Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soczysta brzoskfiniaa

KoloroweKredki pytanie o krem!!!

Polecane posty

Jaki jest dobry krem na trądzik!!! czego powinnam używać!!! bo mam grudki no i ropne krostki też!!

Gość spermy swojego faceta
🖐️

Beta Glucan CreamCell Fussion C Aknicare Cream General Topics Hyseac Krem regenerujący Uriage (przy kuracjach anty trądzikowych)

Gość piertol barbi az sie zgarbi
nie pierdol kredki wymyslajac jakies chuj wi co drozyzne. idz se kup krem brzozowy i juz.

sralna, to sama chemia!!! a ja polecam pielegnacje zajebista i naturalna!!!

brzozowy kiedyś stosowałam, ale miałam jeszcze większy wysyp. Kredki a gdzie dostanę takie produkty?

wiem o INCI niemalo, chociaz specjalistka nie jestem. widocznie cie ktorys olej zapycha, u mnie krem brzozowy sobie poradzil z problemami i wypryskami, i egzema, i bardzo zalagodzil mi naczynka, wiec kredki nie pierdol 🖐️

Chyba nie wiesz na czym polega leczenie trądziku. Krem brzozowy nie poradzi sobie z aktywną formą trądziku, jest za mało 'agresywny'.Każdy przypadek jest inny. Masz rację, nie jesteś specjalistką,więc się nie wypowiadaj. I skończ z wulgaryzmami.

nic mnie nie zapychało,bo w sumie dobrze się wchłaniał. Później byłam u dermatologa i też powiedział,że taki krem brzozowy sobie z tym co mam na twarzy nie poradzi :( Chociaż moja koleżanka miała jeszcze gorzej,bo po brzozowym wyszły jej ropnie jakieś na czole bolesne. ja tego kremu wolę unikać

Gość na ropne krostki mozesz sobie
punktowo nakladac olejek z drzewka herbacianego, kosztuje grosze w aptece czy sklepie zielarskim, on bardzo dobrze to podlecza