Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolyta0

Podnieca mnie (prawie) każdy facet- oprócz mojego!

Polecane posty

Gość Lolyta0

Mam ochotę na seks z różnymi mężczyznami z wyjątkiem mojego faceta. Jego dotyk i pocalunki mnie draznia. Najchętniej rozmawiałabym z nim tylko przez telefon. Co sie ze mna dzieje?

Gość xxl-men
To po co z nim jestes?

Gość Lolyta0
Kocham go... ale mnie odrzuca od niego :/ Ten sam dotyk, ten sam seks i on z przydużym już brzuchem... nie mogę :(

Gość brunett____
skad jestes lolyta

Gość Lolyta0
Przyznaje ze rzadko mam orgazm. Nie lubie jego pieszczot, zawsze robi to samo, jak powiedzialam mu zeby zrobil to\ inaczej, to pytal: no to jak? to co mam robic? a prawda jest taka ze w ogole tego nie chce... z nim... :(

Gość xxl-men
Masz seks z innymi?

Gość Lolyta0
z daleka

Gość brunett____
ile masz lolita jesli moge zapytac

Gość wójekstaryhuejk
to po co z nim zaczynałaś dla bzykania czy stałego życia bez wygłupów chyba ci już się znudził jesteś z tych co faceta trzymają jak psa w budzie jak za dużo szczeka to już wypad

Gość Lolyta0
Mam 22 lata. I myślałam nawet o tym, zeby znalezc sobie kogos na boku,,, ale z drugiej strony zdrada skrzywdzilaby mojego faceta.

Gość Lolyta0
wójekcośtamdalej... Nie jestem z facetem dla "bzykania", ale seks to też ważny element w związku. A on już ponad rok mnie irytuje i nie pociąga...

Gość brunett____
jakie masz pragnienie zwiazane z seksem

Gość Lolyta0
I tu wlasnie jest problem. Bo seksualną awersję rekompensuje mi nadmierny pociąg do innych mężczyzn :( ostatnio zaczął podniecać mnie... moj wykladowca, facet po 50tce, nawiasem niezbyt przystojny, ale ma taki głos... hmm :)

Gość xxl-men
Ty to jestes jak wiekszosc kobiet - chcialabym a boje sie. Jezeli masz ochote na innego to do dziela, nogi rozszerzyc i heja................

Gość Lolyta0
Nie zamierzam realizowac tych "fantazji". Raczej chcialabym ich sie pozbyc i znowu zauroczyc sie w moim facecie...

Gość wójekstaryhuejk
kolejna lodówka z zasady i nauczona że mama nie puszczała się to trzeba sobie krzywdę robić

Gość Lolyta0
Ja bym nie chciala zeby on mnie zdradzal.

Gość xxl-men
Nie wiem, ale tobie to juz chyba tylko hipnoza moze pomoc.

Gość wójekstaryhuejk
opcje do wyboru a) znajdź nowego b) znajdź dwóch nowych naraz c) rozłóż nogi i śpij dalej d) weź ślub e) zostań dziwką f) kup wibrator

No nareszcie jakaś kobieta mnie rozumie!!! Lolyta0 mam to samo, jestem z partnerem prawie 3 lata, mieszkamy ze sobą,kocham go,ale jego dotyk mnie drażni,seks nie sprawia mi frajdy,nie kręci,podniecają mnie inni mężczyźni, zaczynam sie zastanawiac czy to ma sens, czy tego nie zakonczyc nie wiem czy masz podobnie,ale caly czas mam do niego jakies pretensje,bez konkretnych przyczyn,czepiam sie o byle głupstwo,obrazam....

Gość xxl-men
Potrzebujecie wiecej seksu.

xxl-men tu nie chodzi o wiekszą ilość seksu, stracilam szacunek i zaczal mnie draznic moj partner i jego dotyk w momencie kiedy dowiedzialam sie,ze spotykal sie z pewna laska po kryjomu, okłamywał mnie, laske odwiedzal,pisal ze mu zalezy itd jak to odkryłam chcialam to skonczyc,ale prosil o jeszcze jedna zanse,ze sie poprawi,tamten kontakt zakonczy niestety w psychice zostal niesmak ,nie ufam mu i na pewno to jest tez przyczyna tego,ze jego dotyk i seks nie sprawia mi przyjemnosci

Gość wójekstaryhuejk
to puść się on ci nigdy nie wybaczy

Gość danillo
ja mam to samo:(

Gość Lolyta0
Mika... jak dobrze to znam... Rzucić czy być nadal? To niby TYLKO seks i AŻ seks :( Jego dotyk sprawia... ze mi niedobrze...

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. I jeszcze jedno, "miłość ci wszystko wybaczy". :P Laska trze nogę o nogę, tak ją nosi, ale co? Zgnije nie doświadczywszy orgazmu w jakimś plastykowym związku w imię miłości.