Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKRnaRodzinkePL

Rodzina mojej narzeczonej nie zaprasza mnie na uroczystości rodzinne....

Polecane posty

Gość WKRnaRodzinkePL

A jeśli już byłem raz zaproszony to dzień wcześniej i z tego co domyśliłem się oraz do pytałem wyszło, że moja panna powiedziała siostrze, że sama beze mnie nie przyjdzie... W ogóle ta rodzinka jakaś nie halo... Rodzice ich nie mają w ogóle znajomych i znikim się nie spotykają... Coraz bardziej myślę by wyjść z tego układu tylko jak powiedzieć lasce "papa bejbe"?? Bo lubię ją jednak to chyba nie to- boje isę, iż będzie jak jej rodzinka za praę lat. A ja jestem wychowany w poczuciu bardziej współczesnym niż oni. Powiem wprost mam ich za zacofanych.

aż w pewnym momencie pomyslałam, że ten post napisał mój chłopak :) bo on ma takie samo zdanie o mojej rodzinie, co wiecej, ja też myślę tak jak on.....

Gość myszky
Faktycznie, może twierdzą, że jeszcze do rodziny nie należysz i dopiero po ślubie dostąpisz tego zaszczytu pojawiania się na uroczystościach ;) Niektórzy tacy już są...

Gość ptasiek nastroszony
widac mało wartosciowy jesteś...

no własnie.. moim starzy mają takie zasady.. Mojego chłopaka nie zaprosili na żadne świeta, a jego rodzice zapraszaja mnie rokrocznie.. poza tym jesteś z nią czy jej rodzicami??

Gość ptasiek nastroszony
i zbyt nisko w społecznym lancuchu pokarmowym usadowiony jesteś

Gość anka888
Nie lubię mamy mojego chłopaka (ma 40 lat, a średnio co kilka lat zmienia facetów, ostatnio ma żonatego), ale kocham jego, a nie jego matkę.

Gość widzewwidzew
ale masz czlowieku problemy? chuj z tym że cie nie zapraszają lepiej iść na wóde z kumplami niż sie mulić przy stole ze starymi leszczami

Gość ptasiek nastroszony
i żegnać się ze strachu przed zjedzeniem obiadku u teściowej , czy po nim jeszcze żył będziesz