Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyb a sie zalamie

pytanie do studentow o stypendium

Polecane posty

Gość chyb a sie zalamie

jestem na drugim roku, nie skladalam wnioskow o stypendium naukowe bo bylam pewna ze nie dostane, ale okazalo sie ze jednak bym dostala, stypendia za 1 rok sa juz chyba przyznawane, czy jest szansa na zlozenie jakiegos wniosku zeby jeszcze mi przyznali czy juz nie? i do kiedy moge skladac stypendium na 3 rok zeby w razie czego dostac za drugi rok jakby sie udalo? :(

Gość chyb a sie zalamie
no prosze czy jest tu jakis student ktory sie orientuje? stypendia za pierwszy rok juz sa przyznawane, czy jest mozliwosc zebym jeszcze zlozyla wniosek i dostala stypendium?

Gość ale to naukowe to
sa przyznawane automatycznie...

u mnie na uniwerku też żadnych wniosków się nie sklada, sami przyznają na podstawie średniej ocen

Gość chyb a sie zalamie
no a u mnie trzeba wniosek zlozyc do ktoregos tam pazdziernika, myslicie ze jest jeszcze jakas szansa zeby sie zapalac?

Gość studentka na 102
Od tego roku nie ma czegos takiego jak stypendium naukowe. Jest stypendium rektora, a otrzymac moga je osoby z wysoką średnią i/lub jakimis wybitnymi osiagnieciami. Żeby je otrzymac nalezy zlozyc wniosek, ale nie orientuje sie jaki byl termin składania wniosków.

Gość chyb a sie zalamie
no ok zle okreslilam, chodzi o stypendium rektora, wiem ze bym dostala bo bylam na liscie, ale nie zlozylam wniosku, a juz termin minal dawno i czy ktos sie orientuje czy jest jeszcze jakas szansa ze przyjma wniosek i dostane stypendium?

Gość studentka na 102
zamiast zadawać takie pytania to złóż podanie i się przekonasz. Na mojej uczelni wniosek o stypendium można składać w każdym miesiącu, tylko nie dostaje się należności za poprzedni.

Gość chyb a sie zalamie
no tez tak myslalam, ale wolalam zapytac moze ktos cos wie, zeby mnie panie z tym wnioskiem nie wygonily ze po terminie przyszlam