Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czas na Obiad :)

DZIŚ NA OBIAD..........

Polecane posty

Gość ***monikaa****
Koneserka męskich łydek daj znać jak ci wyszły i czy są dobre to pizzerinki bo też się zastanawiałam nad zakupem i wypróbowaniem:)

To jest domowy robiony w chwilach w ktorych jestes niezdecydowany czy pizza czy nalesnit to robisz pizzo- nalesnika i gra i buczy .

Dlaczego jak na wodzie to mam więcej zjeść? Normalnie jem dwa naleśniki, bo więcej nie jestem w stanie zmieścić. Ja dzisiaj robię orientalnego kurczaka z ryżem i ciasto znowu, wzięło mnie pieczenie. Tym razem szarlotka z budyniem. ;)

Moja druga szarlotka, podobno pierwsza była super, a ja nie jestem do końca kuchenna to aż dziwne, że mi wychodzi. ;) Widocznie nie jestem taką najgorszą panią domu za jaką się uważałam. :P

Gość Czas na Obiad :)
No ale sie temat rozwinąl, a nie było mnie tylko chwile :) Nalesniki na wodzie widze nikomu nie przypasiły, cóz.... ale mam przepsi z książki, to nie moja fanaberia ;) Za to jutro bedzie pyszne żarcie :) grill - karkówka i filety 2 rodzaje sałatek sos czosnkowy smalec, chlebek, ogórki szpragi w szynce na deser: rogale marcińskie oraz zakaski :) jaja, pomidorek, Turek itp itd :)

dziewczyny -- dosc :D klawiature zaslinilem, czas na obiad ide na pizze albo nalesniki bo o domowych kopytkach to tylko pomarzyc 🖐️