Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Koka.. :)

Czerwienienie się..

Polecane posty

Gość Koka.. :)

Cześć Wszystkim. Moim problemem jest czerwienienie się .. Pewnie dużo osób z Was też tak ma.. Mam 17 lat i chodze do liceum. na początku gimnazjum czerwieniłam się strasznie ale w 3 klasie to stopniowo ustąpiło, byłam odważniejsza i w ogóle. Moim drugim problemem są krzywe zęby ; / . Moja mama nie ma pieniędzy na aparat bo mam jeszcze 2 mlodsze siostry , które musi utrzymać wraz z ojczymem. Ojczym mi nie da pieniędzy ze względu na to , iż nie mamy między sobą dobrych kontaktów. A moj biologiczny tato.. jest za granica i czasami wysyla pieniadze ale na aparat trzeba przynajmniej od 2 do kilku tysięcy:( Właśnie przez te krzywe zęby jestem aż tak nieśmiała. Nie moge się uśmiechac bo od razu widać jakie sa krzywe i przez to się czerwienie. Przy moich najlepszych kumplach moge robic wszytko i nigdy nie mam buraka ale w nowym otoczeniu ludzie mnie mnie nie znają, nie znają mego charakteru wiec dziwnie sie patrza na moje zęby. W nowej klasie nikt na to nie reaguje bo mam wrażenie ze nie chcą mi robić przykrości.. i w ogóle nie zwracają na to uwagi. Wiem, że jestem ładna, mam ładną figure i powodzenie u chłopaków ale świadomość ze mam tak krzywe zęby mnie przeraża i nie pozwala mi w pełni funkcjonować, nie wiem co mam robić. Zostaje mi chyba tylko czekać do 18 lat, wtedy zaczne pracować i sama zarobie na aparat .. Może spróbujecie mnie jakoś wesprzeć lub dać jakąś cenną rade ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować