Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowa suka

powinni znieść to YEBANE...

Polecane posty

Gość pomarańczowa suka

święto niepodległości,co ono dla was znaczy hę???to że państwo jest wolne od czego?od pracy?wolałabym żeby hitler wstał z grobu i zagarnął tą śmieszną polske w której biedotą piszczy i przyjął do niemiec...może teraz bylibyśmy nadzianymi niemcami z godnym życiem a nie marnymi nędznymi polaczkami którzy żebrają na chleb od poyebanego państwa...

Gość ptasiek nastroszony
wywieszanie tej białej w połowie brudnej ścierki jest przejawem ksenofobii a nawet antysemityzmu, przynajmniej tego ptaka z koszulek piłkarzy zdjęto by nie raził i nie dyskryminował obcych

Gość fdrgrgfrg
przyznaje racje aurtorce

Gość afasfasfasf
Jak już to byśmy byli w Rzeszy :P A po drugie robiłabyś/byś w tej Rzeszy za niewolnika więc nie wiem czy lepiej by Ci się żyło, ale jak lubisz podcierać starym Niemcom dupę to już twoja sprawa.:P

Gość pomarańczowa suka
dzięki fdrgrgfrg,jesteś fajna;) a tacy ludzie jak piczekson powinni powinji być zayebani do końca życia w długach i lizać pi sde kaczyńskiemu i palikotowi żeby mu podnieśli wypłate bo nie ma co do ryja włożyć

Gość nociekaweciekawe
ej to może Wandę zlinczujemy,dlaczego ona tego niemca nie chciała, no dlaczego?

Gość ptasiek nastroszony
ale sie polaczkowa biedota napina... hahahaha

Gość pomarańczowa suka
droga afasfasfasf: wole niemcom lub anglikom dupe lizać i mieć dogodne pieniądze,wikt i opierunek,jak polaczkowi lizać za to że wogóle żyje i że musze z czegoś rodzine utrzymać i mieć co do gara włozyć

Gość afasfasfasf
pomarańczowa suka droga afasfasfasf: wole niemcom lub anglikom d**e lizać i mieć dogodne pieniądze,wikt i opierunek,jak polaczkowi lizać za to że wogóle żyje i że musze z czegoś rodzine utrzymać i mieć co do gara włozyć Twoja sprawa rób jak chcesz ;) jak lubisz lizać dupy hehe Ja tam nikomu dupy nie liże!!

Gość pomarańczowa suka
ahhh...niektórzy mają jeszcze prymitywne myślenie...nie wiem gdzie wy żyjecie chyba jeszcze w czasach epoki kamienia łupanego pewnie głosowaliście na palikota i tych innych pedałów którzy tylko myślą jak by tu obywateli ograbować

no ale przecież juz jesteśmy w unii europejskiej wiec czemu mamy obchodzic swieto niepodległosci jak jestesmy podlegli ? hmm?:D

Gość pomarańczowa suka
pyrus ale najbardziej to chyba Palikota lubisz nie? przecież wkońcu takim naiwniakom jak ty obiecywał złote góry;)

pomarańczowa suka stasiek czy tam ptasiek spod monopolowego -najlepszy piczekson -najgorszy(bo lubi palikota) co za kretyńska picz!!!! nie lubie palikota co za potwarz :o to że nie lubię PO to chyba znaczy że nie lubie Palikota! na BOGA!

Gość pyrus
nie lubie Palikota,on jest typowym populista,jeszcze niedawno udawal prawicowca,a teraz lize rowy gejom

Gość aha ii ach
kocham Polskę, jestem dumna, ze pomimo tylu lat zaborów nie utracilismy swojej tozsamosci kulturowej i swojego jezyka. To, ze mamy polityk.ow do dupy to zupełnie inna bajka. Tak samo jak to, ze w tym społeczenstwie jest duzy odsetek złodziei i pijaków. Taka prawda. Ale kocham mój kraj. Bo jest mój. Mogę tu kląć, pić, kraśc, bic, smiecic itp. ale jestem u siebie.