Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

Wpadłam do Was na chwile

Polecane posty

katharssis-- meni są dawcami tak natura nas wyposazyła więc trudno być nagle innym.Tym bardziej jak żone miałem bardzo namietną.

kath obrzucają błotem i im jest wiara.Mają radoche wielką z tego.Nawet na redakcję ten parszywiec podal wszystkie moje wpisy że są zmyslone !!! Ile sobie zadał trudu :D

kath podpowiem Ci.Kobiety sa bardzo wrażliwe i nie takie skore do zdrad.Jak kochają nie uczynia tego.Meni zbyt seksualni i jak sie złamie idzie jak po sznurku.Lecz pytanie jak długo mozna tak trwać.

Pitolisz, wcześniej był chłopak teraz wzrost, pewnie następnym razem napiszesz że musi być świński blondyn :D

męska rzecz-- skad wiesz że niższa.A moze nie chce Cie urazić odtrąceniem bo kocha innego.

oj ja mam 164cm :p ale po prostu lubie wysokich facetów i z nizszym nigdy nie bede:D wiem, zryta jestem. Rozbitek - ja mam taki stosunek do zdrady jak pewnie wiekszosc kobiet wiec mysle, ze dyskusja na ten temat nie ma sensu.

Gość ikrfmoefjoejfoe
nie wiem jak wy, ale dla mnie szukanie jakiejś miłości w sieci to najgorsze co może być.. mnie jeszcze takie coś nie dopadło. mam chociaż powód do pocieszenia w swojej depresji ...

Jestem wyższy o 8 cm, nawet jakbym był niższy to nie widziałbym problemu. Zwyczajnie lubi sobie popitolić i się podroczyć. Generalnie to fajna dziewucha ale potrafi zamulać a i ma niezłe cycki.

ikrfmoefjoejfoe-- w sieci hahahahahahahaha dobry żart.Mało tego kwiatu naokoło? Wciąż mam sugestie od kobiet po 50 -tce ,które są wdowami.

meska rzecz - hehe rozbawiles mnie:D a gdzie mam zamulac jak nie na kafe:D? przeciez to forum dla stracenców:p ile masz lat?

męska rzecz-- nie bądz niesmaczny.Feeeee.Tylko pogorszył swój stan do "przyszłej negocjacji lub inicjacji":D:D:D

męska rzecz-- jak nie masz subtelmości i elokwencji na tym poziomie co hoża dziewczę chce mieć,nie dziwię się że jesteś stanu wolnego.Teraz daje Ci 1 % szans na to ze ją bliżej poznasz :D

męska rzecz-- nie chcę Cie pouczać lecz zmień taktykę a osiągniesz zamierzony cel :D:D:D

Rozbitek - przeciez to tylko zarty:classic_cool: poza tym ja nie szukam chłopa, na razie robie sobie rok przerwy:D

a masz swoje mieszkanie,samochod i 100tys. na koncie--- hahahahahaha tutaj Cię zagięła :D:D:D