Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjhgfdxfjh

Jak zaleczyć syfa do soboty rano :/

Polecane posty

Gość bjhgfdxfjh

wczoraj mi jakaś bulwa na brodzie wyrosła, dziś ją zmaltretowałam zresztą i tak nic nie wycisnęłam i teraz wyglądam jakbym miała jakiegoś grzyba. Skóra jest czerwona i pomarszczona, jak przykryje podkładem to wygląda jak skorupa :o jestem załamana a w sobote mam randkę pierwsza od dwóch lat i nie moge sie tak pokazać ;((( chciałam być piękna a wygladam jakbym miała grzyba :o Jak to szybko zaleczyć, czym >???????

Gość Derma_tollo
Musisz wykonać tego fotografię a następnie wstawić tu.To niezbędny warunek ażeby zorganizować tu stosowny panel naukowo-medyczny jaki umożliwi opracowanie skutecznej metody wyleczenia Twego problemu.:classic_cool:

Takich zmian się nie rusza! Za zmiany na brodzie odpowiadają hormony. Do soboty nie zniknie. Przed sobotnim wyjściem możesz ewentualnie speelingować sam guzek i przetrzeć wodą utlenioną.

Gość bjhgfdxfjh
moje hormony są w fatalnym stanie niedługo mam wizytę u endokrynologa i wiem że takich zmian ruszać nie można ale ja wolałam to szybko zniszczyc niż czekać aż mi taka bulwa na pół twarzy urośnie :o no to jak nie zniknie toja już nie wiem co robić :o

Gość Kafeternia.pl
kredki czemu masz wstawione nie swoje foty w stopce?

Gość bjhgfdxfjh
no właśnie tak wyglądam jakbym dostała z pięści w dodatku skóra cała zdrapana :o masakra :o ide spać bo co mi zostaje.

pierwsza moja, druga znaleziona jakąś godzinę temu na portalu o młodych mamach. Jest piękna i zmysłowa,dlatego wrzuciłam w stopę :)

Gość gryzienie
Też nie lubię tych podskónych pryszczy albo gulek z tłuszczu, nie wiem :( Nie tykać i miec nadzieję że zejdzie, ta skorupa to zdarta skóra więc krem nawilżający powinien pomóc.

Gość bjhgfdxfjh
ja czasami chce wytrwać i niczego nei wyciskać, myśle sobie że jak nie będe tykać to ładnie się wchłonie i zagoi ale najczęsciej jest tak że po miesiącu jeszcze mam gule na brodzie a tak jak ją na początku rozdrapie to mimo wszystko szybciej się goi, niestety zostają blizny :o

Gość bjhgfdxfjh
o tłuszczaki jej chyba nie chodziło a o takie malutkie krostki które nie sa ropne a jednak są ;) ich nawet nie tykam, ja się zajmuję tylko bolącymi gulami ropnymi ;)

Gość bjhgfdxfjh
idę spać :P

Gość sfhwrfde
przełóż randke na następną sobote 🖐️ do tego czasu ja cie moge pukać, ale bez całowania! :classic_cool: jak coś to pisz :classic_cool: