Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamasandra22

JużNieMogęSięDoczekacAżUdowonieRodzinieŻePoŚlubieNieTrzebaMiecOdRazuDziecka.

Polecane posty

Gość kamasandra22

czesc. Mam 22 lata, jestem z moim narzeczonym 5 lat i w czerwcu bierzemy ślub. Wkurzają mnie już te gadki wszystkich babc i cioc, że "po ślubie to zaraz dzidziuś" "no juz niedługi weźmiesz ślub zostaniesz matką" "jak zostanie wódka z wesela to będzie na chrzciny" itp. Wychodzi na to że ślub=dziecko. Nie rozumiem, czemu ludzie uważają że jak się bierze ślub to zaraz trzeba zachodzic w ciąże i rodzic dzieci. Najlepiej żeby począc zaraz po ślubie, bo jak nie to się dopytują "a co nie możecie" "nie udaje wam się?" "nie martwcie się na pewno wam się uda" A może nie każdy chce od razu po ślubie miec dziecko. Ja jestem jeszcze młoda, ślub bierzemy z miłosci ale do dzieci nam się nie spieszy. Na razie nie planujemy ani teraz ani w najbliższym czasie. Może jakieś 3-4 lata po ślubie się zdecydujemy. A już słysze te gadki np jak wezme jakieś dziecko z rodziny na ręce "o pasuje wam" "no już niedługi". Już sie nie mogę doczekac kiedy im wszystkim udowodnimy że po ślubie u nas dzidziusia nie będzie i z ich gadki nici.

Gość lalakaka
heh no cóż tak się już utarlo i myślę że to będzie walka z wiatrakami... będą cię molestować i proponować kliniki leczenia nieplodności :P takie życie

Ja mam takie marzenie, żeby udowodnić rodzinie, że nie trzeba mieć dzieci w małżeństwie. Ale raczej mi się to nie uda z powodu braku męża.