Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Tylko porządne kobiety nadają się na żony i matki!

Polecane posty

"A co do tego niedopasowania, to przecież przed ślubem nie uprawiali seksu w ogóle, to jak będą uprawiać raz na meisiąc to i tak będzie znacznie więcej." buahahahahahahah :D :D :D

Gość terapeuta Loooosra
Loooser nie nadaje sie do związku, nie jest mężczyzną, natomiast ubzdurał sobie że ma prawo mówic kobietom co one powinny. Typowe postępowanie osoby zaburzonej w rozwoju emocjonalnym, zaburzenie jest wynikiem splotu genetycznego z wychowaniem w skrajnie ortodoksyjnym źle pojętym katolicyzmie zascianka polskiego. Rokowania? za późno, schorzenie będzie sie pogłębiać. Zalecenia? wypieprzyć z kafe dla dobra reszty internautów.

Gość ecfhvgjbn
luzer ty nie uprawiasz seksu i zobacz jak tobie w glowie jebie sie samo :D

Gość terapeuta Loooosra
Nigdy sobie nie pójdzie, to forum to jedyne co ma i jedyny kontakt z kobietami.

Gość terapeuta Loooosra
On jest emiterem, odzew go nie interesuje, emituje te swoje "mądrości spod polepy" i już jest happy.

Gość dzieci luzera
nasz ojciec klamie jest nas siodemka nasza matka nas i ojaca zostawila dosyc juz miala klepania biedy :o dzis na obiad stary ugotowal nam zupe ze zdrapek :o ech zycie:o

Nieprawda ... po iluś latach będzie ich kusiło , aby sprawdzić jak to jest z innym :-)....czyli,krótko podsumowując , te najczęściej zdradzają...

Gość Editta Van K
taaaaa jasne..... i wcale ja nie bedzie korcic mysl "jak to jest z kims innym" zal i szuwary

A najlepsze żony, to samotne matki. Znają trudy życia, są zaradne i potrafią docenić ciepło domowego ogniska.

Oferma Dlaczego uważasz,że tak robię? Ja to znam z obserwacji znajomych mi ludzi.To wszystko. Nie powiem,że mój mąż był moim pierwszym facetem, bo byłoby to kłamstwo, ale jest i będzie ostatnim :-)

A najlepsze żony, to samotne matki. Znają trudy życia, są zaradne i potrafią docenić ciepło domowego ogniska. Myślę, że prostytutki jeszcze lepsze.

Gość terapeuta Loooosra
Looooser ma zespół Aspergera, nie ogarnia swoim intelektem, że nie istnieja uniwersalne zasady w relacjach międzyludzkich. Czyli, że konkretna dziewica może nie sprawdzić sie w roli żony, konkretna prostytutak może sie sprawdzic i na odwrót. Looooser operuje w prostych schematach, bo tylko na tyle pozwala mu ograniczony rozwój umysłowy, wsparty dewocją jego matki.

Gość sarlinka811
loser to prawda ze twoj ojciec was zostawil bo twoja matka tylko raz mu dupy dala i z tego jednego numerku po bozemu zrodziles sie ty?

Gość ciekawe ciekawe
"Ostatnio czytałem tu wypowiedź dziewczyny 21-letniej, która była 2 lata z chłopakiem i pozwoliła mu tylko pocałować się w policzek i potrzymać za rękę. To jest postawna godna naśladowncitwa przez kobiety i mężczyzn." Sugerujesz, drogi autorze, ze wedlug ciebie kazdy szanujacy sie mezczyzna powinien pozwalac chlopakom trzymac sie za reke i calowac w policzek?

Gość olala.
Nie zadawajcie pytań loserowi, bo on nigdy nie odpowiada na żadne, nawet związane z tematyką wątku, nawet który sam założył. To jest dla niego zbyt duży wysiłek, przy którym czasami trzeba wysilić szare komórki :D

Gość MtyldaN.
Looooser A najlepsze żony, to samotne matki. Znają trudy życia, są zaradne i potrafią docenić ciepło domowego ogniska. Myślę, że prostytutki jeszcze lepsze Co ty imbecylo porównujesz samotna matke do dziwki???!!

a czego wymagasz od uposledzonego?:-O chyba ze to projekt-ale to tez gratuluje ze nie ma lepszych zajec

Gość MtyldaN.
To jasne, ze jego wypowiedzi nie moga byc prawdziwe- gdzy kazdy wie ze takie przypadki to sie leczy w oddzaiałach zamknietych. Jednak, porównania samotna matka--dziwka, to cos tak obrzydliwego, ze powinien ktos dupkowi przypierdolic w pusty łeb.

rozumiem twoje wzburzenie sama wiem ze te teksty sa zalosne, znam pare osob ktore byly samotnymi matkami i ten dekiel do piet im nie dorasta wiec lepiej mu wspolczuj a nie sie denerwujesz szkoda nerwow

Gość MtyldaN.
Nie chodzi o to ze sie oburzam bo samotnie wychowuje dziecko- nie wychowuje. Ale o całkowity brak szacunku do kobiet!

przeciez on ma szacunek wlasnie do dziewic ktore czekaja z seksem, wyuzdanymi pocalunkami itd do slubu:D

Gość terapeuta Loooosra
Ten brak szacunku jest tylko objawem- strachu przed kobietami. Looooser w sytuacji intymnej zesrałby sie z tego strachu, jest niezdolny do odbycia stosunku płciowego, do jakiejkolwiek bliskości z kobietą. To niestety jego matka wpoiła mu chore myślenie o kobietach, przy czym oczywiście jego niedorozwinięta psychika była podatna na wpływ światopogladu matki. Strach przed kobietami, który oczywiście splata sie z naturalnym popedem, jaki odczuwa Looooser, skutkuje mechanizmami obronnymi, prymitywnymi jak jego psychika: - obraża kobiety, poniża je oczywiście symbolicznie - tworzy scenariusze ewentualnego spełnienia seksualnegoz kobieta, które obwarowuje jednak warunkami, które nigdy nie zostana spełnione, zatem może czuć sie bezpiecznie- nie wygra w torka, nie spotka dziewicy, która go poderwie. To żałosna jednostka, której egzystencja jest jednym wielkim skowytem lęku i niemocy.

Gość MtyldaN.
Ja sie obawiam, ze taki nieudacznik jak on w wieku 35l obudzi sie pewnego ranka, stwierdzi ze jes 0, i postanowi przeleciec jaka kolwiek dziewczyne, ktora wyglada jak dziewica- wiec w wieku ok 14l....

idealnie ujete ale az dziwne ze looser taki zajebisty jest i ma takie powodzenie a tylko wygrana w totka dalaby mu mozliwosc posiadania pieknej dziewicy tak jedno z drugim sie jakos nie laczy bo przeciez chyba wartosciowa kobieta z zasadami, czysta i prawa nie poleci na jego kase na ktora tak ciezko pracowal?:-O

Powiem wam że jeśli bym miała wybór między Looserem, który ma jakieś ideały, poglądy itp a bogatym, przystojnym ruchaczem który w dupie ma czy bzyknie 5 przed ślubem czy 10. Wolałabym z nim do końca życia drapac zdrapki niż dać się dotknąć męskiej dziwce.

no udane ma te poglady samotne matki stawia na poziomie pristytutek albo nizej:) uwaza sie za ideala a nic nie robi to ja wole ruchacza ktory umie korzystac i z mozgu i z fiuta niz tepaka ktorego jedynym zajeciem jest jezczenie paznokciem po zdrapkach i pisanie na kafe:) ale dzieki Bogu nie mam takich dylematow gdyz nie mialabym szans u pana wspanmialego loosera:D

Gość terapeuta Loooosra
Nikt nie ma szans u Loooosera, najpierw musi on wygrać w totka przecież.