Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Poniżył mnie czy siebie? zachowanie kolesia w klubie oceńcie :o

Polecane posty

najpierw powiedział chodzmy na piwo, po czym kupił se piwo a mi soczek, wychlustałam soczek odstawiłam szklanke i powiedziałam wrocmy tanczyc a on dalej stoi z tym piwem :o i wiecie co zrobił? wział tą szklankę co odstawiłam i przelał tam troche ze swojego piwa :O :O :O:O ale mnie to zażenowało :o

Gość fafafinna
a ile miał mniej więcej lat bo jak 17 to można wybaczyć

Gość ptasiek nastroszony
eee to szczery chlopak , biedny ale taki goscinny czym moze to sie podzieli, a Ty?

23 lata mial rzekomo ... no tak ale mogłam sie czyms zarazić a poza tym potem w koncu powiedziałam ' napijmy sie i chodzmy ' lyknal to piwo ale mu nie smakowało i chciał oddać stojącym obok kolesiom :o też obciach...patrzyli na niego jak na idiote...pozniej poszlismy na parkiet i tam mu sie zgubiłam :classic_cool: p.s Panowie lepiej nic nie stawiajcie niż macie robic takie szopki

Gość niepodległy
oj czkawka, miałem wrażenie ześ taka ustawiona i w ogóle a Ty się z takimi pisdusiami umawiasz ? :D

ufff dzieki że mówicie że to obciach, bo już sie bałam że on sie zachował w porządku a ja jakas niedzisiejsza :D mogłam se kupić drina, ale jakos nie chciało mi sie pić szczegolnie, poszlam z nim glownie po to by pogadac bo myslalam że jakiś fajny,jak tanczylismy wydawał sie spoko...no ale potem wyszlo szydlo z worka

nie umawiam :D przypadkiem takiego spotkałam...jeszcze kilku podobnych tam bylo :o w sumie może z jeden albo dwóch normalnych...zresztą ja poszłam potańczyc z koleżankami ;) rozerwać sie (bo nie mam routera w domu wiec nie mam co robic : ( ) i tak caly czas myslalam o Ałstralijczyku :)

No co wyszło, co takiego wyszło? że gościnny? ze sie podzieli? że nie lubi aby się zywność marnowała (czy piwo to żywność? ), :D dobre serducho ma, ja jestem na TAK :D

ale krzywe to było :O siebie poniżył wyobraź sobie, że idziecie do restrauracji, kupuje zupę, prosi o pojemnik na wynos i nalewa ci tam trochę żeby poczęstować, no wiesz żeby pokazać że ma gest :P pewnie potem spać nie mógł że postawił ci sok, a ty go olałaś :P

ej ale nie róbcie sobie ze mnie jaj...to nie było normalne... jeszcze zrozumiałabym skąpstwo chlopaka ale gdyby to byl moj chlopak z ktorym bylabym kilka miesiecy co najmniej a nie jakis obcy kolo :o jeszcze piertolił jakieś teksty że ma ciocie w anglii, sprzeda audiolke i możemy jechac do tej anglii :o wtedy mu sie elegancko zmyłam :classic_cool:

Ty, no ale szczery był. Lepsze to niż jak kolesie Ci wciskają driny na chama liczac chuj wie na co. Znaczy nie, liczac na zaliczenie, to jest dopiero niefajne.

Gość chcial zebys sie poczula zle
chcial ci zrobic siare i tyle. a ze przy okazji zrobil i sobie to inna sprawa. ja bym to odebrala jako kpine ze mnie :O

nie prawda bo to że facet na coś liczy, to może liczyć nic nie stawiając, ale przelewać browca nowo poznanej lasce do szklaneczki po wypitym soku to wieśniarstwo mnie po ostatniej imprezie koleś chciał podnieść na barana, mówię mu że spadne, bo jestem nietrzeźwa lekko, a ten nie słuchając mnie w ogóle podnosi cwaniak i.... spadłam, na szczęscie nie wstał całkiem na nogi :O miałam po imprezie całe poobijane łokcie, dłonie i w ogóle, potem się mnie pyta, czemu nie mówiłam, że spadam :O:O kurva dziecko Wcześniej opowiadał mi o byłej :O ze ją przyłapał w łóżku z innym, pokazał mi jej zdj - no koment:O bajkopisarz yebany, laska go kopnęła w dupe bo był frajerem i idiotą, to bajki opowiadał o zdradzie

mi tam w ogole nie bylo to do szczescia potrzebne, juz wczesniej sie upiłam jednym piwem i drinkiem a nie moglam sie dopchać do wc :o

Agnieszka, ale to kiedy Ci stawiają to az bije po gałach ich chęc na dalszy ciąg w wc, masakra i to jest poniżające, ze taki palant wycenił Cie na kilka drinów.

Emanujaca_lajtem Agnieszka, ale to kiedy Ci stawiają to az bije po gałach ich chęc na dalszy ciąg w wc, masakra i to jest poniżające, ze taki palant wycenił Cie na kilka drinów to ja sie ciesze że poza nim nikt mi nic nie proponował :D chociaz ten widać też nie liczył na seks tylko...hm sama nie wiem na co ale chyba chciał kontakt..na szczescie naściemniałam mu że jestem z Ałstralii i nie mam tu telefonu :D a ten co opisala a9n1eszka to juz jakis totalny cymbał :o omg powinni go wywalic z klubu za takie coś :o a swoją drogą, wiecie czy mozna walic po twarzy facetow w klubie czy to juz przegiecie by bylo?

Wydaje mi się, ze ochrona wzięłaby Cię za fraki i wyrzuciła. Z moją znajomą tak kiedyś poszli, ona coś tam tego to ochroniarze ją za szmaty do góry i szli z nią. Jak sobie przypomne to padam :D Co lepsze, ona potem i tak tam przychodziła, co tydzień , jezuuu co za wieś.

ale wyrzuciliby mnie za fraki, tylko dlatego że trzepnełam kolesia który nie chciał sie odwalić przez długi czas? bo to nie tak że kogos pierwszego lepszego tylko bylo paru takich co z lapami i w ogole :o

kurcze sama nie wiem bo chyba mi nie proponowali sexu, no może kilka razy proponowali nocleg co jest jednoznaczne, ale WC :O:O na szczescie nie, raczej pytali o nr telefonu, chcą się całować nie lubię jak się ocierają w tańcu jajami:O, albo macają - rzygać się chce jak patrze na morde takiego oblecha

to mnie nie macali chociaż całowac to chyba 2 sie chciało :o idioci... ale widać że nie stad..a moją koleżanke blondynke zarywał jakiś turek ktory był od niej o głowę niższy :o wyzsi jakos byli kulturalniejsi

ha ha ha ha ha ha ale co facet musiał mieć dużo dystansu do siebie by pozwolić żeby laska patrzyła z góry :P kolezanka poznała kiedyś megaaa brzydkiego i niskiego faceta... Koleżanka mu mówi że sięga jej do piersi, a on na to, że dla niego to lepiej :P usmiałam się

Gość Facetmensamiecx
E czkawka jesteś szmatą usuwam ten topic

no wlasnie bo nawet mialam lekkie wyrzuty sumienia...ale na chooy mi to piwo wlał?! :O masakra skąd sie tacy biorą... :( facet do tzytyzkow tez lipny podryw Facetmensamiecx E czkawka jesteś szmatą usuwam ten topic- uuu czyżbys to był Ty ?:D :D