Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubuśpuchatekkubuś

Seks bardzo ważny w związku

Polecane posty

Gość kubuśpuchatekkubuś

jesteśmy od 14 lat razem od 11 małżeństwem mamy 3 dzieci i teraz z ręką na sercu muszę stwierdzić że nasz związek to głównie pociąganie fizyczne się wzajemne, potrafimy rozmawiać, jest moim przyjacielem, niesamowitym ojcem, mężem, ale chyba jedną z najbardziej ważnych rzeczy jest to że w łóżku rozumiemy się bez słów, w końcu on i ja skorpiony :D pierwszy raz mieliśmy bardzo szybko gdy miałam 16 lat on 19, po 3 latach bardzo szybki ślub (nie wpadka), 3 lata potem dopiero dziecko. Kto uważa że seks nie jest ważny w związku proszę niech się pokaże i uzasadni.

Gość qwweweerer
ja ze swoim jeszcze seksu nie mialam ale przyjaźnimy sie kilka lat i bardzo kochamy :) wiec mysle ze nie ejst wazny, jest dodatkiem i tyle

seks jest bardzo ważny,ale nie da się tylko na nim zbudować trwałego związku

Gość kubuśpuchatekkubuś
no tak, to tylko dodatek jednakże bez udanego seksu nie ma udanego związku, po prostu gdy koleżanka na ostatnim babskim wieczorze się ze mną pokłóciła o seks właśnie, mówiąc że jest tylko do robienia dzieci, ja twierdzę że jest to zabawa w miłości

Co kto lubi. Jedni wolą się patrzeć sobie w oczy godzinami a inni bzykać się jak króliki. I to i to jest dobra opcja jeśli i jedno i drugie jest szczęśliwe. czyż nie? Dla mnie jest ważny i tyle.

no cóż,to może też zależeć od tego jak jest w łóżku z partnerem. Jeżeli oboje lubią co innego ,seks nie jest dla nich satysfakcjonujący to go unikają.

Gość jutr45
a dlamnie nie jest wazny szczesliwa jestem jak moge sie wymogac, ja nie wiem co wy w tym wifdzicie , papranina jedna//

kubuśpuchatekkubuś ostatnio widziałam wywiad z jakimś seksuologiem który faktycznie mówił że po prostu dla niektórych kobiet seks jest wyłącznie w celach prokreacyjnych i z tego względu często po urodzeniu dziecka takie kobiety już po prostu nie chcą współżyć.