Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasiepytam

Ładna, zadbana i samotna. Wierzycie w taki przypadek?

Polecane posty

poza tym jeszcze nigdy mnie zaden facet nie rzucil to ja zawsze rzucalam, ale zawsze z powaznych powodow, tzn. nie mojej winy, a oni zawszepotem zalowali, plakali,blagali, prosili o reke i dzieci chcieli plodzic, po fakcie, bo faceci tacy sa, doceniaja kiedy juz jest po ptakach. sorry za te moje osobiste wywody nie na temat.

ZDZ - zdrowe podejscie :classic_cool: Tylko takie troche malo optymistyczne :x Wybacz, ze zrobilem z Ciebie zone ;)

kredki --> ale ja nie mam meza, jeszcze sie na nic nie zdecydowalam i sama nie wiem czy kiedukolwiek sie zdecyduje prawde mowiac, jakos mnie to przerasta, chociaz stara jestem... krolik --> a co to za podejrzany kontekst? bo ja tutaj nie chcialam wlasciwie do nicego nawiazywac... tak jakos mi sie zebaralo, mam slowotok :)

ZDZ - pedze spac a nie chce Cie dzisiaj psychoanalizowac na podstawie Twoich tutejszych wywodow bo bym musial Cie dolowac ... a Ty masz przeciez gorowac ;) Cze.

Żona nic negatywnego, ale Ty jesteś zaprzeczeniem takiego samotnego przypadku, więc nawiązując do pierwszej części tematu czyli atrakcyjności, po prostu nie pasujesz tu :D

demorai --> ani mi sie waz, ani dzisiaj ani jutro bo cie zjade ;) z pscyhoanaliza jeszcze nikt nie trafil :P poza tym jestem szczesliwa tak jak mam, nie mysle nad niczym. co bedzie to bedzie. facetowi nie mozna nigdy do knca ufac i tyle ;)

w sensie atrakcyjna nie-samotna* bo poprzednia wypowiedź mogła zabrzmieć dwuznacznie, sorry :O

Gość hahahahhahaaa
Ladna, zadbana i samotna kaprysna ksiezniczka z wysokim mniemamien o sobie i swojej wartosci. Zaden jej nie dorownuje, szuka ksiecia, a obudzi sie kiedys z reka w nocniku, stara, pomarszczona i samotna. Wcale mi takich ksiezniczek nie zal, same sa sobie winne.

Żona no właśnie, Ty w tym temacie możesz udzielać nam samotniczkom pożytecznych rad :D a co do postu wyżej: niestety współcześni księża mają ten sam dylemat, więc równowaga zachowana :D

ZDESPEROWANA DOMOWA... Stara? Czyli po 30 -stce? Qrcze zaniepokoiłaś mnie tym stwierdzeniem.... :)

"współcześni księża" :D Pewnie chodzi o liczbę nogą od "książę", ale też nie wiem, jak to odmienić:D Jeśli rzeczywiście "księżą", to przepraszam:(

KoloroweKredki - to już jesteśmy dwie, bo mi też się marzy. Suknię mam wybraną, salę, fryzurę - wszystko. Patologia, szczególnie w moim przypadku.

Rhovannion, Ty się, polonistka nie wymądrzaj:P Mój brat kiedyś uczył się odmiany słowa "książę" przez przypadki. Tam jest nadrzędnik(z kim, z czym) i miejscownik(o kim, o czym) [mam nadzieję, że dobrze pamiętam]. Babcia przepytywała mojego brata, który zaciął się nadrzędniku. Babcia podpowiada: -kim, czym Brat nadal zacięty... Babcia dalej podpowiada: -kim, czym walczy książę...? Brat na to, bez zastanowienia: - MIECZEM! A babcia na to: - Nie! Książę walczy KSIĘCIEM! :D

ja się zaangażowałem, cóż skłamała że jest po rozwodzie. Od roku jestem sam i ... próbuję się przemóc aby znów zacząć szukać :) a wiek w nicku. M.

Czyli obie mamy coś nie tak z móżdżkiem :P Ja na pewno - w życiu na randce nie byłam, a za mąż to bym wychodziła od razu.