Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o sukienki

Pytanie do mam dziewczynek lub innych mam znających się na ciuszkach

Polecane posty

Gość pytanie o sukienki

Mam dla córki dwie sukienki. Kupiłam z myślą o świętach. Są identyczne tylko jedna czerwona, a druga granatowa. Obydwie mają krótki rękaw, a córka to zmarzlak i będzie jej zimno. Co teraz zrobić? Założyć coś pod spód czy lepiej na wierzch? Co? bluzeczkę? sweterek? bolerko? W jakim kolorze kupić żeby pasowało do jednej i do drugiej sukienki? Chcę coś dobrać a brak mi pomysłu.Sukienki są podobne do tych z ZARA http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118201/581023/DRESS%2BWITH%2BBELT

Gość lidziek
ja założyłabym pod spód białą bluzke z długimi rekawami bez wzorow

Ja tez proponuje bluzeczke z kolnierzykiem. Mozesz do tego kupic delikatny sweterek - granatowy z jakimis jasniejszymi akcentami (np. biale paseczki lub kropki), zeby w zestawie z granatowa sukienka nie byl zbyt ponury lub czerwony- rowniez z jakimis bialymi akcentami.

ja bym nic nie wkładała pod spód, tylko na wierzch białe bolerko, albo sweterek-bolerko

Gość Nie ma prawa Cię siłą
Ja też bym założyła coś na wierzch. Biały sweterek.

Gość aneet84
bolerko albo sweterek jakas bluzeczka pod

Gość kukuruznica
a masz już błyszczyk i tusz? mojej małej ostatnio wyskoczyły jakieś krostki od fluidu ale myślę, że jak zmienimy markę to będzie ok, najwyżej na ten wielki dzień nałożę jej korektor. w końcu to wigilia.