Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Małpa22

Szalona historia, pomórzcie mi go znaleźć

Polecane posty

Gość erfgrewgerw
a ten chłopak z trasy poznań-lodz czym się charakteryzował??

Gość erfgrewgerw
a ten chłopak z trasy poznań-lodz czym się charakteryzował??

Gość qwetuiovbnmm
:o o boze która z tych pokrak z tej fotki to ty?

Zamykam temat :) Dowiedziałam się już wszystkiego. Jestem studentką psychologi na WSNHiD w Poznaniu. Piszę pracę na jeden przedmiotową na temat mentalności ludzi ,a stricte pomocy i wsparcia osobą potrzebującym. Całe przedsięwzięcie nosi nazwę "Obcy - Obcemu". (Nie chodzi oczywiście o pomoc w żadnym stopniu materialną, a ukierunkowaną na zwykłą chęć dania czegoś od siebie bez konieczności ponoszenia jakichkolwiek strat materialnych). Jest nas kilkoro, każdy buduje jakąś kontrowersyjną sytuację, "podpuszcza" ludzi, manipuluje, bulwersuje i - czeka na rezultaty. Spodziewałam się - kwestii zdjęć i ortografii, natomiast zaskoczyła i zaintrygowała mnie za razem, dziewczyna nr.1 ta ,która wypowiedziała się jako pierwsza - poszła w zupełnie innym kierunku niż wszyscy - skupiła się nie na istocie i sednie sprawy, a na doszukiwaniu się bezsensowności całego przedsięwzięcia. Ciekawe :) Dzięki wam (i innym na zagranicznych forach i nie tylko) rozdział "Co na forum piszczy" rozkwita. Ps. Oczywiście , cała historia jest usłyszaną bajką - bądź też bajką nie do końca - na pewno nie ma związku ze mną a zdjęcie znalazłam w internecie. Pozdrawiam was - kłótliwi i niepomocni Polacy ! Oj nie łamiecie stereotypów - nie.

**oczywiście powinno być napisane "piszę pracę przedmiotową" - bardzo przepraszam za pomyłkę.

Gość ewuiryuewirthfdsjkvnd
Tak tak taka z ciebie studentka jak z koziej dupy traba, kazdy wie, ze na tym forum jest chamstwo i kłamstwo i kazdy patrzy, zeby drugiemu dogryźć.Tu sie ludzie odstreesowują, takie badania się przeprowadza na ulicy. marnie cię widzę w przyszłości ale możesz jeszcze zacieszać na chwile 🖐️ A uzycie fotki bez z gody też jest karalne, bo nie wiem czy wiesz madralo ale obrazy w internecie są chronione prawem autorskim :P

Jeśli was zawiodłam - bardzo przepraszam ! Dostarczyliście mi kupę śmiechu i pobudziliście wyobraźnie do takie stopnia o jaki sama bym siebie nie podejrzewała - o mały włos i sama uwierzyłabym w to wszystko.:D

Badania przeprowadza się na różnej płaszczyźnie(jakościowe i ilościowe) na wielu różnych arkuszach i w wielu formach. Poczytaj o tym w internecie, nie chcę tego roztrząsać. Żegnam wszystkich.