Gość Koka.. :) Napisano Listopad 11, 2011 Cześć Wszystkim. Moim problemem jest czerwienienie się .. Pewnie dużo osób z Was też tak ma.. Mam 17 lat i chodze do liceum. na początku gimnazjum czerwieniłam się strasznie ale w 3 klasie to stopniowo ustąpiło, byłam odważniejsza i w ogóle. Moim drugim problemem są krzywe zęby ; / . Moja mama nie ma pieniędzy na aparat bo mam jeszcze 2 mlodsze siostry , które musi utrzymać wraz z ojczymem. Ojczym mi nie da pieniędzy ze względu na to , iż nie mamy między sobą dobrych kontaktów. A moj biologiczny tato.. jest za granica i czasami wysyla pieniadze ale na aparat trzeba przynajmniej od 2 do kilku tysięcy:( Właśnie przez te krzywe zęby jestem aż tak nieśmiała. Nie moge się uśmiechac bo od razu widać jakie sa krzywe i przez to się czerwienie. Przy moich najlepszych kumplach moge robic wszytko i nigdy nie mam buraka ale w nowym otoczeniu ludzie mnie mnie nie znają, nie znają mego charakteru wiec dziwnie sie patrza na moje zęby. W nowej klasie nikt na to nie reaguje bo mam wrażenie ze nie chcą mi robić przykrości.. i w ogóle nie zwracają na to uwagi. Wiem, że jestem ładna, mam ładną figure i powodzenie u chłopaków ale świadomość ze mam tak krzywe zęby mnie przeraża i nie pozwala mi w pełni funkcjonować, nie wiem co mam robić. Zostaje mi chyba tylko czekać do 18 lat, wtedy zaczne pracować i sama zarobie na aparat .. Może spróbujecie mnie jakoś wesprzeć lub dać jakąś cenną rade ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach