Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

11.11.2011

a jaką dziś mamy datę?

Polecane posty

Gość nawet majtki mi spadły
śmieszną ?

niby szczęśliwa 11-11-11 11:11 pomyślę sobie coś miłego

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"11.11.11 - co wy na to? " a co w tym dziwnego? Za rok bedziemy mieli date 12.12.2012 ...przecoez to jest nprmalne!

No nie za bardzo śmieszną? Śmieszną? A za rok będzie 12.12.2012. I co wtedy powiedziecie? 01.01.2001, 02.02.2002... 03.03.2003 - i teraz jedna z ostatnich dat w tym TYM STULECIU taki charakterystycznych. A 1000 lat temu mieliśmy 11.11.1111 - nieźle, nie? Na przykład. Bo co 100 lat są takie daty. Taka data stulecia. Raz na 100 lat taka data i następna znowu za 100 lat 11.11.2111

no chiba - gratuluję Ci TELEDYSKU - piosenki też - w stopce. To braciom poślę. Choć do końca tacy nie są , ale to musza dorównać jak chca gwaizdami PEŁNĄ ...gębą (???) być i tyle sobą prezentują - nawet w tym ogrodnictwie, a co ten Czarls sobą prezentuje to też bym chciała się dowiedzieć i tyle. A ja NAWET taką gwiazdą nie jestem się dowiem. No i wiecie - przejmijcie się Agnieszką Śmieszką. Powodzenia :(

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ooooo wlasnie dowiedzialam sie,ze dzis jest szczesliwa data i chyba pojde poscic totka hehehehe :P::P:P PS.Dla mnie to jest normalna data:D Jak mi przyniesie szczescie to uwierze ,ze jest wyjatkową datą :D hehehehe :P

Patrząc na ten teledysk wiecie zastanawiam się co by było gdyby facetom penisy zaczęły rosnąć na głowach. W ZASADZIE dlaczego nie i tyle? Nie rozumiem tego i tyle - dlaczego tak sie nie dzieje. Dlaczego tak nie postępuje ewolucja. Wiecie napiszę do Davida Attenborough czy jest możliwe jego zdaniem, ze niektórym mężczyznom - gatunek homo sapiens w przyszłości penisy zaczną rosnąć na głowach. Czy to jest możliwe? Czemu do niego? Bo tak pasuje i tyle. Ale oczywiście do genetyków, specjalistów w tej dziedzinie też bym mogła napisać. Albo np. o męzczyżnie który zawsze chodził w cywilindrze i nikt nie wiedział dlaczego nigdy go nie ściągał. I raz mu zerwali ten cylinder, a tu sie okazało,że penis na głowie mu wyrósł. I WIECIE CO SIĘ ZAPYTALI? Czy na dole ma to samo bo niezły. I jakie ma współżycie z 2 penisami? Takie coś tylko. Taki jest Zachód. I NIE ROZUMIEM wiecie w zasadzie dlaczego takich komedii nie kręcą. Zwłaszcza w Wielkiej Brytani. Ktoś powie - wycięli mu tego drugiego penisa - no wy? Po co? 2 się jak najbardziej przydadzą i tyle. :(

że co? że co? że PSTRO? I wiecie jak sie skończyła historia z penisem na głowie jednego ANGLIKA - tacy moralni. Poszedł wyciął se tego co miał wiecie i przyszył se większego, żeby nie było, że na dole ma TYLKO TYLE i juz. I koniec :( Opowieści z Canterbury. Czemu ja to piszę? To jest opowieść, ze Anglik - taki prawdziwy musi mieć nakrycie głowy. KONIECZNIE i tyle. I nie należy mu go zdejmować. Bo widzicie - całość przez to, że zerwano mu z głowy cylinder i tyle. A gdyby nie to jest tylko, że Anglik spał nawet w cylindrze a tak co - tak całkiem inna historia, nie?

Wiecie ja sobie to ogrywam żeby nie było, że takich braci mam a nie innych. Nie to brytyjski teledysk jest i tyle. Co jeszcze by tutaj napisać o dżentelmanach zwłaszcza. Moja matka zrobiła karierę a ja nie. Ja zrobiłam anty karierę. Ale jakie ja miałam szanse na karierę na uczelni. No w 2005 roku wiecie gdyby mi dali tam coś... hmmm... przynajmniej bym sie musiała obronić. Nie mialam iść do średniej ktoś powie, ale w tej podstawówce też jest dużo pracy. Te dzieci ciągle czegoś chcą - jak to dzieci - zmęczysz się hałasem, wszystkim. Co tu było robić. Miałam coś wydać. Tylko tyle. Nie miałam mozliwości czasowych i po mnie. Teraz żeby wrócić wiecie ale bez sensu. Nie ciągnie mnie i tyle. Gdybym miała pieniądze to wczoraj widziałam film i powiem wam laska uciekła z domu - taki dokument - 15 latka i zrobiła sobie 2 dzieci. Jest po gimnazjum i wyższa szkoła pedagogiki pomogła jej wyremontować mieszkanie. To mieszkanie wyglądało STRASZNIE wiecie. Ale na koniec - no a w sumie ściany, podłoga i to wszystko - i tyle. Takie jakieś meble, łózko, szafa - ładna kuchnia i łazienka. Bardzo optymistyczne to było. I tak wczoraj siedziałam. To co niemożliwe stało sie możliwe. Z tej uczelni ekipa remontowa przyszła i w razie co wiecie to ją gdzieś tam spławią i uczelnia ma mieszkanie, studentki do dzieci przychodzą , żeby sie uczyły, pracę naukową mają czy np. czy dzieci się będą uczyć jak od małego pełno studentów a matka po gimnazjum. Ale to mieszkanie bardzo ładnie odremontowali i w sumie 22 lata i tak sobie poradziła w życiu. Niesamowite - no ja jej życzę jak najlepiej. Może pracę w sklepie by jej gdzieś dały i co im wyjdzie to wyjdzie i tyle.

dzis sa moje urodziny..... Zycze sobie szczesci w Miłości........ W tak waznym dniu dla mnie nie bedzie jego.... kogoś dla kogo podobno coś znacze,...... powiedział (nadrobimy stracony czas...) jest dzien wolny .. jak sądzicie czy jestem dla niego obojętna skoro nie pofatygował sie przyjechac w tak waznym dniu dla mnie ???....

Trudno jestem porażką i już. Ciekawe jakbym wyszła na szkole ogrodniczej. To jest też ciekawe. I ciekawe jak się skończy historia tej 22 latki bo wiecie to jest TYLKO reportaż , a ona powinna z tej całej pomocy, materiału w telewizji dostać pracę w sklepie wiecie i otworzyć kredyt na swoje mieszkanie i też wiecie takie byle co kupić i ładnie je sobie remontować i tyle. I ja jej tego życzę. Choć ma alimenty i to może wiecie też taki robią eksperyment i tyle. I z dziećmi też. Wieloletni oczywiście. Jak żyje z alimentów no to właśnie co dalej? 22 lata, nie? I tyle :( I to było ciekawe i jeszcze o 14 letnim chorym dziecku odprawiającym msze za zmarłych, ale to powinni ochrzcić i nie powinni dawać mu się tak bawić. On się nauczył wiecie całej mszy - miał kielich, świece tam, takie rzeczy. A na pytanie czy wiecej jest 20 groszy czy 10 groszy odpowiada że 10 groszy. I wiecie co tu o tym sądzic? On powinien chodzić do kościoła i wiecie modlić się - no i koniec. Po co mu pozwalają na takie coś? Jeszcze lecą z tym do telewizji. Coś strasznego. No ale tak jest i już.

Wszystkego najlepszego z okazji urodzinek 🌼 Na urodziny powinien przyjechać Twój Darcy. Chociaż tyle. Wiecie - nawiązując do tego mieszkania - no to dostała je od urzędu miasta, remont ta uczelnia - dlatego materiał w telewizji. I w takim razie za remont musi oddawać. Może myślała, że pracę dostanie i to by szybciej oddała. Ciekawe ile taki remont kosztuje. Generalny. Nie wiem też jak to sie opłaca w takim starym budownictwie. Dosyć skomplikowana sprawa. Czy miała rację, że do telewizji poszła? Mieszkanie do rozwałki, a remont na swój koszt - takie coś w Polsce dostaniesz. Kto wie wiecie czy ona nie powinna była wyjechać no ale jak tu wyjechać - 2 dzieci bez ojca. Musiałaby mieć ojca dla dzieci - z 2 dzieci kto ją wezmnie, samej też nie i to takie wszystko. Takie życie i tyle. Tak sobie chciała, tyle jej pomogą i już.

Ja tylko chciałabym wiedzieć wiecie czy musi oddawać za ten remont czy nie. Ale nic nie było, ze musi. A czyje jest mieszkanie? Już oni tam wiedzą co robią i tyle. A ja za pracę w szkole powinnam dostać mieszkanie od miasta a nie , ze wyrzucona za brak mieszkania i tyle. Bez przesady.

Ona wiecie może byc wzorem - wychowanka domu dziecka w Polsce dla tych wszystkich szmat za granicą - TO SAMO. Tam 2 dzieci nalatać, mieszkanie z urzedu miasta i czus. I zycie mają za granicą - a wielkimi rodzinami we wszystkich walą. No to 1 dziecko i do Polski z dzieckiem, dziećmi i gra. Może męża też znajdą - latają , walą się , piją , palą to nie wspomnę nawet juz i tyle :( A tu by dziecko zrobiły i zaraz by było normalnie - do urzędu pozwolenie o stałą pracę i juz mają. Kursy językowe robić i za życie się brać. A tak? 1 baba , 10 facetów - w Tybecie jest dwóch - harem po polsku. Dajcie spokój i tyle :(

Wiecie napiszę wam , ze jak te Angliki mi niczego nie dadzą to normalnie OSTATNIE zera to są. Tym bardziej że tak sie obłowili na tej mojej matce, taką karierę zrobiła, że NAPRAWDĘ NICZEGO NIE TRACĄ i znowu ją zgnoili i wszystko mi się należy bo 1 słowa i tyle. I ją mają i wszystko gra. Tak jak na to zasługują. A ja też sie dowiem. Aaa - bo matki nie szukałam. Barbara Radziwiłówna jej powiem. Ale ja miałam matkę i no - trochę kiepsko jej szukałam, ale ją mam. Taką NORMALNĄ za czasów tego walniętego w dekiel Otto, który do dziś żyje i ma sie dobrze. Wszystko dzięki brygidkom sie dowiem - no właśnie - dlatego też mu matka współczuje - taki niesamowity Gilbert Blythe i tak se życie spierdolił w tych brygidkach jak ona i tyle. A jak on pił ze strachu. Tak jak ci? Ale siła kasy, nie? A ja sie tak bałam o stałą pracę. Coś strasznego :(

Wiecie ja tylko chcę za mieszkanie mojej matki, tóre dostała od brygidek. Choć własciwie 2 konta moje. No chyba że rodzina opróżniła konto po śmierci. No to ja to i tyle. I zarobiła i ja rozkradli. NIESTETY za brata w Holandii mam prawo do I konta i są czyści od zombi. Mało? I tyle. Nie ma i koniec. Nie musżę się wynosić, ale to jest moje za to zombi za wyczyszczenie im Holandii. No wybaczcie - policzcie sobie ofiary tego syna Figury - no to caryca - córka kanclerz Niemiec, pani Poniatowska, Afrykanka, koleżanka z klasy jeszcze jedna, 2 ogrodniczki. Tyle starczy bo reszta to tam, ale też ogrodniczki też mu policzę za dzielnicę. Po co łazi do matki i koniec. Miał se kupić dom i Polakom wynając , a sam mieszkać w mieszkaniu i tyle. No to zrobił żle. No to miał myśleć i koniec. Ja sie dam takiemu cymbałowi staremu. Dziwki umoralnia Szklanym kloszem - dobrze że nie mszą za zmarłych. Tylko sie im dać. Sylwii Plath już wszyscy dziekują - w przyszłości sklep rybny bo widzą. Kto wie? Zły biznes? Po ojcu biologu - kto wie? i tyle. A hobby na pewno. Czemu nie. Po Gilbercie Blythe.

Plus jeszcze zadeptane dziecko - DZIECKO DARWINA wiecie... w sumie nie uważacie, ze zostaje po mnie film, że jest procesja - pogrzeb i z nienawiści ludzie zadeptują dziecko albo zmarłej albo jej kolezanki , która NIBY na jej nieszczęściu doznała szczęścia w życiu. Straszne. Taki scenariusz trzebaby napisać. Bo mi powiedzą to nie jest pani matka. Jak to nie. Zostaje po mnie scenariusz filmowy o zadeptanym dziecku. Jak to nie może być moja matka? A teraz zobaczcie co zostaje tej pisarce brytyjskiej po scenariuszu do filmu. TO SAMO - scenariusz o zadeptanym dziecku z procesji pogrzebowej i tyle. 2 koleżanki z klasy - szkoła średnia zaszły w ciąże - dalsze losy - taki KULTOWY scenariusz. Bo za mnie wszyscy sie wstydzą w pracy fizycznej - ja powinnam scenariusze pisać a nie zapieprzac 8 razy NROMAL SPEED. Przez to siedzę w domu i nie robię nic wiecie. I tak sie odgradzam od rodziny królewskiej każdej - zadeptanym dzieckiem. Dzieckiem Darwina i tyle. I kim była ta pisarka? Nauczycielka ze szkoły Darwina - następny kultowy film - SZKOŁA DARWINA. Nie pasuje i tyle? :(

Zeby nie było, ze stoję o USA. Nie stoję - tylko włosami Indian. O mój stos. Bo im cała relę zaburzę. Na lekarza mają dawać i już. To są pieniądze z całowania grobów na lekarza. I wielka rewolucja przemysłowa nie polega na dzikim zajobie tylko na pracy - że były miejsca pracy. Niech się nauczą brytyjskich reguł i czus. Matka jak przyszła robić karierę była nie wydana znowu i za to poległa. A jak sie skończyły losy Bridget Jones - schudła po dziecku na pewno i pracę utrzymała i w ogóle -na pewno i tyle :(

11 to jakaś liczba illuminati, data może mieć wymiar symboliczny, oni lubią symbolikę 12 t0 liczba symbolizująca pełnię, doskonałość a 11?? nie pełnię, czyli niedoskonałość mylę się??

Nie wiem czy to coś oznacza - COŚ TAM oznacza. Człowiek musi mieć jakieś wartości i tyle. Stałe i niezmienne i zawsze coś warte. Ta lesba z amazon.de - to nikt mi na przykład nie wmówi - ta co mnie tak zgnoiła nie przyznając się do tego, ze jest lesbą i wysyłając na karę śmierci to mi nikt nie wmówi,że jej wartoscią jest stała praca. A wziełam ja wiecie za moralną i wszystko sobie tak wyczyściłam bo w sumie co jest największą wartościa gdy jest samotny. To bo jakby miała dziecko to bym taka nie była, ale ani dziecka, ani męza a jeszcze jełopa ratuj, a ta tobie życzy śmierci i wysyła cię na śmierć. No pował równy :( I ak sobie 11 lat pracy wyczyściłam - no 9 lat pracy i 2 lata jakiegoś kompletnego bezsensu. A te 9 lat nielepsze, ale JAKOŚ tam wyglądam - lepiej czy gorzej a tak? cdn. Miłęgo 11.11. 11. a za godzinę 11:11 jak tu słusznie zauważyliście. Ciekawe co sie zdarzy o tej godzinie, nie? Może coś się wydarzy? I 11 sekund jeszcze...

Wiecie czemu ta moja matka przyszla zrobić tę karierę? Żeby ich wszystkich w tej Wielkiej Brytani olać i tyle i udowodnić, że oprócz passu USA ten Otto nie prezentuje sobą nic. Po prostu NIC i tyle. Już ja na tej wiosce prezentuję sobą więcej. Bo wszyscy, ze musiałaby być brygidką. Nie - ale może rządzić sobie NA ODLEGŁOŚĆ, olać ich wszystkich, a przepraszam imię i nazwisko. Takie rzeczy. I to jest dobre. Może też olać matkę, nauczycielki w szkole, że naprawdę - wszystko ich praca, okradła je dosłownie i tyle. Matka wymyśliła tę książeczkę. Ona? Nie mogła mieć filologii jakiejś. Wy tego nie rozumiecie. Te dzieci w tej ogrodniczej miały rację. No dziennikarką jakąś tam BYLE JAKĄ po koledżu mogła być za tę książeczkę. I całość jest od A do Z o mieszkanie. Wy tego nie rozumiecie. 4 książki - wojna z wszystkimi i tyle. Tyle wystarczy i juz.

Wiecie wy tego nie rozumiecie - mieli sobie o mnie przypomnieć i cos po studiach mi dawać. No to zostaje jeszcze brat w Holandii i zombi. Bo to jest ofiara szkoły od A do Z i tyle. I za to, ze nie żyje ona będzie znaczyła, babcia, a rodzina krolewska nic i tyle. Takie jest życie. Coś tam będą pisać o nich, ale bez znaczenia i tyle. Jakby żyła to juz W OGÓLE by sie nie liczyła. Nic i tyle. Takie rzeczy wiecie... no ale cóz... no i całą szkołę im niszczę jak muszę zapierdalać fizycznie dalej u nich. Ja ich NIENAWIDZĘ. Tego całego zachodu. A matka Afryki i tyle. W USA będzie w Chinach może być. W Anglii nie będzie mieszkała. W sumie chyba za to i tyle. Sprzątnęli ją bo nie chciała kariery robić. Ale 4 książki ma i nie dadzą rady jej. Tego nie wzięli pod uwagę cyferki 4.