Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasiepytam

Ładna, zadbana i samotna. Wierzycie w taki przypadek?

Polecane posty

No ja mam trochę inaczej,bo mężczyzna jest,ale ociąga się z podjęciem decyzji dotyczącej ślubu. Kiedy zaczynam o tym mówić to unosi się,że wywieram na nim presję i nie chce poruszać tego tematu. Zaczynam się zastanawiać jak to będzie dalej. No cóż...pewnego dnia muszę powiedzieć,że albo w prawo,albo w lewo..

Gość a tak wracajac do tematuuu
to moze mila i ladna i zadbana, ale uboga?

to, że uboga nie ma nic do rzeczy, zauważyłam. Kolorowe, to zazdroszczę i współczuję równocześnie.

Kasa przydaje się, ale zawsze można razem ciekawie spędzić czas nie wydając bajońskich sum. Zależy od zainteresowań i inwencji stron. Ps. wznowiłem naukę tańca towarz. Polecam w ten sposob kogoś poszukać...

Dziękuję i Dobranoc. Ps. Spojrzałem na Wasze zdjęcia - nic nie brakuje, a jeśli "software" jest w porządku to... nie rozumiem. Jesteście może zbyt konkretne i to niektórych przeraża... Dla mnie to jest plus w rozmowie np. z koleżanką z pracy - łatwiej się dogadać z taką kobietą. Niestety duuużo starsza. Pzdr M.

Gość uboga w sensie ze nie bedzie
sponsorowala kawalera. Nawet nie wiecie, jak bardzo chlopy leca na kase...

Gość TumPum
a może po prostu głupia? Nie no a poważnie, znam masę takich dziewczyn. Kwestia Twoich wymagań wobec nich.

Gość Takisobie12
Autorko, a jaki jesz stosunek do Twego ojca? Podaj maila to Ci pomoge. Bardzo prosty sposob, znajdziesz idealnego partnera.

Gość ptasiek nastroszony
nie dziene to skoro mocno uda zaciska

Gość Takasobie65
Pomogę Ci, podaj swój adres e-mail. Za kilka tygodni będziesz szczęśliwie zakochana.

Gość jasiepytam
takisobie - o co ci chodzi?

Jesl ktoś nie potrafi pokochać siebie i życ sam ze sobą w zgodzie to i związku udanego nie stworzy.

Gość Takisobie65
Chciałem Ci pomóc, jak znaleść idealnego partnera, bo po tym co pisałaś, trafisz na takich których nie chcesz.

Gość Takasobie65
Szkoda żal mi Ciebie. Będziesz natrafiać na fecetów których nie chesz. To tylko od Ciebie zależało a nie od facetów. Twoja podświadomość wysyła niewłaściwe sygnały. Współczuję, że będziesz miała marne życie!