

Szalona historia, pomórzcie mi go znaleźć

Polecane posty

w tegoroczny długi weekend (około15 sierpnia 2011) byłam nad morzem, przypadkiem na plaży podczas puszczania lampionów i delektowania się piwem spotkaliśmy grupę chłopaków, w tym jednego (o którego całe Ale) który fantastycznie śpiewał i grał na gitarze - niestety jedyne co po niem pozostało to kilka zdjęć i pamięć o świetnym wokalu. Moi znajomi twierdzą ,że mający tylko strzępy informacji nie będę w stanie go znaleźć (mówili na niego Jędker - o ile dobrze pamiętam - zaj*iście grał na gitarze akustycznej i fenomenalnie śpiewał i - co może być najważniejszą informacją - był z Warszawy - praga - ;do Władysławowa przyjechał pociągiem z grupą kumpli i jedną z piosenek jakie grał było "z twarzą Marylin Monroe) a ja uparłam się, że mi się uda !;) Wierzę więc w was, waszych znajomych oraz potęgę internetu i dodaje to nie jest niespełnione uczucie (!) to jest wyzwanie i chęć posłuchania jak śpiewa - może chociażby poprzez filmik na YouTube ;). Wiecie coś ? Piszcie - wierze w was ! Pozdrawiam Maja

Gość sucryfidale sucidem
wkurzają mnie tacy ludzie, którzy boją się zgadać a potem kwiczą w necie o p[omoc ZAŁOSNEEEEE

a dlaczego uważasz że bałam się zgadać ? Po czym to wywnioskowałeś /łaś ? Absolutnie nie jest to historia typu " oj boje się zagadać, wstydze się..". Spotkaliśmy się w 30 os. na plaży w nocy - zebraliśmy się obok tego chłopaka bo świetnie grał, wspólnie śpiewaliśmy,nie gadaliśmy wiele, kilka słów skąd są itp. - przyszła godzina że musiałam wracać do swojego domku, zrobiłam sobie z nim zdjęcie na pamiątkę i ruszyłam, a później już go po prostu nie spotkałam i nie myślałam że będę go szukać - padł pomysł-wyzwanie ,a ja próbuje. Nie uważasz że warto? chociażby od tak dla sprawdzenia czy się uda ? :)

Gość sucryfidale sucidem
tzreba było od razu poprosić o jakiś kontakt ZAŁOSNE

Gość tylko jedno!!!!!!!
wklej jego fotke. moze ktos go rozpozna

Gość sucryfidale sucidem
czas który własnie marnujesz poswiec na nauke ortografi, kładac nacisk na pisownie rz i ż :p

Gość sucryfidale sucidem
czas który własnie marnujesz poswiec na nauke ortografii, kładac nacisk na pisownie rz i ż :p

Czytaj ze zrozumieniem ! Jak już napisałam - a czego albo nie doczytałeś, albo nie chciałeś doczytać- nie spodziewałam się ,że kiedykolwiek będę chciała tego chłopca znaleźć ;/. Nie uważasz ,że to fajne i inspirujące szukać kogoś z kogo się nie zna w zasadzie ? Że to fajna przygoda sama w sobie ? Nigdy nie robiłeś rzeczy szalonych i swoją drogą nieco głupich ? :) Widzisz ja robię je ciągle ! I mam z tego sporo frajdy. Chciałabym odszukać jeszcze chłopaka z pociągu - trasa Poznań -Łódź Kaliska ale patrząc na twoje postrzeganie świata stałabym się osoba żałosną w swej żałosności, ograniczę się więc do plaży we Władysławowie ;).Ps. jak nie masz nic więcej dopowiedzenie poza krytyką - nie wypowiadaj się. Pozdrawiam Cie osobo ograniczona nieżałosnością !:*

Świetnie zdaje sobie sprawę z tego, że robię błędy ortograficzne (zdarza mi się to od dziecka - przyznam się po cichu - mam dysortografię ale pracuje nad tym od zawsze czytając mega wielką ilość książek - dzięki za radę :)

Gość sucryfidale sucidem
Boże, co w tym jest szalonego? co?

Gość sucryfidale sucidem
Ograniczona to ty jestes bo po jednym komencie oceniasz ludzi :o nie ładnie nie ładnie ale cóż ubzdurałaś sobie, ze jesteś szalona i wszyscy co są inni niz ty to sa nudni i ograniczeni chciałabyś ale niestety :D Robiłam duzo rzeczy o wiele bardziej zasługujących na miano szalonych ale ty myśl tam sobie co chcesz :D

Gość tylko jedno!!!!!!!
sympatyczny mlody czlowiek. mam nadzieje ze go odnajdziesz:)

Gość tylko jedno!!!!!!!
moze zwroc sie bezposrednio do warszawiakow?

percepcja Twojej mentalności, nie obliguje do prowadzenia dalszej konwersacji ;) - nie wiem w jakim celu w ogóle się wypowiadasz. Pa !:) Ps. zdjęcie wstawione - szukam dalej. Może wygram ten "żałosny zakład".

Będę kombinować na kilka sposobów, na razie jednak postanowiłam tutaj bo lubię to forum :) zawsze zdobywałam tu informacje jakie akurat były mi potrzebne więc cóż - czekam na rezultaty :) Być może znajdzie się ktoś z Warszawy:)

Gość powrot do pl
o jaaaaaa :O :O :O :O

Gość sucryfidale sucidem
[zgłoś do usunięcia] Małpa22 percepcja Twojej mentalności, nie obliguje do prowadzenia dalszej konwersacji tekst z neta no pięknie, brak kreatywności, ortografia na bakier :o

Gość njhvsdfgg
Wiesz oczywiście, ze zamieszczanie zdjęć bez zgody zainteresowanych jest KARALNE? Poza tym: wyjatkowo załosne wykręty z tą dysgrafią - niby szukasz chłopaka, ale nie chce cis isę nawet poprawnie napisać imienia...

Gość nebinek
JĘDKER - kobeto, aleś ty głupia...........................................

Gość znam go ja ja ja ja
ja go znam ale cię zmartwię, ma dziewczynę :) nie psuj tego

1. nie znam Jego imienia 2. oczywiście, że wiem iż umieszczanie zdjęć jest karalne, natomiast jest to zdjęcie grupowe, osoby stoją w rzędzie, żadna nie jest wysunięta na pierwszy plan itp. itd. nie nam zagłębiać się w prawie. 3. nie szukam chłopaka, ludzie - mam męża i jestem dla tego dzieciaka starą babą ! on ma potencjał - dlatego chciałabym go jeszcze posłuchać

Gość qwetuiovbnmm
głowa siwieje dupa szaleje co :D:classic_cool:

"pomórzcie" znaczy to samo co pomóżcie tylko zawiera błąd ortograficzny :) to naprawdę było takie skomplikowane ? ;>

Gość dfghjksdfghjksdfghj
czy polska kobieta ma jakies inne pasje? polska kobieto odloz na chwile te drzobiazgi spojrzyj w lustro idz do kosmetyczki do kina na zakupy i na swoj wybor filmu i spytaj sie kim jestes http://www.youtube.com/watch?v=D5nb31kinJI

Gość Elizkaaaa1986
Bez wzgledu czy to jest zdj grupowe, nie masz prawa go tu umieszczac.

ach te powiedzonka ;) Ktoś jeszcze ma jakąś wspaniałą radę, nie zależnie czy pomocna, czy oceniająca ?

Gość nebinek
Faktycznie, małpa z ciebie... Nie przyszło ci do głowy, że chłopak może sobie nie życzyć publikowania jego zdjęcia przez jakieś napalone babsko na ogólnokrajowym forum?...