Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelizarda2137

Grupa wsparcia ;)

Polecane posty

Kto chudnie razem ze mną? Ja zaczynam od teraz. Mam już siebie dość. Mam nadzieje, że mi pomożecie :) Możemy chudnąć razem. Mam 23 lata i jestem grubasem, waże 92 kg przy wzroście 170cm i moja waga cały czas rośnie, czas z tym skończyć, od teraz wprowadzam nowe zasady. Jakie? Jeszcze dokładnie nie wiem, czekam na pomysły, na pewno zero słodyczy, fast food-ów i kolacji, reszte dopracujemy w trakcie, Moja grupo wsparcia zapraszam!!!

Gość Jane-Doe
Od dziś kopenhaska :/ Jestem po obiedzie - 5 różyczek brokułów i 2 jajka na twardo. Jadłam 20 minut, celebrowałam każdy kęs ( bo nie było ich znów tak dużo ;). Tym razem plan brzmi: 'Wytrwać' :)

U mnie dieta mniej żreć, tak po prostu, a jak już żreć to lepiej, mniej kalorycznie :) Ale właśnie o to jedno słowo chodzi: WYTRWAĆ i to mi nie daje spać po nocy ;( Ale tym razem musimy dać rade, a ile masz do zrzucenia??

hej, zapraszam do nas , na 30 latki z dużą nadwagą, wspierajmy sie, to wazne ;0 bo tu widze coś marno..

nie daj sie wytrwaj na swoim to jest własnie silna wola z czasem ktoś dołączy.:-) trzymam kciuki

Witam, Chciałabym się dolączyć:) Nie mam nadwagi, aczkolwiek chciałabym schudnać 4 kg na początek:) Zaczynam od jutra- 13.11.11 z wagą 54 kg przy wzroście 160 cm:)

no własnie uśmiech na twarzy.;-) i do przodu dasz radę a ja czasem będę wpadać Cię odwiedzać.:-)a Ty będziesz sie chwalić waga.

wybacz werka,ale nie sadziłam,że utrzymanie własnego topicu to priorytet w życiu....zaprosiłam z grzeczności.Ewelizarda trzymam kciuki, powodzenia

3dziecha:-) ależ oczywiście że nie to tylko po to by trenować silną wolę,upierać sie i walczyć z tłuszczem. Swój topik jak sama wiesz to duża mobilizacja.:-) także ja zapraszam na swój Ty na swój.:-) itd każdy jest dobry w każdym dobre rady i przepisy. Dlatego zaglądam wszędzie wkońcu musimy sobie pomagać. Źle mnie odebrałas:-) a ja źle ujęłam no ok ok ;-)

:-) no to chudnij chudnij kobitko ;-)moze nie umrze.:-) moze sie rozkręci.;)