Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Poszedłem dzisiaj na piechote :D

Polecane posty

A jaka to odległość, bo nie wiem, czy gratulować, czy się śmiać....

I po 15tu kilometrach nogi Cię bolą? Ty masz 8 lat?

Napisz dokładniej co najbadziej bolało:O?Bo to co boli zależy od tego czy jesteś wytrenowany,jaki dystans itd.:P.No i mam pewien sposób na niektóre z tych problemów:classic_cool:.

15 km w jedną stronę 15 kilometrów w drugą strone nie brałem busa, nawet nie było potrzeby, poszedłem tak dla picu :D

No tak 30 km:D To i tak raptem nieco ponad 5 godzin marszu. Mam nadzieję, że nogi bolą Cię dlatego, że miałeś złe buty, a nie dlatego, że mięczak jesteś... Kurde. 30km i nóżki bolą...

W sumie to nie wiem czy 15 czy 20 km w jedną strone ale buty rzeczywiście miałem kiepskie, zimówki które bardzo obcierają :O

Ja co niedzielę wychodzę na spacery po 60 - 70 km... Nic wielkiego. Kilka tygodni temu poszedłem do Dęblina i z powrotem. 226km w 43 godziny...

ciekawe ile by mi zajeło z krakowa do warszawy???? Lomu ładne masz kotki :), plecy mi sie nie podobają :D

Nie wiem ile z Krakowa do Warszawy, ale w czasie najbliższego urlopu mam zamiar pójść do Szczecina i z powrotem. Mam nadzieję wyrobić się w dwa tygodnie (mieszkam w Warszawie).

Gość lomu jesteś zaprawiony
a porównujesz siebie z kimś kto pewnie niezbyt często robi sobie takie spacery

" hiszpanin ciekawe ile by mi zajeło z krakowa do warszawy???? Lomu ładne masz kotki , plecy mi sie nie podobają Mam 3 skryte marzenia które pewnie nigdy nie będą zrealizowane " JEŻLEIBYŚ SIE ZABEZPIECZYŁ TO BYŚ MÓGŁ PRZEJŚĆ 600 KM PRZEZ 10 dni:classic_cool:.Ja kiedys przez dobe przeszedłem około 80 km a licząc kiedy zbytnio sie nie wysilałem to Lipna do Torunia:classic_cool:.No i napisz co bolało bo nie wiem czy na to pomoże to co polecam:O.

Tego nie wiem, ale to prawda, szedłem cały czas prosto z Dobczyc do Myślenic i była rzeka :D szedłem przez Brzącowice, Borzęte i nie wiem jeszcze jaką miejscowosc.

" hiszpanin bolały mnie moje kopyta Mam 3 skryte marzenia które pewnie nigdy nie będą zrealizowane " Podaj dokładnie któtra cześć bo ta metoda to nie na wszystko pomaga:O.

Gość do Max Zander vel Klaun
napisz w końcu, że chcesz go zgwałcić, a nie tak się czaisz

" hiszpanin całe stopy Mam 3 skryte marzenia które pewnie nigdy nie będą zrealizowane " Jak był problem z odciskami to powinno pomóc:classic_cool:.Mi bardoz pomagało:classic_cool:.Tylko że kosztuje coś:P.Napocieszenie napisze że za 50 około 50 złotych jest ponad 1000 końskich dawek:classic_cool:. " do Max Zander vel Klaun napisz w końcu, że chcesz go zgwałcić, a nie tak się czaisz" Nie będę takich bzdur pisał:P.