Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hawa2000

Nasza-klasa

Polecane posty

Mieszkam kilkanascie lat za granica, wiec malo wiem jak niektorym dawnym znajomym ulozylo sie zycie. Czasami siostra ktora nadal mieszka w rodzinnej miejscowosci przekazuje mi wiesci, ale takze na podstawie profilu na naszej-klasie mozna duzo wywnioskowac. np: 1 - dawno temu (zanim powstal portal nk), slyszalam ze kolezanka z podstawowki wyszla za maz za starszego o kilkanascie lat i bogatego faceta. zostawil dla niej zone i dzicieci. Przegladajac jej zdjecia na nk, opisy i komentarze, sadze ze to prawda. 2 - slyszalam ze w malzenstwie mojego kuzyna zle sie dzieje. ktoregos dnia ponownie przegladalam jego galerie i zauwazylam ze usuniete zostaly wszystkie zdjecia na ktorych byla jego zona, a przegladajac profil jego zony dowiedzaialam sie ze wrocila spowrotem do swoich rodzicow. Moja siostra potwierdzila moje przypuszczenia o ich rozwodzie. 3 - jedna ze znajomych wyjechala kilka lat temu do Wloch i od tego czasu nie wiedzialam co u niej slychac. Ogladajac jej profil dowiedzialam sie ze nadal tam mieszka, wyszla za maz za wlocha. ma 8-9 letnie blizniaki. Umiescila ponad 100 zdjec, siebie,dzieci,rodziny,znajomych, z pracy itp. tylko ze na zadnym zdjeciu nie bylo jej meza. Czy wam tez na podstawie profili domyslacie sie jak komu sie powodzi?

Gość Ja zapraszałam z dziećmi
jasne, tylko trzeba brać na to poprawkę.Znam swoich znajomych (:)) i wiem kto lubi pofantazjować czy tez stwarzać pozory.

Gość do hawa
ale ci sie kobieto nudzi wez sie za cos pozytecznego moze detektywem zostaniesz!

na nasza-klase zagladam kiedy mi sie nudzi. Na detektyewa sie nie nadaje. Wiedze i domysly jakie posiadam o innych zatrzymuje dla siebie, ewentualnie podziele sie takze z moja siostra. Nie krytykuje i nie komentuje poczynan innych. Wrecz odwrotnie np: z profilu nk, dowiedzialam sie ze moja dawna sasiadka urodzila kolejne dziecko. Pogratulowalam jej (dodajac komentarz pod zdjeciem maluszka), mimo iz uwazam za lekkomyslnosc z jej strony, plodzac nastepne dzieci, nie majac za co wyzywic tych ktore juz ma, bo bieda jest u niej duza. To ze chce wiedziec jak sie komus zyje, uwazam to za zwykla ciekawosc. Czy to cos zlego?