Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Tylko porządne kobiety nadają się na żony i matki!

Polecane posty

Gość dajcie adres luzera
to zalatwie mu ze bedzie jadl do konca zycia przez rurke :classic_cool:

Mtylda ok masz prawo tak myśleć ale to chyba jego wybór czym chce kierować się w życiu. Jeśli uważa że taka kobieta jest idealną żoną i matką to ma takie prawo. Ja też neguje sex przed przed ślubem i czy to czyni mnie głupią? Wiesz ile razy słyszałam wobec siebie wyzwiska mocher, cnotka niewydymka, czy inne gorsze określenia? Ja żyje i jestem szczęśliwa i nie myślę jakby to było z innym. Jeśli dostaje się w życiu coś najlepszego to po co szukać czegoś innego?

zyje wg zasad nie o to akurat chodzi ja tam nie bronie nikomu miec pogladow jakie chce ale ten czlowiek ma sie za niewiadomo kogo i usprawiedliwia swoje niepowodzenia zyciowe swpimi pogladami a jedynie probuje tym zamaskowac swoje braki i wady przy tym obraza innych jak np dzisiaj samotne matki poza tym tak jak on nazywa kazsa niedzwice puszczalska to inni moga miec go za mohera i zacofanca jakos on tolerancyjny nie jest wiec juz go tak nie bron:)

Gość MtyldaN.
zyje według zasad Rozumiem ze tez jestes niepokalanym poczeciem- a twoja matka nigdy nie uprawiala seksu.... :)

Gość MtyldaN.
Nie jedna samotna matka, jest milion razy bardziej wartosciowa od cnotliwej zmiji... Tak ograniczonych pogladów nalezy tylko wam współczuc.

zwz jestes taka jak looser ograniczona gratuluje:) sa tu dziewice ktore sie z niego smieja mimo ze siebie szanuja i moze tez czekaja na odpowiedniego faceta to wiedza ze ten czlowiek pisze bzdury ale widze ze Ty jestes zaslepiona bo Tobie imponuje ze on chce dziewice macie jeden wspolny poglad i juz looserek jest cacy zenada:)

Gość terapeuta Loooosra
Umysłowość mohera ma swoje prawa, jednym jest prawo do ograniczoności, drugim jest brak logiki i konsekwencji. Podstawowym założeniem mohera jest" kto nie z nami ten przeciw nam, dla mohera istnieje tylko jedna właściwa droga, kto nią nie kroczy ten zasługuje na wszelkie obelgi, a moherowa cnotka cieszy sie, że kogos obrażają,skoro tamte obłocą to jej sie zdaje, że jest czystsza.

no niestety tak to wyglada zero obiektywnosci tak jak nie lubie jak ktos kazdego kto chwali dziewictwo lub jakas wstrzemiezliwosc seks nazywa moherem tak rzygam jak ktos z kazdej laski ktora uprawia seks robi dziwke a seks jest dla ludzi przypominam-i jak widac jego brak u niektorych bardziej w dekiel wali niz nadmiar looser jest przykladem

Widzisz do mnie nie trafiają obelgi w stylu ograniczona itp. dlatego że znam swoją wartość. Nie uważam że kobiety uprawiające sex przed ślubem to kurwy ale nie szanuję kobiet które dają dupy na prawo i lewo a później się z tym obnoszą. Mam zero kompleksów więc słowa krytyki niestety do mnie nie trafiają.

Gość terapeuta Loooosra
zwz, ty nie uwazasz ze kobiety uprawiajace seks przed slubem to k.y, ale popierasz Loooosera, ktory tak uwaza. wychodzi na to samo.

Gość MtyldaN.
Ona podswiadomie wie ze tylko u takiego prostaka ma szanse ;)

to brawo ze slowa jakiejkolwiek krytyki do Ciebie nie trafiaja bo poza krytyka polegajaca na obrazaniu jest jeszcze krytyka konstruktywna i tej czesto warto posluchac i sie nad soba zatanowic ale jesli taki looser niby nie ma zadnych kompleksow to w sumie co sie dziwic ze tez nie masz

Gość MtyldaN.
Watpie czy twoj maz jest szczesliwy z kobieta ktorej jedyna ambicja byla blona dziewicza podczas nocy poslubnej.

a ja nie wiedzialam ze skrytykowac moze tylko autorytet:) moim zdaniem nawet dziecko ma prawo to zrobic w przypadku rodzIca jesli zasluguje no ale jak tam kto uwaza:)

Gość terapeuta Loooosra
zwz a kto jest twoim autorytetem? ten ktoś twierdzi, że wszystkie kobiety to k.y? ten ktoś popiera takich dekli jak Looooser obrażających ludzi żyjących wg swoich zasad? Twoje autorytety to konkretni ludzie czy wydumana wersja ewangelii tłumaczona na polskozaściankowy mentalizm?

Mtylda mam wiele ambicjim których wiedzą Ci co polemizują ze mną a nie wszelkimi sposobami próbują bezskutecznie obrazić. Mój mąż był prawiczkiem o czym już kiedyś tu pisałam i chciał też czystą kobietę. Nie muszę Ci udowadniać że jesteśmy szczęśliwi bo mi to lata. Mamy z mężem podobne poglądy na wiele rzeczy.

no tak faktycznbie byliscie czysci teraz juz dawno nie jestescie w koncu czysta jest tylko dziewica i prawiczek:P

Gość terapeuta Loooosra
zyjewedlugzasad projekt Loooosera :)

Gość mentaI cut
to mnie zaciekawiło "A jak po slubie dojdzie do seksu- calkiem nie udanego. Bo np on lubi raz na miesiac ona kazdego dnia? Lub, on lubi seks oralny- ja to obrzydza. To co rozwód??" tak jakby nie można było tego omówić. :D tylko trzeba przez 3 lata uprawiać seks, żeby wiedzieć kto lubi w jakiej pozycji i jak często

A jak prawiczek/dziewica moze omowic cos o czym nie ma pojecia ;) :) :) Zostawie to forum, bo wiekszosc osob tu chyba nawet podstawowki nie ukonczylo ;o

"Mamy z mężem podobne poglądy na wiele rzeczy. " i dlatego zamiast cieszyć się swym katolickim małżeństwem, siedzisz na kafe i czepiasz się ludzi? to na 100% jest projekt któregoś z nawiedzonych prawików.

"Mtylda od 5 lat jestem szczęśliwą mężatką" a dzieci masz? bo jak nie masz, to popełniasz straszny grzech! :classic_cool: może jeszcze jesteś taką bezbożnicą, która stosuje antykoncepcję? to już piekło gwarantowane. :classic_cool:

Gość ale żelek schamiał od tego
kafe :O🖐️