Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cyganka.

Nie wywieszę flagi!!!!

Polecane posty

Wszędzie zachęcają do wywieszenia flagi z okazji święta niepodległości ,ale ja uważam że polska już przestała być niepodległa w momencie wstąpienia do Unii. Teraz jesteśmy pod zaborami Brukseli!!!!!!!!!!!!!

Gość głupia jesteś
pewnie nie wywieszaj :-)

głupiemu ludowi nie przemówisz :classic_cool: niby patrioci wszyscy flagi na parade wywieszone a większość była za ue :classic_cool:

Gość katasrofa to moje 2 imię
cyganka. Przepraszam Cię bardzo? A ty z jakiej parafi masz wywieszać flagę Polski??? Zjeżdzaj z naszego kraju.Za dżo tu cygańskich k..... ,żebrakow i złodziei. Więc rozumiem dla czego nie wywiesisz flagi:D

Ja bym wywiesiła ale nie mamy, miałam w planach kupić ale zapomniałam, dzisiaj sobie dopiero przypomniałam już było za późno. Ale na budynku wisi więc tyle dobrze.

Gość Gospodyni z pestek z dyni
Ja zawsze wywieszam w święta narodowe ! Cóż z tego skoro za każdym razem zapierda.....ją :( Raz jedyny oszędzili -> wisiała z kirem po śmierci Ojca Świętego Już nie stać mnie na kupno nowej w każde święto 😭

Gość Władca kormoranów
Cyganka. Wszędzie zachęcają do wywieszenia flagi z okazji święta niepodległości ,ale ja uważam że polska już przestała być niepodległa w momencie wstąpienia do Unii. Teraz jesteśmy pod zaborami Brukseli!!!!!!!!!!!!! Polska może nie jest niepodległa, ale ty też jesteś małą cząstka Polski, która oparła się zaborowi i możesz wywiesić flagę, jako mały bastion patriotycznej Polski.