Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisineczka 32

czy jest ktos jak ja co nie ma nic w zyciu?

Polecane posty

Gość sisineczka 32

Chaodzi mi o wszystko materialne wasne jakies mieszkankoo, brak sprzetow, brak auta dobrego laptopa i telefonu?ja mam 32 l i moj chrzesniak ma wiecej niz ja.

Gość zabencjaa
jak jestes niezaradna to nie masz

Gość sisineczka 32
ciezko pracuje za marne grosze..zawsze jak cos odoze to mi cos wypadnie i wiecznie pusta, na opaty (wynajem ok 1500...co miesiac mam dosc naprawde juz.Najgorsze ze mi i mezowi nikt nigdy nie da kredytu, ani na mieszkanko a ni na auto ani na dziecko nie bedzie nas stac

Gość Hunter 2-1
Jesli do gara jest co wlozyc to nie jest tragicznie, czasem ludzie w momencie, gdy nie maja pieniedzy to wpadaja w strasznie kiepski humor, wiem bo nawet sam czasem tak mam jak czekam na wyplate. Mimo wszystko polecam znalezienie sobie jakiegos kreatywnego hobby, jak ma sie co robic to czlowiek sie tak nie przejmuje brakiem pieniedzy na realizacje jakis potrzeb wyzszych niz te podstawowe...

Gość sisineczka 32
ok ale za co te hobby?

Gość ptasiek nastroszony
nawet biustu nie masz?

Gość sisineczka 32
ptasiek spadaj z tad jak nie masz nic do powiedzenia...

Gość sisineczka 32
stad

Gość tubka
chrześniak ma więcej od Ciebie? A sam na to zapracował? :) Nie ma co się przejmować, ważne , że jesteście zdrowi i razem, pieniądze to nie wszystko. Najważniejsze, że macie na opłaty i jedzenie, reszta z czasem sama przyjdzie.

Gość sisineczka 32
wasnie roznie z tymmi opatami bywa, najgorsze jrst ze staram sie mam wasny sklep ale on nic prawie zyskow nie przynosi a byc tam trzeb a to bywa frustrujace..

Gość ptasiek nastroszony
czyli biustu tez nie masz. to faktycznie uboga jestes

Gość mileczkaw2
Moja siostrzenica w wieku 5 lat jest juz ustawiona zyciowo, nigdy nie bedzie musiala sie o nic martwic, a ja nie mam kompletnie nic, jedynie laptopa:O

Gość ptasiek nastroszony
z laptopem to czuj sie jak krezuska , wielu ma w lodowce kylo kielbasy i flaszkie i juz sie czuje jak byznesmen

Gość Hunter 2-1
A kto mowi, ze pasja musi kosztowac...Sluchaj ja zbieralem na instrument muzyczny pracujac na 2 etaty i odkladalem pol roku (rozowo nie bylo niestety), a kolejne pol czulem ten zakup, ale teraz jak nie mam kasy, zeby gdzies wyjsc, czy porobic cos przyjemnego to siadam do instrumentu i naprawde przejmuje sie znacznie mniej.

22lata brak mieszkania auta pracy wykształcenia urody zdrowia dzieci męza kury internetu laptop 3,5 letni tel bez bajerów. i chooy mnie obchodzi co maja inni mam szczęście! :) to sie liczy :) nawet za pałac nie oddałabym mojego stanu ducha :)

Gość sisineczka 32
dziecko jak ja mialam 22 tez tak myslalam ale przyszlo 10 lat wiecej, patrze na znajomych jak sie podorabiali, dzieci maja a unas tak jak 10lat temu ..

Gość plidfg765
aby zdrowie, jebac te miliony!!!!mi tam aby na chlkeb i rachunki bylo