Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvxvfx

KOBIETY- WPISUJCIE WIEK I PROBLEMY JAKIE MACIE Z FACETAMI

Polecane posty

Gość xcvxvfx

ja zacznę. Ja 24 lata, on 28. Problemy: - jego niskie zarobki - zbyt duzo czasu spedza z kolegami, co mnie wnerwia co troche na piwo chodzi

Gość 21 lat faceta brak
:)

Gość za_murem
32 lata, kobiet wolnych nie ma, zostały tylko same pasztety w kalesonach :(

Ja 22, on 22. On jest chory i z seksu nici. Nie mieszkamy razem i też często z tego powodu z seksu nici.

Gość xcvxvfx
Edyciak twoj i jego tez

ja 22 lata, on 24 - jest okropnym pesymistą, wszystko widzi w najcarniejszych barwach, z góry zakłada, że nic mu się nie uda, lubi sie użalać nad soba; często wyżywa się na mnie bez powodu, lubi iść przez zycie na skróty, woli zrezygnować z czegoś, by nie miec problemu niż go rozwiązać; ogólnie wszystkie jego plany zależą od tego, w jakim akurat jest humorze.. np. w listopadzie zaplanowalismy, ze na sylwestra pójdziemy do znajomych, a 2 dni przed jemu przechodzi ochota, bo akurat pokłócił sie z ojcem i wszystko ma w dupie.....

ja 22 on 26 niskie zarobki, zbyt długie granie na komputerze - potrafi położyć się o 0:30 a wstać o 4:00 i grać godzinę, potem przyjechać z pracy o 16 i od 21:00 znowu grać, wszystkie wolne dni woli spędzić na graniu w Aiona lub spać w moim pokoju niż spędzić go razem, jest niechlujny - zapomina mu się myć zęby, śpi nieraz w łóżku brata kiedy zmienia się z nim w grze, ogólnie niezbyt dba o siebie, wszystko mu jedno co zje bo lepsze czyli wg mnie zdrowe jedzenie jest zbyt drogie jego zdaniem, nie ma mowy o żadnym wyjściu gdziekolwiek bo brak kasy chyba że ja stawiam to ok, nie ma żadnych konkretnych planów na przyszłość, chce dokończyć licencjat i to chyba wszystko

Gość njebjeska
on 38 ja 35 on ma kochanke,szykuje mu rozwod

Gość wachmistrz
ło ło, si seniorita i madame, znajdziesz jeszcze wielu absztyfikantów, uciekaj od gracza na kilometr :)

Gość looo
ja 50 on 51-przeczytalam do niego smsa i świat się zawalil.

Gość kasiaaa...hjhjh
ja 21 on 22 - jego wady - brak porządnej pracy , niskie zarobki w obecnej . ale oprócz tego jest kochany :* i jakoś wytrzymuje z moim apodyktycznym charakterem:/

Gość no to ja się też wypowiem...
ja 50 on 53 i zaczyna nową przygodę ze znajomą z pracy

Gość no to ja się też wypowiem...
Looo- coś mamy podobne problemy może masz ochotę pogadać?

Gość żona takiego jednego pana
wiek - 40+, mężatka od 25 lat Problemy? Przeżywamy drugą młodość.

Gość majkkaaa
ja 20 lat, on 28.. Problemy: - jego ogromna zazdrosc

Gość kto ma rację??//
moj 72 lata i strasznie ruchliwy az mnie piecze

Gość misia kasia konfa c
ja 23, a jego jeszcze nie mam:/

Gość superAgatka22latka
Ja 22 On 27 jest hipochondrykiem i ma hemoroidy od pracy za biurkiem. Ale za to prawie zawsze mogę na niego liczyć, potrafi mnie wesprzeć w trudnych chwilach, potrafi rozwiązywać domowe problemy, zna się na prawie, jest przystojny i ciągle kłóci się z własną matką :)

Gość tamtaramtam tam tam
ja 36, on 36... powazniejszych problemow brak

Gość denlo male
ja 22 on 33 jest zazdrosny, pali trawe i faje, ciagle jest zmeczony i zeby podlizac sie szefowi sam proponuje zostawac w pracy po godzinach gdy wie ze ja czekam na niego przed praca bo sie umowilismy. Klamie. Kontaktuje sie ze swoimi ex. Nie pozwala mi nigdzie wychodzicale i tak wychodze w tajemnicy. Wali konia zamiast sie ze mna kochac. rzadzi sie w kazdej dziedzinie zycia. Manipuluje ludzmi i mna tez.Nigdy nie jest na czas i zawsze na niego czekam. czasem pare godzin. On moze miec kolezanki i slodzic swoim ex a jak ja chociaz pogadam z kolega to strzela focha. w ogole strzela focha o wszystko co robie.