Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .d,mval;v

zle sie czuje kiedy wracam do rodzinnego domu na weekendy

Polecane posty

Gość .d,mval;v

kiedy mnie nie ma caly tydzien tryskam energia, jestem wesola, uprawiam sport, zyje kiedy wracam do domu na weekendy czy wakacje wciaz jestem zmeczona, znudzona, cale dnie spie i nie mam ochoty palcem ruszyc jeszcze nadopiekuncza matka ktora jakby czytala zyczenia w myslach moich i natychmiast je spelniala:o wiecznie nieszczesliwa i samotna tez brr po studiach wracam do domu :o boje sie tego

Gość kasienka19198191
mam podobnie...tzn nudze sie w domu. nie chce mi sie z nikim gadac...kazdy mnie irytuje.

Gość znerwicowana30
masz nerwicę lękową.

Gość .d,mval;v
raczej nie :) mowie ze poza domem jest ok czy to jakies zle fluidy czy cos??:o

Gość znerwicowana30
a u mnie jest odwrotnie wśród ludzi czuje się źle. W domuu mi najlepiej. Tylko, że kurcze msiałam zwiekszyć dawkę leku i objaw lęku mam cały czas. Lekarz mówił, że to przejściowe.

Gość Kakaka...
Autorko powiem Ci jak ja widzę to co piszesz. Wiem że matka może być nadopiekuńcza i może przytłaczać, wiem że brak znajomych może powodować u Ciebie obniżenie nastroju, ale nie rozumiem jednego jak możesz mówić że źle się czujesz w domu? Pomyśl co mogą powiedzieć Ci którzy w domu mają alkoholizm w domu bądź tego domu nie mają? Może to pozwoli Ci docenić to co masz. Polecam znalezienie sobie w domu rodzinnym i okolicy zajecia może to pomoże.

Gość Kakaka...
jedno "w domu" za dużo przepraszam

Gość śniętaJózefaa
rozieszczona gowniaro zamiast dawac sie obiegac starej matce,rusz doope i jej pomoż :/

Gość .d,mval;v
ja nie mowie teraz o tych bezdomnych itp co domu nie maja:o mowie jakie mam odczucia ze inaczej sie czuje w innym miescie lepiej a inaczej w domu zle

Gość Kakaka...
To poszukaj zajęcia w innym mieście a matke odwiedzaj od święta i po problemie :)

Gość .d,mval;v
hehe zeby to ona chciala pomocy:o to byloby inaczej ale wedl, niej wszystko robie zle i ona zrobi to lepiej ;o

Gość ioj;oio
ale od nadopiekunczej mamy bierzesz kase na zycie w innym miescie prawda?:O

Gość .d,mval;v
mam rente wiec nie biore:o

Gość papla666
Skoro będziesz po studiach- wyprowadź się. Nie stać Cię na mieszkanie- wynajmij pokój...Nie rozumiem ludzi pełnoletnich, po szkole, narzekających na swoich rodziców u których mieszkają. Idź do pracy i się wyprowadź zamiast zrzędzić. Dasz sobie radę...jeśli tylko chcesz. Możesz pracować więcej godzin, zarobisz więcej...

Gość a co mi tam!
nie wracaj do domu na weekendy co za problem

Wyprowadź się, z nie wracaj na weekendy.. Wymysl, że masz jakiś kurs, zajęcia itd...